Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
mnogi su ciri srali za neke igrace , za taktiku, i sad kad pogledas uvijek je imao pravo pri izboru igraca,,,, svaku utakmicu smo imali i glavu i rep...,,, takticki jako stajali ,,, nekad nismo imali srece, nekad su nas i sudije karale ali smo imali igru, pa u belgiju smo dobili 4-2 bez salihovica rahimica ibisevica hasagica,,, na golu je bio supa ,, ma joj ,, ovo se ne moze porediti, , covjek koji je bio 98 trecina world cup i neki safet susic, koji nije ni premier ligu posvojio, bolji bi bio amar osim
-
- Kontakt:
MILANOVAC jarane ako papeta pustimo protiv albanije i bjelorusije biće prekasnoŽeljovac je napisao/la:Je li Katar mjerilo? Švedska?AC_Milan4ever je napisao/la:slazem se stobomMILANOVAC je napisao/la:JA SAM ZA DA SUSIC OSTANE JOS OVE DVIJE UTAKMICE NA KLUPI .AL MOR AOSVOJIT SVIH 6 BODOVA.UKOLIKO OSVOJI 4 BODA NEK ODMA DA OSTAVKU IL NEK GA SMIJENE,.JER NIJE MJERILO FRANCUSKA.BODOVI SE TREBAJU TRAZIT PROTIV MANJIH PROTIVNIKA.U KOLIKO NE MOZE DOBIT I ALBANIJU I BJELORUSIJU NEMA STA OVDJE DA TRAZI.....
-
- Kontakt:
Slažem se a pogotovo za Mravca, Pape je rekao da je Mravac idealno rješenje a evo poslije prijateljskih tekmi uopće nije u prvoj postavi nego je tu Senad Lulić koji je po meni imao dobar dan protiv totenhama i nije bas zaslužio da bude u prvoj postaviB0SANAC je napisao/la:Sušić od starta svog mandata jedno priča, a sasvim treće radi. Na sva zvona Sušić je do pred sami start kvalifikacija u zvijezde kovao pojedine igrače, među njima i Adnana Mravca kojeg je forsirao u svim prijateljskim utakmicama. Najradije je išao u Hrvatsku gledati potencijalne kandidate...
Zbog Senada Lulića, recimo, nije imao živaca do Švicarske, pozvao ga je kada ga je vidio na tv-u, sasvim slučajno, jer je baš utakmicu njegovog Young Boysa i Tottenhama prenosila ovdašnja televizija. Umalo da zaboravim, Sušiću gdje ti je odlični i brzi Mravac na startu kvalifikacija?
Odmah nakon duela protiv Luksemburga Sušić je izjavio da bi bilo rizično krenuti s istom taktikom na Francuze. I, naravno, krenuo je potpuno isto...
Istina
-
- Kontakt:
A ti si naso porediti Francusku sa pisljivom Belgijom,ma strucnjak si nema sta,porediti Svijetskog i dvostrukog Evropskog prvaka sa jednom Belgijom koja je velicine kao BIH. Sta su trebali sami Francuzi da urade nakon poraza KUCI od Bjelorusije? da smjene jel selektora? ne nisu to uradili jer su razuman i normalan narod i daju podrsku svom selektoru,a ne kao budale po Bosni. Velis Ciro,pa da ti samo napomenem Spanija 2x poraz Turska 1xporaz i remi kuci,Portugal PUSIONA OBADVA PUTA,ah ja motivator nema sta,pred sami baraz napravio cirkus i nered u repci. Ah zaboravi poraze protiv velesila Rijeke,Irana,Pakistana,Uzbekistana,Tadzikistana,Kurdistana.dzenidm je napisao/la:mnogi su ciri srali za neke igrace , za taktiku, i sad kad pogledas uvijek je imao pravo pri izboru igraca,,,, svaku utakmicu smo imali i glavu i rep...,,, takticki jako stajali ,,, nekad nismo imali srece, nekad su nas i sudije karale ali smo imali igru, pa u belgiju smo dobili 4-2 bez salihovica rahimica ibisevica hasagica,,, na golu je bio supa ,, ma joj ,, ovo se ne moze porediti, , covjek koji je bio 98 trecina world cup i neki safet susic, koji nije ni premier ligu posvojio, bolji bi bio amar osim
