Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Anketa je završila: 08 okt 2010, 15:59.

Da
214
63%
Ne
126
37%

Ukupno glasova: 340

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 sep 2010, 19:03

Normalno DA!

Susic je jednostavno trenerska 0, bez ideje, igre i taktike, jednostavno napamet. Treba ga smijeniti dok su jos kvalifikacije friske, bolje sad nego kad bude kasno, jer svaka budala moze vidjeti, da nas on nikad nigdje odvesti nece!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

test_car
Kontakt:

Post Postao/la test_car » 09 sep 2010, 19:04

dzenidm je napisao/la:hocemo ciru nazad
treba nama faruk hadzibegic
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 09 sep 2010, 19:06

Trenutno stanje ankete "Treba li Sušić odmah dati ostavku?" :

Glasalo ukupno dosad:281

Da - 175 (62%)
Ne - 106 (37%)

Dakle, jasno je da vecina forumaša/glasaca želi da odmah sutra vidi leđa sadašnjem selektoru.
Mnogi govore: "Što prije to bolje"
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 09 sep 2010, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 09 sep 2010, 19:06

test_car je napisao/la:
ma nista to, samo provjereno

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 sep 2010, 19:07

test_car je napisao/la:
Jel onaj sto je u Francuskim medijima pred utakmicu ponizavo domovinu,da bi se uvuko Francuzima u cuGuzi,bio je molili smo ga da ostane,nije htjeo,drazi ipak bjese Betis.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 09 sep 2010, 19:10

Susicu kao igracu svaka cast respect ,Susic kao trener iskreno nema blage veze,kratko i jasno.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 sep 2010, 19:11

ST-57 Ciciban je napisao/la:Susicu kao igracu svaka cast respect ,Susic kao trener iskreno nema blage veze,kratko i jasno.
Upravo tako!
Ne mora znaciti da ako je bio dobar igrac, da ce biti i trener, cist primjer toga je Diego Armando Maradona.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 09 sep 2010, 19:18

Moj odgovor je NE, iz prostog razloga sto nije on jedini odgovorni za lose rezultate, tu je nezaobilazni Savez, a ni navijaci nisu puno bolji jer od prvog dana traze greske Susica i vrse ogorman pritisak na covjeka,naravno logicno je da bude izlozen pritisku samim tim sto je selektor BiH ali mi kad pretjeramo bas pretjeramo, ne kazem sad da nije imao gresaka, naprotiv, ali to ne znaci da ga treba odmah otjerati i popljuvati, utakmica protiv Albanije ce pokazati da li mu je mjesto na klupi repke ili ne.. a do tada cu vjerovati da moze motivisati igrace i popraviti losu igru...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 09 sep 2010, 19:19

Ja sam stavio DA ali zato sto me je naljutio tim porazom od Francuske,ali kad razmislim sta Quieroz radi od Portugala.Ekipa je bila na Svjetskom Prvenstvu a gledajte ih sada i sigurno ce otici na EP.Mi smo bili u barazu,nazalost smo ispali i sad mislite da nema nista od ove repke.Imamo mi sanse ponovo za drugo mjesto i ja mislim da ce i biti drugo mjesto.
vs Rumunija 4 boda
vs Bjelorusija 3 boda aBd
vs Albanija 6 bodova
vs Luxemburg 6 bodova
19 bodova.Dosta za drugo mjesto. ;) ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

fazlafazla
Kontakt:

Post Postao/la fazlafazla » 09 sep 2010, 19:23

Zeljovac_1921 je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:Susicu kao igracu svaka cast respect ,Susic kao trener iskreno nema blage veze,kratko i jasno.
Upravo tako!
Ne mora znaciti da ako je bio dobar igrac, da ce biti i trener, cist primjer toga je Diego Armando Maradona.
Diego Maradona nije bio los poput Papeta, Maradona je bio i solidan trener koji je dobro vodio Argentinu na Mundijalu ali je Njemaćka bila bolja

fazlafazla
Kontakt:

Post Postao/la fazlafazla » 09 sep 2010, 19:25

sikirica je napisao/la:Ja sam stavio DA ali zato sto me je naljutio tim porazom od Francuske,ali kad razmislim sta Quieroz radi od Portugala.Ekipa je bila na Svjetskom Prvenstvu a gledajte ih sada i sigurno ce otici na EP.Mi smo bili u barazu,nazalost smo ispali i sad mislite da nema nista od ove repke.Imamo mi sanse ponovo za drugo mjesto i ja mislim da ce i biti drugo mjesto.
vs Rumunija 4 boda
vs Albanija 6 bodova
vs Luxemburg 6 bodova
Ali drugo mjesto je baraž a u baražu možemo dobiti teškog protivnika i opet se ne plasirati na Euro

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 sep 2010, 19:38

fazlafazla je napisao/la:
Upravo tako!
Diego Maradona nije bio los poput Papeta, Maradona je bio i solidan trener koji je dobro vodio Argentinu na Mundijalu ali je Njemaćka bila bolja
A prije mundijala? Jedva izborio plasman na SP, cak su se sta vise i bojali, da ce propustiti SP.
I Njmeacka bil bolja za 4 gola? :D

