FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo za Catakovica dobili 145.000 € i koliko je on igrao kod nas mozda 10 min.ima dosta igraca u nasoj ligi koji mogu za vise od 200.000 € da idu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Odakle liku inspiracija da ovoliko crnjaci. E cuj Adukor, Velkoski, Ahmetovic (prvi strijelac lige) nbi mogli otici za 1oo ooo €. Mati mila i ja veca budala pa se raspravljam s likom kojem sami nick na forumu kaze da nije navijac FK Sarajeva !
Odo napravit nick @bavarac i natovariti se na temu Borusie D. SELAM !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kod njega i Messi vrijedi negdje oko 10 milki, brat bratu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Odlaze nam djeca.
Poređenje Duljevica sa Kadušićem i sličnim nema smisla. Prvi igra za odlične pare, drugi za iste na livadi.
Poređenje Duljevica sa Kadušićem i sličnim nema smisla. Prvi igra za odlične pare, drugi za iste na livadi.
Nije on otišao sto je valjao i sto mi nismo imali para nego što mu je tatici bilo malo, zinula guza a sin realno propuh u glavi a vala i na terenu.BelminM23 je napisao/la:Odlaze nam djeca.
Tražio je platu, naši mu ponudili 3000.
Malo bilo mu, odbio ugovor, kad je vidio koloko mu drugi daju, vratio se babica i htio da potpise, ali kita jarane, sad vise ne moze, sad igraj za dvije milje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Evo vam ovdje , tamo negdje od pola, vezano za FK Sarajevo....Ipak je to naš prvi zvanični klub u Evropi 
- sarajevo46
- Kontakt:
Ma samo preskociti ovo sto on pišebelosevic28 je napisao/la:Odakle liku inspiracija da ovoliko crnjaci. E cuj Adukor, Velkoski, Ahmetovic (prvi strijelac lige) nbi mogli otici za 1oo ooo €. Mati mila i ja veca budala pa se raspravljam s likom kojem sami nick na forumu kaze da nije navijac FK Sarajeva !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa sta cekamo ako moze ?skoroalen je napisao/la:Svako mlađi od 28 god se može uvalit za 100k negdje u Kazahstan, Katar, Saudijsku Arabiju, Koreju itd.
Prodali dosad samo Krstu i to bilo daj bilo sta.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa valjda se i ti momci, odnosno njihovi menadžeri, nešta pitaju. XD Kažem, kad bi se prodavali igrači pod ugovorom, mogli bi se uvalit u neku od tih ludih liga, samo što kod nas igrača iscijediš do kraja ugovora i on se onda snalazi.YNWA je napisao/la:Pa sta cekamo ako moze ?skoroalen je napisao/la:Svako mlađi od 28 god se može uvalit za 100k negdje u Kazahstan, Katar, Saudijsku Arabiju, Koreju itd.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi prosjecnog Dupovca prodali za 250 milja €, vi raspravljate s levatom iz neke vukoyebine. A logika mu je “Messi ne vrijedi 200m, jer ga nisu prodali za te pare”.
Kakav mozak.
Kakav mozak.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- f0rest1946
- Kontakt:
+1pasica je napisao/la:Mi prosjecnog Dupovca prodali za 250 milja €, vi raspravljate s levatom iz neke vukoyebine. A logika mu je “Messi ne vrijedi 200m, jer ga nisu prodali za te pare”.
Kakav mozak.
Pa za malog Varesanovica smo uzeli 100k i to iz akademije, a da ne moze neko iz prvog tima..
Komazec ponovo bez kluba !
Komazec koji je za Sarajevo nastupao u sezoni 2013/14 jedan je od igrača koji je u kratkom periodu koji je proveo u timu sa Koševa, vrlo brzo postao0 ljubimac navijača. Srbijanski napadač je za Bordo tim odigrao 17 utakmica i postigao 13 pogodaka. Komazec je posljednji angažman imao u ekipi libanonske Zgharte. Njegova objava na društvenim mrežama o prekidu ugovora sa posljednjim klubom, pobudila je polemike o eventualnom angažmanu u dresu tima sa Koševa, jer je poznato da je Srbijanac u Sarajevo stigao u posljednjem mandatu Husrefa Musemića sa kojim je imao sjajnu saradnju.
Komazec koji je za Sarajevo nastupao u sezoni 2013/14 jedan je od igrača koji je u kratkom periodu koji je proveo u timu sa Koševa, vrlo brzo postao0 ljubimac navijača. Srbijanski napadač je za Bordo tim odigrao 17 utakmica i postigao 13 pogodaka. Komazec je posljednji angažman imao u ekipi libanonske Zgharte. Njegova objava na društvenim mrežama o prekidu ugovora sa posljednjim klubom, pobudila je polemike o eventualnom angažmanu u dresu tima sa Koševa, jer je poznato da je Srbijanac u Sarajevo stigao u posljednjem mandatu Husrefa Musemića sa kojim je imao sjajnu saradnju.
Sarajevo ljubavi moja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
sonpenn je napisao/la:Komazec ponovo bez kluba !
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kako bi bilo lijepo ponovo Nikolu vidjeti u bordo dresu, tačno bi odma promjenio profilne na svim društvenim mrežama 
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sa koliko je igraca raskinut ugovor odkad je Tan dosao? Zasto se oni nisu prodali? Zasto se sa nekim igracima nisu produzili ugovori, a mogli smo, do nas je bilo, pa ih onda prodas, ako se tako lahko moze uzeti lova ?skoroalen je napisao/la:Pa valjda se i ti momci, odnosno njihovi menadžeri, nešta pitaju. XD Kažem, kad bi se prodavali igrači pod ugovorom, mogli bi se uvalit u neku od tih ludih liga, samo što kod nas igrača iscijediš do kraja ugovora i on se onda snalazi.YNWA je napisao/la:Pa sta cekamo ako moze ?skoroalen je napisao/la:Svako mlađi od 28 god se može uvalit za 100k negdje u Kazahstan, Katar, Saudijsku Arabiju, Koreju itd.
A sta mislis kolilo igraca bi odbilo 5x vecu platu nego ovdje i uslove koje se ne mogu ni porediti sa ovim koje imaju ovdje ?
Sarajevo i Liverpool
Ma Nikola da dodje to bi bilo idealno.. On je i sam od kako je otisao zazalio sto ae nije duze zadrzao na Kosevu... A i dan danas gaji velike simpatije prema Sarajevu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Par puta vidjen na zapadu. Strasan bi bio. Pogledaj nas Jarabi!Zagor je napisao/la:Ma Nikola da dodje to bi bilo idealno.. On je i sam od kako je otisao zazalio sto ae nije duze zadrzao na Kosevu... A i dan danas gaji velike simpatije prema Sarajevu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kao kad smo igrali mislim u Bijeljini. Bio tamo iza ograde. Nasi dali gol potrcali prema njemu da proslave. Moslim da je prosla sezona u pitanju.Laznjak je napisao/la:Par puta vidjen na zapadu. Strasan bi bio. Pogledaj nas Jarabi!Zagor je napisao/la:Ma Nikola da dodje to bi bilo idealno.. On je i sam od kako je otisao zazalio sto ae nije duze zadrzao na Kosevu... A i dan danas gaji velike simpatije prema Sarajevu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Problem je broj stranaca u timu,posto i hrvate i srbe racunaju kao strance