Pape je nama dovoljan,covjek koji kad pozeli moze voditi neki klub u Turskoj i zaraditi u godini izmedju 500 000 i milion Eura,a ne doci u BIH da radi za pisljivih 60 000 eura i ne postavljati uslove kao Ciro reklame/sponzorstvo i MILIONCEK U DZEPU!
MA BJAZIIIIIIIIIIIIIIIIII!
I da ne zaboravim UBLEHASE novinarske koji se blamiraju mjesecima nekim svojim polupismenim tekstovima ,tipa TIRE I BOROVINE-SIROVINE!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Kliknula sam na opciju NE iz jednostavnog razloga sto Susic nije najveci parazit bh. fudbala.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Kakav si ti levat,mozda je tebi Sušić dovoljan,vjerovatno vučeš korijenje iz istog sela ko i on.Hajmo ba papci vrati te se na svoja brda i tamo se družite sa Sušićem.Pasodzigera je napisao/la:A ti si naso porediti Francusku sa pisljivom Belgijom,ma strucnjak si nema sta,porediti Svijetskog i dvostrukog Evropskog prvaka sa jednom Belgijom koja je velicine kao BIH. Sta su trebali sami Francuzi da urade nakon poraza KUCI od Bjelorusije? da smjene jel selektora? ne nisu to uradili jer su razuman i normalan narod i daju podrsku svom selektoru,a ne kao budale po Bosni. Velis Ciro,pa da ti samo napomenem Spanija 2x poraz Turska 1xporaz i remi kuci,Portugal PUSIONA OBADVA PUTA,ah ja motivator nema sta,pred sami baraz napravio cirkus i nered u repci. Ah zaboravi poraze protiv velesila Rijeke,Irana,Pakistana,Uzbekistana,Tadzikistana,Kurdistana.dzenidm je napisao/la:mnogi su ciri srali za neke igrace , za taktiku, i sad kad pogledas uvijek je imao pravo pri izboru igraca,,,, svaku utakmicu smo imali i glavu i rep...,,, takticki jako stajali ,,, nekad nismo imali srece, nekad su nas i sudije karale ali smo imali igru, pa u belgiju smo dobili 4-2 bez salihovica rahimica ibisevica hasagica,,, na golu je bio supa ,, ma joj ,, ovo se ne moze porediti, , covjek koji je bio 98 trecina world cup i neki safet susic, koji nije ni premier ligu posvojio, bolji bi bio amar osim
Pape je nama dovoljan,covjek koji kad pozeli moze voditi neki klub u Turskoj i zaraditi u godini izmedju 500 000 i milion Eura,a ne doci u BIH da radi za pisljivih 60 000 eura i ne postavljati uslove kao Ciro reklame/sponzorstvo i MILIONCEK U DZEPU!
I da ne zaboravim UBLEHASE novinarske koji se blamiraju mjesecima nekim svojim polupismenim tekstovima ,tipa TIRE I BOROVINE-SIROVINE!
Ja nisam glasao,jer ni sam ne znam sta bih kliknuo.
Ne vidim ljude koji su nesto bolji od njega da bi mogli postati selektor.Hadzibegic,Tulic i slicni nisu bolji od Susica i ,ako su nam oni alternativa,onda neka ostane Safet.
Sto se mene tice,smatram da je nas najbolji trener Vaha,pa poslije njega Dusko Bajevic.Volio bih i Sergeja vidjeti u ulozi trenera,mislim da je to jedan jako inteligentan covjek,koji(za razliku od Susica) zna sloziti prostoprosirenu recenicu i imam neki osjecaj da bi kao takav mogao biti jako dobar selektor.
Nijedan od ove trojice nece sjesti na klupu,prema tome,neka ostane Safet.Kad necemo bolje.
I da,@lejla rece da nije on najveci parazit.I nije.Slazem se.Mozda i mi jednom ugledamo svjetlo na kraju tunela.Smijenimo Sulje,Muje,Ilje,Ceke i ostale,dovedemo ljude iz struke,pa ce onda nasi najbolji i igraci i treneri doci u BiH.Zar vi mislite da ,recimo,jedan Vaha nece da bude trener zbog para?

