Samo F.K.S !! je napisao/la:Vidi Devila nije se ni logovao kako treba odmah spama![]()
Ma ameri mogu pobit citav svijet ako hoce a ja vjerujem da rusi i japanci mozda i kinezi imaju previse oruzja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma amerikanci su najgluplja nacija u Svijetu, kad se gledaju obični građani. Ja mislim da je neki bosanac (hajmo reći i balkanac) duplo pametniji od nekog običnog amerikanca. Samo rade šta im vođe kažu, nemaju svoje JA. Mada ima dosta iznimki... Eto sve govori to što im je vlada SAD-a ugurala priču o 11/9, da ne spamujemo ovu temu, imate je na teorije zavjere.the scouser je napisao/la:Stvarno vandalizam...dno dna,to samo sljam ljudski moze da uradi.Kur'an nema zive veze sa onim sto se desilo 11.9.A to ce podrzat' pola Amerikanaca,mahom republikanci sa srednjeg Zapada i svi ostali prokleti inbreed hillbillies.juznjak> je napisao/la:Gledam neki hajvan hoce da spali Kuran za 11 .9.2010kakve samo posljedice mogu biti poslije toga
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nemoze niko prnt Njemcima(nesmije) 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Ako se ovo desi trebamo svi ako nedje sretnemo nekog americkog turistu prebit da nemoze hodatijuznjak> je napisao/la:Gledam neki hajvan hoce da spali Kuran za 11 .9.2010kakve samo posljedice mogu biti poslije toga
Tako jeFaraon iz Visokog je napisao/la:Nemoze niko prnt Njemcima(nesmije)
- the scouser
- Kontakt:
Sta ti je kriv turista....ne moras spast na njihov nivo.Bilal je napisao/la:Ako se ovo desi trebamo svi ako nedje sretnemo nekog americkog turistu prebit da nemoze hodatijuznjak> je napisao/la:Gledam neki hajvan hoce da spali Kuran za 11 .9.2010kakve samo posljedice mogu biti poslije toga
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Aha, oni su poznati po tome kako pobjedjuju ratove. Skoro su na nivou srbaFaraon iz Visokog je napisao/la:Nemoze niko prnt Njemcima(nesmije)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- the scouser
- Kontakt:
Srbi su Nijemci u malom sto se toga tice....moto im je vazno je ucestvovati.Cartman je napisao/la:Aha, oni su poznati po tome kako pobjedjuju ratove. Skoro su na nivou srbaFaraon iz Visokog je napisao/la:Nemoze niko prnt Njemcima(nesmije)
Nista licno ali da im pokazemo kako ih citav svijet mrzi kao drzavuthe scouser je napisao/la:Sta ti je kriv turista....ne moras spast na njihov nivo.Bilal je napisao/la:Ako se ovo desi trebamo svi ako nedje sretnemo nekog americkog turistu prebit da nemoze hodatijuznjak> je napisao/la:Gledam neki hajvan hoce da spali Kuran za 11 .9.2010kakve samo posljedice mogu biti poslije toga
- the scouser
- Kontakt:
Ti u ovom slucaju predstavljas ostatak svijeta?Bilal je napisao/la:Nista licno ali da im pokazemo kako ih citav svijet mrzi kao drzavuthe scouser je napisao/la:Sta ti je kriv turista....ne moras spast na njihov nivo.Bilal je napisao/la: Ako se ovo desi trebamo svi ako nedje sretnemo nekog americkog turistu prebit da nemoze hodati
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 09 sep 2010, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Lako je kad svi krenu protiv nijemaca. Vamo se nijemci bore protiv pola Evrope i onda jos uskoci i Amerikathe scouser je napisao/la:Srbi su Nijemci u malom sto se toga tice....moto im je vazno je ucestvovati.Cartman je napisao/la:Aha, oni su poznati po tome kako pobjedjuju ratove. Skoro su na nivou srbaFaraon iz Visokog je napisao/la:Nemoze niko prnt Njemcima(nesmije)
Ali mislim da bi Njemacka u ono doba sa lakocom pobijedila Ameriku 1 na 1
nekontam, gdje sam ja to rekaothe scouser je napisao/la: Ti u ovom slucaju predstavljas ostatak svijeta?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos malo pa hiljaditi post 
Sta bi ti jadan ne bioSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj sta bih joj cinio
Zar nisi 7. razred ili tako nesto?
Valjda znas sta si rekaoBilal je napisao/la:nekontam, gdje sam ja to rekaothe scouser je napisao/la: Ti u ovom slucaju predstavljas ostatak svijeta?
Kao sto su vec rekli, na njihov nivo se ne treba spustati.. A i kakve veze jedan obicni turist ima s tim debilima?
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Kako mrzim kad se jedan narod generalizuje. To radi budala koja ima 50 sljedbenika, kojem svakodnevno dolaze prijetnje smrcu i to od nemuslimana jer ga citava Amerika mrzi. Najgore mi je kad neki glupi Amer uradi neku gadost odmah su svi Ameri takvi. Tako razmisljaju samo neznalice. Pustite budalu, za sve ovo su krivi mediji koji mu daju vaznost da nisu mediji poceli pricati o ovome nebi on nebi nista ni spaljivao. Ali moraju FoX News sa jedne strane i CNBC sa druge ovo pretvoriti u senzaciju nad senzacijama.Zagor je napisao/la:Ma amerikanci su najgluplja nacija u Svijetu, kad se gledaju obični građani. Ja mislim da je neki bosanac (hajmo reći i balkanac) duplo pametniji od nekog običnog amerikanca. Samo rade šta im vođe kažu, nemaju svoje JA. Mada ima dosta iznimki... Eto sve govori to što im je vlada SAD-a ugurala priču o 11/9, da ne spamujemo ovu temu, imate je na teorije zavjere.the scouser je napisao/la:Stvarno vandalizam...dno dna,to samo sljam ljudski moze da uradi.Kur'an nema zive veze sa onim sto se desilo 11.9.A to ce podrzat' pola Amerikanaca,mahom republikanci sa srednjeg Zapada i svi ostali prokleti inbreed hillbillies.juznjak> je napisao/la:Gledam neki hajvan hoce da spali Kuran za 11 .9.2010kakve samo posljedice mogu biti poslije toga
- the scouser
- Kontakt:
"Nista licno ali da im pokazemo kako ih citav svijet mrzi kao drzavu"Bilal je napisao/la:nekontam, gdje sam ja to rekaothe scouser je napisao/la: Ti u ovom slucaju predstavljas ostatak svijeta?
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma pustite neka pali, kakve mu koristi sto ce uciniti tu glupost,sta ce biti bolji ??
Pustit budale neka budalesu biti ce kaznjen zna se od koga.
Pustit budale neka budalesu biti ce kaznjen zna se od koga.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sta bi ti jadan ne bioLily je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sta bih joj cinio
Zar nisi 7. razred ili tako nesto?
Jbg lily draga masta moze svasta
E ovako, oni ciljaju da Islamski svijet reaguje ovako "ako oni zapale Kur'an, mi ćemo zapalit' njih!" al' brate nije uredu jbt, nikako nije..
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neće ništa biti od toga, ako se sikirate nemate razloga. 
- legenda reala
- Kontakt:
odusto od paljenja sad ču na vijestima.OTNYS_YNWA je napisao/la:Neće ništa biti od toga, ako se sikirate nemate razloga.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.