Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kad ti neko za koga ugledni član i funckioner filozoofskog fakulteta u Grazu kaže da je mutirani troll ,pa prebacuje nešto , moraš se zapitat šta si uradio :mrgeen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zar nije Sarajevo i Željo?Kawhi je napisao/la: Odgovorio je Sarajevo i Zrinja.
Nemoguće da sam već zaboravila.
Sad sam evo našla na yt, ne mogu da vjerujem samoj sebi.
Nemam ja razloga da plačem.sekerbay je napisao/la: Ne brini imat ćeš kad plakat.
Najkasnije onda kad od rija napravim najpoželjnijeg neženju u državi
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Iz 1999-te

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
iz 2013.madridist je napisao/la:Iz 1999-te

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
#justFloridathings
Florida lawyer smuggles iPad into jail, offers inmate money to record her giving him oral sex because Florida
http://www.tampabay.com/news/publicsafe ... _163713261
Razočaran sam što u naslovu nije Florida manmiki_92 je napisao/la:#justFloridathings![]()
Florida lawyer smuggles iPad into jail, offers inmate money to record her giving him oral sex because Florida
http://www.tampabay.com/news/publicsafe ... _163713261
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
oh boy, here we go again
“We have seen from the BBC’s gender pay gap the inequality within the organisation, and we now see that reflected in its output,” she said. “The Women’s Equality Party has committed to work with sports broadcasters, asking them to pledge to double their coverage of women’s sport – of all kinds – in the next five years, and double it again in the five following.”
https://www.theguardian.com/sport/2017/ ... are_btn_tw
Ja sam samo za žensku odbojku.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
miki_92 je napisao/la:oh boy, here we go again![]()
“We have seen from the BBC’s gender pay gap the inequality within the organisation, and we now see that reflected in its output,” she said. “The Women’s Equality Party has committed to work with sports broadcasters, asking them to pledge to double their coverage of women’s sport – of all kinds – in the next five years, and double it again in the five following.”
https://www.theguardian.com/sport/2017/ ... are_btn_tw
Kad SK u udarnom terminu umjesto EPLa bude morao prenositi zenski fudbal.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Joj Kavaje, pa i ovdje Torpedaše triggeraš 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
U Tuzli protesti jer je Trump priznao Jerusalem. Ako mu to ne promijeni misljenje nista nece
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Posty ode u streamere
Penaltiky je napisao/la:U Tuzli protesti jer je Trump priznao Jerusalem. Ako mu to ne promijeni misljenje nista nece
Al najjace su mi Bosnje sto jedva cekaju da se zamjere Americi i Izraelu. Treba ih u zatvor zbog nacionalne izdaje. Samo kad jednom pukne nekom Ameru i kaze dajte Srbima Bosnu i prekinite ovu farsu.
Kakav babuka.miki_92 je napisao/la:Posty ode u streamere![]()
Jesi vidio sto ga je neki bijelac napao za cultural appropriation crnacke kulture jer je reper? To je jos smjesnije zbog toga sto je kad vidis da je Stoney milion puta rekao da nije reper.
Treba tebi prste polomit da prestanes gluposti pisat. Al prva recenica na mjestu.
Sto si me skinuo s gnjavatora kad gluposti pisem? Realno, ovaj kvalitet nigdje ne mozes naci.Penaltiky je napisao/la:Treba tebi prste polomit da prestanes gluposti pisat. Al prva recenica na mjestu.
ima kanal na twitchu https://www.twitch.tv/postmaloneKawhi je napisao/la:
Kakav babuka.Na kojem yt kanalu? Inace ne gledam ove gluposti, al ide on komotno.
Jesi vidio sto ga je neki bijelac napao za cultural appropriation crnacke kulture jer je reper? To je jos smjesnije zbog toga sto je kad vidis da je Stoney milion puta rekao da nije reper.
Why Post Malone is a problem
Citiraš me flopuKawhi je napisao/la:Sto si me skinuo s gnjavatora kad gluposti pisem? Realno, ovaj kvalitet nigdje ne mozes naci.Penaltiky je napisao/la:Treba tebi prste polomit da prestanes gluposti pisat. Al prva recenica na mjestu.
Jes se neko fino nasadio na banderu na Južnoj ispred Mejdana
miki_92 je napisao/la:ima kanal na twitchu https://www.twitch.tv/postmaloneKawhi je napisao/la:
Kakav babuka.Na kojem yt kanalu? Inace ne gledam ove gluposti, al ide on komotno.
Why Post Malone is a problem
Legenda.
Pa ne moras gledati sta pisem. Ni jame otvaram postove tih sto me gnjave. Cak preskacem neke koje ne mogu staviti u gnjavatore jer su modovi.Penaltiky je napisao/la:Citiraš me flopuKawhi je napisao/la:Sto si me skinuo s gnjavatora kad gluposti pisem? Realno, ovaj kvalitet nigdje ne mozes naci.Penaltiky je napisao/la:Treba tebi prste polomit da prestanes gluposti pisat. Al prva recenica na mjestu.
Jes se neko fino nasadio na banderu na Južnoj ispred Mejdana
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, Venom i 3 gosta.