Ucio je on od najboljih.belosevic28 je napisao/la:Siox zna haha Lik jedva ceka da bilo ko izjavi kako necemo dovesti 17 pojacanja pa da crnjaci kako se nema para, ko yebe navijace, da nismo jaci od Krupe itd itd
Postaje zanimljiv lik Bgm
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kaze sef prije svake utakmice popijem tabletu za smirenje. Nesto kad skontam slabo mu djeluju 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Kome se ovo Burekovic neofirno nudi...da nece kod nas?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jedino smo mi mogli ponuditi za njega nesto, jer laznim ne treba, mali plavi su doveli vec nekog (ako ne lazu sa ss.ba), uski ne uzima muslimane 
Ako ne nadje vani mozda i dodje
Taktika dizem sebi cijenu preko medija gotovo uvijek upali..
Ako ne nadje vani mozda i dodje
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- f0rest1946
- Kontakt:
Već neko vrijeme spominje se u kontekstu pojačanja i Slobodin Ordagić? Baka o Ordagi
"On je bio velika želja, kako moja tako i uprave. Uspostavljen je i korektan i legalan kontakt sa Slobodom, nije bilo nikakvih poteza „iza leđa“. Već prije Maribora sam rekao da bi mi s Ordagićem u sredini imali 20% više šansi za prolaz dalje. Nisam govorio to samo zbog tih utakmica, već i zbog svih drugih natjecanja u kojima igramo. Od ljeta smo zainteresirani za njega, a taj interes imamo i sada, to ne krijemo. No međutim, imamo informacije da je i FK Sarajevo ozbiljno zagrizlo za njega, te ćemo vidjeti gdje će on na kraju završiti.
Ordagića sam i na ovom nedavnom sastanku apostrofirao, prije tjedan dana, nagovjestio ga kao veliku želju da ga dovedemo. Na kraju svega, uistinu ne znam kako će
se rasplesti ta priča, ali ponavljam, nije neka velika tajna da bih ga volio vidjeti na proljeće u dresu Zrinjskog".
"On je bio velika želja, kako moja tako i uprave. Uspostavljen je i korektan i legalan kontakt sa Slobodom, nije bilo nikakvih poteza „iza leđa“. Već prije Maribora sam rekao da bi mi s Ordagićem u sredini imali 20% više šansi za prolaz dalje. Nisam govorio to samo zbog tih utakmica, već i zbog svih drugih natjecanja u kojima igramo. Od ljeta smo zainteresirani za njega, a taj interes imamo i sada, to ne krijemo. No međutim, imamo informacije da je i FK Sarajevo ozbiljno zagrizlo za njega, te ćemo vidjeti gdje će on na kraju završiti.
se rasplesti ta priča, ali ponavljam, nije neka velika tajna da bih ga volio vidjeti na proljeće u dresu Zrinjskog".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Gdje ima zbavit ovoDerdiyok je napisao/la:Zipa lampe
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
1946~
Livaku se neide iz PL ,vidjet cemo hoceli ga neko uzeti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bježi Frenki odavde, ako ostaneš zabit ćeš nam makar jedan.miky_hz je napisao/la:Livaku se neide iz PL ,vidjet cemo hoceli ga neko uzeti.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Saću ti poslati u pp, samo da nađem.ThrillerHz je napisao/la: Gdje ima zbavit ovo![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- TobeYarabi
- Kontakt:
Posalji i meni brate, a mozes postaviti i ovdje nek i drugi videDerdiyok je napisao/la:Saću ti poslati u pp, samo da nađem.ThrillerHz je napisao/la: Gdje ima zbavit ovo![]()
Re: RE: Re: FK Sarajevo
posalji mumineTobeYarabi je napisao/la:Posalji i meni brate, a mozes postaviti i ovdje nek i drugi videDerdiyok je napisao/la:Saću ti poslati u pp, samo da nađem.ThrillerHz je napisao/la: Gdje ima zbavit ovo [emoji144]
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- Orangina85
- Kontakt:
Kadusic u Zrinjskom...taman to dodje
-
scudetto89
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Juce promiijenio menadzera i odma u Zrinjski !
- Orangina85
- Kontakt:
Jel to potpisao za Husaricabelosevic28 je napisao/la:Juce promiijenio menadzera i odma u Zrinjski !
On nije ni imao menadzera nikad. Hotic je samo imao saglasnost da mu nadje klub u Njemackoj, a za sve ostalo je Kadusic direktno pregovarao sa Sarajevom.
Realno, igrači se sad bolje prodaju iz svinjskog nego kod nas kolko god to nekom smetalo. Ovaj mali je ne bitan, al u prošlosti svi igrači što su otišli od nas kod njih su se dobro pokazali. Na šta smo spali da nam svinjski uzima igrače hahahahah.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije Husaric. Uzeo ga Bilalagic valjda. Njegovi su ti Balic, Kuzmanovic, Zahirovic itd itd...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 9 gostiju.