YNWA je napisao/la:Sa koliko je igraca raskinut ugovor odkad je Tan dosao? Zasto se oni nisu prodali? Zasto se sa nekim igracima nisu produzili ugovori, a mogli smo, do nas je bilo, pa ih onda prodas, ako se tako lahko moze uzeti lova ?
A sta mislis kolilo igraca bi odbilo 5x vecu platu nego ovdje i uslove koje se ne mogu ni porediti sa ovim koje imaju ovdje ?
Šta ti je bolan, možemo sve prodati ali nećemo. Prodaš Bekića za 200 milja, gdje ćeš nać boljeg za te pare jer u ovoj ligi plate nisu ispod 20 milja mjesečno? Prodaš Hebiba za 100 milja, nema šanse da nađeš boljeg za te pare jer ako hoćeš kvalitetnijeg igrača treba ti pola miliona kao što smo "dali" za te igrače kad smo ih "kupovali". Prodaš Ahmeta za 150 milja, najmanje 3x ti još toliko treba sa dovedeš igrača kvaliteta Benke.
Hahaha
Jedino što se može prodati su igrači koji u kontinuitetu odigraju više dobrih tekmi kao što je Menalo, Zakarić lupam i naravno, talenti, kojih mi imamo najviše i u prednosti smo od svih klubova što se tiče prodaje igrača jer imamo najviše onih koji se mogu prodati, a to su mladi igrači iz akademije i ovi koji su u prvog timu al et, ja crnjačim i iz vukoyebine sam i pojma nemam.