Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Dado
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Dado » 25 mar 2009, 15:49

Mozda je malo rano za upitati ali tekmu prenosi samo lokalni NTV Hayat a ne i satelit :evil: . Nece biti prenosa ni na BHT-1. Zna li neko hoce li biti prikljucka lokalnog Hayat-a na Sopcast za dijasporu.

skrobce
Kontakt:

Post Postao/la skrobce » 25 mar 2009, 15:53

dal neko zna kad se pusta nova serija karata i u koliko sati posto sam ja cuo da se pustaju sutra u 12 moze li mi neko to potvrdit da budem siguran

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 mar 2009, 16:03

denimb je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ja sam nesto nacuo da ce topic pokrivati poziciju salihovica sto je pomeni PREGLUPO..gdje ce on lijevo spor ko nista..a u spicu dzeko i muslimovic.. a postoji i solucija da igra sam dzeko u spicu sto znaci da cemo se branit ko srebrenica 95.
Je li ti bas trebaju ovakva poređenja, mislis da je zanimljivo je li!!!???

Stvarno, ovakva poredjenja nam ne trebaju. Mogao si staviti nesto drugo, ne bas Srebrenica jer svi mi znamo sta se tih godina desavalo i nije lijepo sto stavljas ovakva poredjenja..
Dado je napisao/la:Mozda je malo rano za upitati ali tekmu prenosi samo lokalni NTV Hayat a ne i satelit :evil: . Nece biti prenosa ni na BHT-1. Zna li neko hoce li biti prikljucka lokalnog Hayat-a na Sopcast za dijasporu.
I sam znas da je Hayat otkupio sve gostujuce utakmice nase zemlje, a isto tako znas da odkako su pocele kvalifikacije da je BHT prenosio samo domace tekme... Sreca pa ja zivim u BiH pa mogu gledati...

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 25 mar 2009, 16:16

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
denimb je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ja sam nesto nacuo da ce topic pokrivati poziciju salihovica sto je pomeni PREGLUPO..gdje ce on lijevo spor ko nista..a u spicu dzeko i muslimovic.. a postoji i solucija da igra sam dzeko u spicu sto znaci da cemo se branit ko srebrenica 95.
Je li ti bas trebaju ovakva poređenja, mislis da je zanimljivo je li!!!???

Stvarno, ovakva poredjenja nam ne trebaju. Mogao si staviti nesto drugo, ne bas Srebrenica jer svi mi znamo sta se tih godina desavalo i nije lijepo sto stavljas ovakva poredjenja..
Dado je napisao/la:Mozda je malo rano za upitati ali tekmu prenosi samo lokalni NTV Hayat a ne i satelit :evil: . Nece biti prenosa ni na BHT-1. Zna li neko hoce li biti prikljucka lokalnog Hayat-a na Sopcast za dijasporu.
I sam znas da je Hayat otkupio sve gostujuce utakmice nase zemlje, a isto tako znas da odkako su pocele kvalifikacije da je BHT prenosio samo domace tekme... Sreca pa ja zivim u BiH pa mogu gledati...
E blago tebi. Nek si ga sukno dijasporcima. :D :|

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 25 mar 2009, 17:06

Bilo bi zaista zanimljivo Marka vidjeti na boku. Možda tu i ima neka Ćirina caka.
U svakom slučaju trebamo se podsjetiti da od kako je Ćiro selektor ni jednu utakmicu nismo odigrali ko **** i da smo svi kolektivno bili zadovoljni zalaganjem, a bogami i rezultatom repke.
Nevjerujem ja da je Ćiro spremio neki bunker. Tu su nazad Spahić i NADAREVIĆ pa i Damjanović. Smijem se kladit da će krenuti na Belgiju ofanzivno.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 mar 2009, 17:06

Netreba se uopšte obazirat na ovu Ćirinu postavu koju je objavio (6 dana prije utakmice ????????) ko to još radi danas ? A i ko zna možda je u pitanju neka njegova igra, znate Ćiru............ niko ne zna šta se krije iza ovoga ;) ;)
SAMO ŽELJO

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 mar 2009, 17:21

ciri je ovo vise nego zajebancija, covjek je usao u sedmo destljece, kada se ljudi brinu kako ce im biti na onome svijetu. ciro je trebao se prije brinuti za igrace kada upadnu u probleme. mislim da je se trebao ugledati na slavena bilica. kod njega se lako ne upada u reprezentaciju, ali uvijek pomalo ubacuje mlade igrace iz hnl-a koji polako stasavaju uz starije. trenutno iz hnl-a u hrvatskoj reprezentaciji igraju subašic, vejic, kalinic, mandzukic, r. kovac, gabric, vrućina

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 mar 2009, 17:48

moja greska za Topica izvinjavam se..pomjeso sam ga sa jednim drugim igracem koji je onako ko on masivan,,,,a za poredjenje...hmmmm...nisam mislio nikog uvrijedit jer i ja sam bosanac al to mi nekkao prvo na pamet pade a ako sam nekog uvrijedio izvinjenje.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 mar 2009, 17:56

Kako sada stvari stoje na vratima će biti Romeo Mitrović za kojeg je Blažević rekao da ima prednost u odnosu na Supića i Nurkovića. Ispred Mitrovića bi trebala igrati tri stopera: Safet Nadarević, Boris Pandža i Emir Spahić, dok bi bokovi bili Berberović i Topić.

