Zato što si ti wigga.Besic je napisao/la:Zašto je riječ crnac kao rasistička?
Kakve su to lokacije
Moderator/ica: insider
Zato što si ti wigga.Besic je napisao/la:Zašto je riječ crnac kao rasistička?
Pa to nije moj problem, ti hoćeš follow.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja bih tebe zapratio, ali ne znam tvoj insta nejm
Sarma, kako me Besko prati
uzmi kurs machine learning-a i data science, ostavi se mobilea i androida nema tu hljebaUnofficialpage je napisao/la:
Odoh se baciti u akciju da napravim. Ustvari ja ću se prijaviti da bugove tražim jer sam ekspert u tome.bodi123 je napisao/la:uzmi kurs machine learning-a i data science, ostavi se mobilea i androida nema tu hljebaUnofficialpage je napisao/la:![]()
pogledaj Homeland Security koliko daje za onog ko napravi ovaj passenger screening algorithm za terorizam![]()
https://www.kaggle.com/c/passenger-scre ... -challenge
Javljao sam se svima i uvijek je odgovor da nažalost ne odgovaram za posao i da su našli drugog kandidata.tuzlak1987 je napisao/la:Sto se ne pocnes javljati firmama za posao, da te testiraju za posao?
U Tuzli bi imao bolje sanse u tome sigurno da dobijes posao jer te neki zovu da radis testove ili ti salju da uradis kuci. A bukvalno znam firmu u kojoj radis na javi, a prime svakog ko zadovolji. Jer ovdje se preko Bit centra otvorilo dosta radnih mjesta.. Ali s tim da imas one firme preko kojih se ucis da bi dogurao do onih jacih firmi jer rade za strano trziste dosta, pa njima nije nista dati ti 500 KM mjesecno u startu pa ako se pokazes, ako se ne pokazes. Mada mislim da prvih par mjeseci ne ocekuju nista vec te uvode u to, prakticno te uce sta ces raditi.Unofficialpage je napisao/la:Javljao sam se svima i uvijek je odgovor da nažalost ne odgovaram za posao i da su našli drugog kandidata.tuzlak1987 je napisao/la:Sto se ne pocnes javljati firmama za posao, da te testiraju za posao?Sad sam se prijavio za Antlantbh praksu pa vidjet ćemo.
Meni je najbitnije da mogu od kuće raditi a to u BiH nudi vrlo malo firmi. De mi ime te firme pa da ih kontaktiram i pitam da li može ovo.tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli bi imao bolje sanse u tome sigurno da dobijes posao jer te neki zovu da radis testove ili ti salju da uradis kuci. A bukvalno znam firmu u kojoj radis na javi, a prime svakog ko zadovolji. Jer ovdje se preko Bit centra otvorilo dosta radnih mjesta.. Ali s tim da imas one firme preko kojih se ucis da bi dogurao do onih jacih firmi jer rade za strano trziste dosta, pa njima nije nista dati ti 500 KM mjesecno u startu pa ako se pokazes, ako se ne pokazes. Mada mislim da prvih par mjeseci ne ocekuju nista vec te uvode u to, prakticno te uce sta ces raditi.Unofficialpage je napisao/la:Javljao sam se svima i uvijek je odgovor da nažalost ne odgovaram za posao i da su našli drugog kandidata.tuzlak1987 je napisao/la:Sto se ne pocnes javljati firmama za posao, da te testiraju za posao?Sad sam se prijavio za Antlantbh praksu pa vidjet ćemo.

Evo sarma me zapratio, sad je tvoj red O:)Aerials je napisao/la:Pa to nije moj problem, ti hoćeš follow.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja bih tebe zapratio, ali ne znam tvoj insta nejm
Sarma, kako me Besko prati
Loša ideja ti je bilo to da me slažeš.Bosniacum Lilium je napisao/la: Evo sarma me zapratio, sad je tvoj red O:)
provjeravas mi foloverse?Aerials je napisao/la:Loša ideja ti je bilo to da me slažeš.Bosniacum Lilium je napisao/la: Evo sarma me zapratio, sad je tvoj red O:)
ponovo glupi bosnjo, pa dokle majka mu staraDANTES je napisao/la:Pita Mujica babu:
• Babo, odakle sam ja doš'o...?
Veli njemu babo:
• Pa vidiš, onaj, prvo smo se k'o ja i tvoja majka upoznali, pa se zagledali, pa izlaz'li, pa se eto i vjenčali, pa svašta nešta, i onda, si, jel', k'o biva, i ti doš'o, 'nako, k'o kako bi ti k'o rek'o, k'o znak naše ljubavi, kontaš?
Na to će Mujica:
• Joj, što je to komplikovano kod nas Sarajlija! A kod mene pola djece u razredu došlo iz Sandžaka!
Kad se vec znaju identitetiBosniacum Lilium je napisao/la:provjeravas mi foloverse?Aerials je napisao/la:Loša ideja ti je bilo to da me slažeš.Bosniacum Lilium je napisao/la: Evo sarma me zapratio, sad je tvoj red O:)
Zapratio me, ali na jednoj drugoj društvenoj mreži
Klocina ne smije ni odgovoriti na čestitku.Sarmelino je napisao/la:
Besko smara da mu cestitam ovdje rodjendan,
Beško,
S tobom je živjet teško
Sretan rođendan, greško.
Nema vezeDerdiyok je napisao/la:Klocina ne smije ni odgovoriti na čestitku.Sarmelino je napisao/la:
Besko smara da mu cestitam ovdje rodjendan,
Beško,
S tobom je živjet teško
Sretan rođendan, greško.![]()
Bezobrazan je postao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.