FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ratobornagljiva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ratobornagljiva » 19 dec 2017, 17:32

halaliMi je napisao/la:Da si pratio Zelju malo duze od dvije godine, znao bi da ti je Bekric Zelji donio par titula i koji kup.Isto kao Kerla. Al ipak si ti novopeceni navijac i strucnjak.
Kerla je kar.ina na biciklu koja je utekla dva puta ( jedom je u sred prvenstva isao u Kajzeslautern na probu - bez odobrenja ) ko zadnja pizda, a treci put nam izbi titulu.

Ukratko, ljudski kondom.

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 19 dec 2017, 17:35

ratobornagljiva je napisao/la:
halaliMi je napisao/la:Da si pratio Zelju malo duze od dvije godine, znao bi da ti je Bekric Zelji donio par titula i koji kup.Isto kao Kerla. Al ipak si ti novopeceni navijac i strucnjak.
Kerla je kar.ina na biciklu koja je utekla dva puta ( jedom je u sred prvenstva isao u Kajzeslautern na probu - bez odobrenja ) ko zadnja pizda, a treci put nam izbi titulu.

Ukratko, ljudski kondom.
To je tvoje licno misljenje a nikako misljenje mase ljudi tj. mase navijaca. Imas pravo da mislis sta god ti volja i zelja, a to je relevantno samo tebi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 dec 2017, 17:47

Zrinjski standardno provjerene igrace, nikakve bumove, solidne igrace za nasu ligu dovodi, a mi nastavljamo izgleda sa tehnikom "macak u vreci"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 19 dec 2017, 17:49

halaliMi je napisao/la:

Ukratko, ljudski kondom.
To je tvoje licno misljenje a nikako misljenje mase ljudi tj. mase navijaca. Imas pravo da mislis sta god ti volja i zelja, a to je relevantno samo tebi.
Malo sam duze, bio, u tim vodama pa znam sta pricam, ljudski kondom sto je i dokazao, a ti misli i zakljucuj sta zelis.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 dec 2017, 17:52

Dovest ce Zrinjski igrace jer su mlatnuli lovu sad za Pirica. Jos kad pocnu sa sudijama da "pregovaraju" ko prosle sezone ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 19 dec 2017, 17:57

Uzeli su tri titule u zadnje cetiri sezone, ako opet to ponove onda je najbolje da se presaltamo na neki drugi sport, jer ispadamo smijesni.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 dec 2017, 17:58

KK Željezničar [emoji38] [emoji38]

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 19 dec 2017, 18:03

Forume cini i cita u vrh glave 100-150 ljudi (tema Zeljo). Misljenje navijaca Zelje o Bekricu i Kerli su skroz razlicite. Ne mora se daleko ici postoje fb profili i komentari iako ni to nije relevantno. Svi mi imamo pravo lupetat po foruma samo ko se krece po utakmicama zna da to nema veze s mozgom.

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 19 dec 2017, 18:08

braco je napisao/la:Koliko je Željo dao golova iz kontranapada ove sezone? Razmišljam koliko smo efikasni u tom segmentu igre, pa ako može podsjetnik od vas na kojim smo utakmicama dali golove iz kontri.
Siroki-Zeric, Krupa-Sinan, ostalo je sve ili iz igre ili iz prekida.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 19 dec 2017, 18:29

halaliMi je napisao/la:Forume cini i cita u vrh glave 100-150 ljudi (tema Zeljo). Misljenje navijaca Zelje o Bekricu i Kerli su skroz razlicite. Ne mora se daleko ici postoje fb profili i komentari iako ni to nije relevantno. Svi mi imamo pravo lupetat po foruma samo ko se krece po utakmicama zna da to nema veze s mozgom.
Pricas gluposti sto se tice Kerle, doduse kada je Stevanovic jedan od boljih desnih bekova u Zelji onda i razumijem nebuloze o Kerli. Ne provaljuj se vise, nema potrebe.

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 19 dec 2017, 19:22

Kojih par titula i kup ?

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 19 dec 2017, 19:37

irfo je napisao/la:kadusic je zavrsen

:urnebes: :urnebes:

Jesi li se dobro raspitao?

E svakakvih ima na ovoj temi a najmanje navijača!
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 dec 2017, 19:59

slika

Pa zar me ovaj placenik i dalje citira? Al dobro, ne moze skontat lobotomac ni kad mu se objasni :(

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 dec 2017, 20:19

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 dec 2017, 20:49

LjoZee je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/sta-voze-a ... c/262306/2

Skromni Adzem [emoji2]
Kad se sjetim Slavkinog ML-a, cudo nije nesto jace uzo nakon raskida sa nama

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 dec 2017, 21:03

Od raskida je dobio 0 KM.

A dosta mu je jedna Mecka. :mrgreen:
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 dec 2017, 21:14

On je nama dao lovu za raskid. [emoji2]

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 19 dec 2017, 21:46

halaliMi je napisao/la:Forume cini i cita u vrh glave 100-150 ljudi (tema Zeljo). Misljenje navijaca Zelje o Bekricu i Kerli su skroz razlicite. Ne mora se daleko ici postoje fb profili i komentari iako ni to nije relevantno. Svi mi imamo pravo lupetat po foruma samo ko se krece po utakmicama zna da to nema veze s mozgom.
Pricas gluposti sto se tice Kerle, doduse kada je Stevanovic jedan od boljih desnih bekova u Zelji onda i razumijem nebuloze o Kerli. Ne provaljuj se vise, nema potrebe.
Izvini strucnjak.

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 19 dec 2017, 22:22

LjoZee je napisao/la:On je nama dao lovu za raskid. [emoji2]
Dao nam 50.000 sto raskidamo ugovor s njim, zato postoji ugovor. :P

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 dec 2017, 23:01

https://www.klix.ba/sport/nogomet/petro ... /170921070
"Nikada više neću potpisati ugovor kakav sam imao u Željezničaru"

Ako već ima za čim žaliti, onda su to stavke ugovora koji je imao sa Željezničarom. Navodi da je dopustio klubu da raskine ugovor bilo kada bez novčanih naknada. To, kako kaže, više nikada neće učiniti.

"Moj ugovor je bio takav da sam dao mogućnost da se on raskine bilo kada ako oni žele pri čemu ja nemam pravo na bilo kakva potraživanja. To više nikada ne bih napravio. Potpisao sam ugovor da kod raskida oni ne moraju da mi plate više nijednu platu", kazao nam je trener Slobode.
:lol:
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, istokzeljo i 60 gostiju.