Ne vidim ljude koji su nesto bolji od njega da bi mogli postati selektor.Hadzibegic,Tulic i slicni nisu bolji od Susica i ,ako su nam oni alternativa,onda neka ostane Safet.

Sto se mene tice,smatram da je nas najbolji trener Vaha,pa poslije njega Dusko Bajevic.Volio bih i Sergeja vidjeti u ulozi trenera,mislim da je to jedan jako inteligentan covjek,koji(za razliku od Susica) zna sloziti prostoprosirenu recenicu i imam neki osjecaj da bi kao takav mogao biti jako dobar selektor.
Nijedan od ove trojice nece sjesti na klupu,prema tome,neka ostane Safet.Kad necemo bolje.

I da,@lejla rece da nije on najveci parazit.I nije.Slazem se.Mozda i mi jednom ugledamo svjetlo na kraju tunela.Smijenimo Sulje,Muje,Ilje,Ceke i ostale,dovedemo ljude iz struke,pa ce onda nasi najbolji i igraci i treneri doci u BiH.Zar vi mislite da ,recimo,jedan Vaha nece da bude trener zbog para?

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Vjeruj da meni, a i većini apsolutno nikakvu ulogu ne igra nikakva retorika u viđenju Sušića kao potpunog amatera. Meni igra ulogu kad vidim Pandžu i Mravca na desnom beku, a Berberovića na klupi, kad hoće Medunjanina da proba na lijevom beku, pa se ušuti, kad mu Ibišević non stop očajno igra na krilu, a čovjek je predator u 16-ercu, kad mu i Mravac igra lijevog beka, kad 15 puta govori da će ići po Papca, pa ne ode, kad za nekoliko igrača koji bi mu mogli biti od koristi nije ni čuo, kad mu treba 10 utakmica da vidi da u Muratoviću i Rahimiću nema ama baš nikakvu perspektivu, a riješi se Vladavića zato što ne igra(ne igraju ni ta dvojica), kad u dvije prijateljske utakmice ne da ni minute jedino Šehiću da debituje, iako je u Švedskoj samo Asmir branio cijeli meč, kad sad nigdje nema prehvaljenog Mravca, kad se Misimović i Pjanić sudaraju na sredini ili kad sam Rahimić mora da zaustavlja cijelu protivničku ekipu, kad nas Katar izdominira od prve do zadnje minute baš kao i Francuska, kad uguši postojanje Misimovića nauštrb Pjanića koji nije konstantan već par godina, kad kaže da je prije ovakve jedne utakmice upozorio igrače da ne dobiju kartone, kad brani savez što jedini na svijetu nisu ugovorili prijateljske utakmice, kad otvoreno kaže da je Suljo licemijer, pa onda ruži navijače što pjevaju "Savez napolje", kad ide na svako kolo Premijer lige i govori da ima materijala, pa pozove samo Šehića i samo njemu ne da ni sekunde da debituje...Principatus je napisao/la: Razlog zasto ipak Susic, koji je uveo najzad profesionalizam u reprezentaciji, izgleda kao amater, je razlika u retorici i kako se prodaje narodu, za razliku od Cire.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Pod 1 Zavidovici nisu selo (toliko o poznavanju zemlje u kojoj zivis),pod 2 "gradjani" su dokazali na treningu repke u Sarajevu svoju kulturu,kao i na samoj utakmici protiv Francuza,pod 3 nisam sa brda na tvoju zalost,nego iz Semberije(mada mi nebi bilo krivo ni da sam sa brda) i pod 4 ovo levat je dokaz tvog odgoja i kulture bas onih istih sto su bili na treninzima repke i same utakmice u Sarajevu.aziz je napisao/la:Kakav si ti levat,mozda je tebi Sušić dovoljan,vjerovatno vučeš korijenje iz istog sela ko i on.Hajmo ba papci vrati te se na svoja brda i tamo se družite sa Sušićem.Pasodzigera je napisao/la:A ti si naso porediti Francusku sa pisljivom Belgijom,ma strucnjak si nema sta,porediti Svijetskog i dvostrukog Evropskog prvaka sa jednom Belgijom koja je velicine kao BIH. Sta su trebali sami Francuzi da urade nakon poraza KUCI od Bjelorusije? da smjene jel selektora? ne nisu to uradili jer su razuman i normalan narod i daju podrsku svom selektoru,a ne kao budale po Bosni. Velis Ciro,pa da ti samo napomenem Spanija 2x poraz Turska 1xporaz i remi kuci,Portugal PUSIONA OBADVA PUTA,ah ja motivator nema sta,pred sami baraz napravio cirkus i nered u repci. Ah zaboravi poraze protiv velesila Rijeke,Irana,Pakistana,Uzbekistana,Tadzikistana,Kurdistana.dzenidm je napisao/la:mnogi su ciri srali za neke igrace , za taktiku, i sad kad pogledas uvijek je imao pravo pri izboru igraca,,,, svaku utakmicu smo imali i glavu i rep...,,, takticki jako stajali ,,, nekad nismo imali srece, nekad su nas i sudije karale ali smo imali igru, pa u belgiju smo dobili 4-2 bez salihovica rahimica ibisevica hasagica,,, na golu je bio supa ,, ma joj ,, ovo se ne moze porediti, , covjek koji je bio 98 trecina world cup i neki safet susic, koji nije ni premier ligu posvojio, bolji bi bio amar osim
Neznam koji seljaci glasaju NE... Onda ste vi invalidi i nevidite sta nam se desaje u timu...
Nema vise onog zajednistva
Nema vise osmjeha na licu igraca
Nema vise zalaganja u ekipi
Nema vise taktike
Nema vise rasporeda igraca
Nema vise morala
Nema vise motivacije
Nema vise rezultata
Nece vala ni biti EP to je 200%
a to je Safet sve uradio za godinu dana..
Nema vise taktike
Nema vise morala
Nema vise motivacije
Nema vise rezultata
BLUE NATION.
Jaydoo82 je napisao/la:Neznam koji seljaci glasaju NE... Onda ste vi invalidi i nevidite sta nam se desaje u timu...
Nema vise taktike
Nema vise morala
Nema vise motivacije
Nema vise rezultata

