10 od 19.
Roma trenutno nema boljeg igrača od njega, Naingolan i Salah dok je bio tu su jedini igrački koji su mu mogli parirati.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Kakve bijedne partije, na stranu golovi ali Dzeko je bio daleko najbolji igrac Rome prema naprijed u smislu protoka lopte i kreacije igre, kada njega nema Roma lici na Crotone...hurem je napisao/la:Nema ga sta biti stid nego treba nekad ostati poslije treninga i vjezbati...sinoc je poprilicno dobro sutirao ali je golman koji je imao svoju noc jos bolje intervenisao.
Dobra partija i gol protiv Juvea uz pozitivan ishod moze kod navijaca nulirati prethodno blijedje partije u poslj.mjesec dana.
Ja mislim da ti u zivotu loptu sutnuo nisi hahahAdo86 je napisao/la:Meni ne ide u glavu kako igrac koji je dao toliko golova tokom karijere nezna opucati penal.
To je znaci.
1. Izaberi ugao
2. Negledaj tamo i negledaj u golmana
3. Opali je po zemlji uz stativu
4. Slavi!
Pa nemoj me ti iznenadjivati molim te.Goalgetter je napisao/la:Nije pucati penale tako lako kao sto mnogi misle, ali Edin ga bas pretjeruje sa promasajima. Kao sto gore rece @Ado86, ne ide mi u glavu da takva ubica pred golom ovako lose puca penale.
Vrlo prosto, kad se nadje u sansi, ima 2 sekunde da razmisli i opuca, kad je penal u petanju ima minut, i ocigledno u slucaju Edina dovoljno vremena da ga uhvati trema i panikaGoalgetter je napisao/la:Nije pucati penale tako lako kao sto mnogi misle, ali Edin ga bas pretjeruje sa promasajima. Kao sto gore rece @Ado86, ne ide mi u glavu da takva ubica pred golom ovako lose puca penale.
Trenutno korisnika/ca: 231983, antibot, Bing [Bot], FerdinandF, LeCoq i 47 gostiju.