Dario Damjanović bi trebao zauzeti mjesto nedovoljno oporavljenog Rahimića, a s njim će u vezi još biti Seniad Ibričić, Zvjezdan Misimović i Samir Muratović. Usamljen u napadu biti će Edin Džeko.

Ukoliko se Rahimić oporavi na vrijeme, te bude konkurirao za početnu postavu, Damjanović će se vratiti u zadnju liniji, a iz sastava bi ispao Boris Pandža.
SAMO ŽELJO

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 25 mar 2009, 18:07

Evo vam jedan video od Topicevih najboljih golcina u rusiji:

Spor je ko metak. :D

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 25 mar 2009, 18:08

Ma tako bi najbolje bilo :) nek ljudi to riješe na civilizovan način..

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 mar 2009, 18:11

Najskuplji igrač na terenu u Genku bit će Belgijanac Marouane Fellaini 14.000.000 €, iz njega je odmah naš Edin Džeko 10.000.000 €, pa onda Miske i Kompany sa cijenom od 9.000.000 €...
SAMO ŽELJO

eksob
Kontakt:

Post Postao/la eksob » 25 mar 2009, 18:23

Vi svi kao da vma je po 12 godina..Ne znate Ciru i te stare generacije i taj old school..Ti fazoni su palili prije 40 godina a Ciro se jos sluzi njima..

Kakav Topic na poziciji beka..To su samo novinske zahebancije..Mozda ga je Ciro gurnuo na ovim trenizima namjerno na tu poziciju, da zavara i javnost i belgijskog strusnjaka kojeg ce sigurno drzati do neizvjesnosti do samog pocetka utakmice..Takodje mislim da samo Ciro i najuzi krug ljudi oko njega zna sa kojim sastavom ce se igrati protiv Belgije i to nece saznati ni sportin, ni sportsport, ni avaz, ni san ni bilo ko drugi..Cak ce i za sve nas ostati misterija do samog pocetka utakmice...

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 mar 2009, 18:29

Ostalo je još 315 ulaznica za utakmicu u Genku, po cijeni od 75€, ali samo za belgijske navijače, sve ostale su rasprodane, tako da......ko je jamio ,jamio........... ;) ;) ;)
SAMO ŽELJO

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 25 mar 2009, 18:31

jedva cekam da se zavrse ove dvije utakmice
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 mar 2009, 18:41

e bidel ovako zabijo protiv belgije.hmmm strasno
Edo Baajka je napisao/la:Evo vam jedan video od Topicevih najboljih golcina u rusiji:

Spor je ko metak. :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 25 mar 2009, 18:41

Dijaspora ,domaci ,izbjeglice,muhadziri,Srbi,Hrvati,Bosnjaci,fanatikosi,robijasi pa dajte ljudi malo budite normalni ako ikako mozete.Ovo je ipak sportski fprum i hajmo biti Bosanci-Hercegovci za nasu repku vjerujte bice nam lakse.Ostavite te malogradjanske provokacije i pisite o tome kako cemo npr.pobjediti Belgiju kako ce Dzeko zabiti dva puta a Zvjezdan bar jednom jer ovde je tema Belgija-BiH i obrnuto.Za svadje imamo politicare koje smo izabrali paako ih toliko volite imate dnevnik od 19:00 a i pp pa izvolite

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 mar 2009, 18:58

a kolko ce biti nasih navijaca u belgiji
SINE je napisao/la:Ostalo je još 315 ulaznica za utakmicu u Genku, po cijeni od 75€, ali samo za belgijske navijače, sve ostale su rasprodane, tako da......ko je jamio ,jamio........... ;) ;) ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 mar 2009, 19:00

Ammim je napisao/la:Dijaspora ,domaci ,izbjeglice,muhadziri,Srbi,Hrvati,Bosnjaci,fanatikosi,robijasi pa dajte ljudi malo budite normalni ako ikako mozete.Ovo je ipak sportski fprum i hajmo biti Bosanci-Hercegovci za nasu repku vjerujte bice nam lakse.Ostavite te malogradjanske provokacije i pisite o tome kako cemo npr.pobjediti Belgiju kako ce Dzeko zabiti dva puta a Zvjezdan bar jednom jer ovde je tema Belgija-BiH i obrnuto.Za svadje imamo politicare koje smo izabrali paako ih toliko volite imate dnevnik od 19:00 a i pp pa izvolite
bravo majstore...ovdje se pise o svemu, samo najmanje o utakmici...kako bi se inace nabacalo 147 stranica
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 25 mar 2009, 19:01

Ammim je napisao/la:Dijaspora ,domaci ,izbjeglice,muhadziri,Srbi,Hrvati,Bosnjaci,fanatikosi,robijasi pa dajte ljudi malo budite normalni ako ikako mozete.Ovo je ipak sportski fprum i hajmo biti Bosanci-Hercegovci za nasu repku vjerujte bice nam lakse.Ostavite te malogradjanske provokacije i pisite o tome kako cemo npr.pobjediti Belgiju kako ce Dzeko zabiti dva puta a Zvjezdan bar jednom jer ovde je tema Belgija-BiH i obrnuto.Za svadje imamo politicare koje smo izabrali paako ih toliko volite imate dnevnik od 19:00 a i pp pa izvolite
Da,da...pozdrav

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.