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 09 sep 2010, 19:43

fazlafazla je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Ja sam stavio DA ali zato sto me je naljutio tim porazom od Francuske,ali kad razmislim sta Quieroz radi od Portugala.Ekipa je bila na Svjetskom Prvenstvu a gledajte ih sada i sigurno ce otici na EP.Mi smo bili u barazu,nazalost smo ispali i sad mislite da nema nista od ove repke.Imamo mi sanse ponovo za drugo mjesto i ja mislim da ce i biti drugo mjesto.
vs Rumunija 4 boda
vs Albanija 6 bodova
vs Luxemburg 6 bodova
Ali drugo mjesto je baraž a u baražu možemo dobiti teškog protivnika i opet se ne plasirati na Euro
Jbg dosta i to kad nemamo dobrog selektora.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 sep 2010, 19:45

Jedno veliko DA! Zasto? Zato sto je od reprezentacije koja je imala prepoznatljiv stil, koja je imala glavu i rep i koja je imala respekt za par mjeseci uspio napraviti raspustenu bandu kojoj se svi ismijavaju. Vec protiv Gane je svakom laiku bilo jasno da Susic nije za trenerskog posla, kasnije su uslijedili ubjedljivi porazi od Svedske i Njemacke, gdje nismo licili ni na sta, onda blamaza protiv Katra, zamazivanje ociju protiv Luksemburga (Pjanicev slobodnjak i Miske-Dzeko akcija nemaju veze sa njegovim uigravanjem, nego sa Juninhom i Magathom, sto je prolazilo protiv amatera) i onda vrhunac i potpuni debakl protiv Francuza. Susic je sigurno podijelio dobre vitre, duplu vrijednost i to za svakog igraca, fizioterapeute, clanove uprave, ma za sve, inace bismo pricali o rezultatu 5:0 ili 6:0. Ne samo da smo izgubili, nego smo i ponizeni, Blanc je pokazao Susicu da nema veze sa vodjenjem selekcije i to je svakom ko imalo vidi bilo jasno. Da ne duzim o pozicijama Ibisevica i Pjanica, formaciji, izmjenama i njihovom tajmingu, tu se najbolje vidjelo njegovo neznanje. Motivacija igraca jedna velika nula! Reci igracima koji se u prvih 45 minuta nisu sastali sa loptom da treba da se u drugom poluvremenu opuste je frapantno nepoznavanje ljudske psihologije a posebno mentaliteta igraca sa ovih prostora. Kada izgubimo u Albaniji vidjecete da sve ovo sto pricam uveliko stoji, a to smo vidjeli i u prijateljskim utakmicama, samo brzo zaboravljamo. Ukoliko ode poslije poraza od Albanije imamo sanse, a ako ostane i dalje, gotovo je sa ovim kvalifikacijama... ono sto me na kraju najvise razocaralo jeste rezultat ove ankete - 179:108... ne mogu da vjerujem da u uzorku manjem od 300 ljudi nakon svega Susic ima podrsku vise od njih 100, sto u procentima znaci 37%... Nekima nije bilo dosta ovih sest utakmica bez ikakve igre, tako da ce se svi probuditi nakon poraza od Albanije... nadam se ne prekasno...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 sep 2010, 19:45

Glasao sam NE.
Sušić je legenda kada se radi o fudbalu,a da ne pričam kako je onaj ćelavi nosio dres Sušića iz reprezentacije u filmu Kad porastem biću Kengur.Sušić za selektora do kraja kvalifikacija,Sušiću svaka čast,jer valja skrojiti reprezentaciju koja nema bekova,drugog štopera,dobrog golmana,brza krila,pouzdanog veznog,jaku klupu,razmislite o tome! ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2010, 19:50

Upravo tako!
Jest a repka Argentine i BIH.Pa skoro neke ''male''nijanse u kvalitetu. :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 sep 2010, 19:50

drinin vuk je napisao/la:Glasao sam NE.
Sušić je legenda kada se radi o fudbalu,a da ne pričam kako je onaj ćelavi nosio dres Sušića iz reprezentacije u filmu Kad porastem biću Kengur.Sušić za selektora do kraja kvalifikacija,Sušiću svaka čast,jer valja skrojiti reprezentaciju koja nema bekova,drugog štopera,dobrog golmana,brza krila,pouzdanog veznog,jaku klupu,razmislite o tome! ;)
Epic Fail !
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 sep 2010, 19:55

harishp je napisao/la:
Upravo tako!
Jest a repka Argentine i BIH.Pa skoro neke ''male''nijanse u kvalitetu. :roll: :lol:
Da ali to ti je dokaz da je skoro sve do trenera, frajer ima izbor igraca kakvih hoce, po 15 igraca na jednoj poziciji, i opet jedva ode na SP, jer ne zna. Onda imas trenera Grcke, koji prije EP ima sanse da osvoji 150-1, i covjek osvoji, jer zna. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2010, 20:05

Ne mogu vjerovat da 37% forumasa podrzava ovog lika. Vjerujem da su to 90% pitari.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 sep 2010, 20:13

Cartman je napisao/la:Ne mogu vjerovat da 37% forumasa podrzava ovog lika. Vjerujem da su to 90% pitari.
Kao i onih 90% protiv Papeta su plavci ;)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.