-
- Kontakt:
E nek ima tebe,da nas motivises,da nam vratis moral i osmjeh na licuJaydoo82 je napisao/la:Neznam koji seljaci glasaju NE... Onda ste vi invalidi i nevidite sta nam se desaje u timu...
Nema vise taktike
Nema vise morala
Nema vise motivacije
Nema vise rezultata

Kakvih ljudi ima

Jaydoo82 je napisao/la:Neznam koji seljaci glasaju NE... Onda ste vi invalidi i nevidite sta nam se desaje u timu...
Nema vise taktike
Nema vise morala
Nema vise motivacije
Nema vise rezultata

Jel "seljak" po geografskom porijeklu ili "seljak" kao karakterna osobina?
DA!
Sto prije to bolje.
Sto prije to bolje.
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
Daknoa je napisao/la:Svi vi sto branite selektora ne budite OVCE, mi trenutno imamo jednu od boljih selekcija (po imenima) u Europi, i normalno je da ce svako ko zeli nesto da vrijedi u trenerskom svijetu (a anoniman je) ce rado prihvatiti da bude selektor BiH. Sve je u redu dok taj neko (Pape) ima rezultat ali od samog pocetka on je pokazao da je totalna neznalica. Zasto? Zato sto recimo u reprezentaciji imamo deficit na lijevoj strani, i on to zna, i novi pocetak, prvi spisak i opa.... Pape spisak prepisao od Cire. Pa nijedna reprezentacija svijeta nema ujednacen kvalitet na svim pozicijama, dovedi nekog lijevog beka (Merzic, Kuduzovic) stavi Salihovica ispred njega i uigravaj, normalno, na prijateljskim. Al jok. Pa lako je pozvati Dzeku,Misketa,Pjanica,Salihovica,Spahu, pa **** mu misa ima li iko vremena da dovede na jedno okupljanje reprez. pet lijevih bekova, pa probavaj mora jedan valjat, e to je za mene trener, a ne neki lik koji dodje pozove ono sto bi trogodisnje dijete i sta- strucnjak, ma jasta.
Davno receno odma poslije prvog spiska....
Ćiro je došao kad ništa nije valjalo i od govana napravio pitu...
Sušić je dobio dobru pitu i napravio **** od nje
Kuduzović????????

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Cuj Pape prepiso spisak od Cire,svasta,Pape je pozvo najbolje igrace koje imamo i koji su dospjeli do baraza,normalno je da ce njih pozvati.Uz to zahvaljujuci Papetu smo dobili jednog Mujdzu,kojeg Ciro ni u snu nebi oteo matici Hrvatskoj,te je pozvao jednog odlicnog Lulica,i mali Sudic bi bio tu da se momak nije povrijedio. Kakav crni Kuduzovic,nadam se da se salis sa ovim.knoa je napisao/la:Daknoa je napisao/la:Svi vi sto branite selektora ne budite OVCE, mi trenutno imamo jednu od boljih selekcija (po imenima) u Europi, i normalno je da ce svako ko zeli nesto da vrijedi u trenerskom svijetu (a anoniman je) ce rado prihvatiti da bude selektor BiH. Sve je u redu dok taj neko (Pape) ima rezultat ali od samog pocetka on je pokazao da je totalna neznalica. Zasto? Zato sto recimo u reprezentaciji imamo deficit na lijevoj strani, i on to zna, i novi pocetak, prvi spisak i opa.... Pape spisak prepisao od Cire. Pa nijedna reprezentacija svijeta nema ujednacen kvalitet na svim pozicijama, dovedi nekog lijevog beka (Merzic, Kuduzovic) stavi Salihovica ispred njega i uigravaj, normalno, na prijateljskim. Al jok. Pa lako je pozvati Dzeku,Misketa,Pjanica,Salihovica,Spahu, pa **** mu misa ima li iko vremena da dovede na jedno okupljanje reprez. pet lijevih bekova, pa probavaj mora jedan valjat, e to je za mene trener, a ne neki lik koji dodje pozove ono sto bi trogodisnje dijete i sta- strucnjak, ma jasta.
Davno receno odma poslije prvog spiska....
-
- Kontakt:
Hoces reci da je Kodrin tim kojeg je preuzeo Ciro bio ravan ****? I Ciro je dobio dobru ekipu.Malik je napisao/la:Ćiro je došao kad ništa nije valjalo i od govana napravio pitu...
hocemo ciru nazad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.