Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Bosnier
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Bosnier » 25 mar 2009, 19:02

bice akobogda 10 000 po nekim belgijskim proracunima,
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Harre
Kontakt:

Post Postao/la Harre » 25 mar 2009, 19:13

opet on pocinje.po pobjedu u belgiju

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 25 mar 2009, 19:17

Evo vam jedan video od Topicevih najboljih golcina u rusiji:

Topic je legenda...a i veliki igrac

skrobce
Kontakt:

Post Postao/la skrobce » 25 mar 2009, 19:22

jel zna iko kad se pusta i u koliko sati nova serija karti za utakmicu BiH-Belgija ja sam cuo sutra u 12 moze li mi iko to potvrdit

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 25 mar 2009, 20:13

Sta to otisle karte za utakmicu na Bilinom Polju ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

skrobce
Kontakt:

Post Postao/la skrobce » 25 mar 2009, 20:30

Bosnier je napisao/la:Sta to otisle karte za utakmicu na Bilinom Polju ?
pa jedna serija karti je prodana koliko sam ja upucen u sve to zato ocu da uzmem dok nije nestalo pa zat pitam zna li iko

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 mar 2009, 20:55

Večeras je u Sarajevo stigao promatrač belgijske rep. koji će najvjerovatnije gledati naše i osluškivati atmosferu pred samu utakmicu. 100% provjerena inform., pa Ćiro ako sve ovo čitaš da znaš..........
SAMO ŽELJO

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 mar 2009, 21:01

Aj ma cccc moja greska, ali narvano da se treba uzdati u Boga :!:
mB!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 25 mar 2009, 21:14

Ja bi volio vidjeti samo napadacki sastav i igru, mi tako jednostavno nemamo sta izgubiti i jedino tako imamo sansu.
100% sam siguran u to.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 25 mar 2009, 21:17

I ja bi volio, imamo stvarno super napadace , Dzeko , topic i muslimovic :)

Samo napadacki i po pobjedu , za nas nije bunker

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 mar 2009, 21:29

traze se igraci u evropi a imamo jednoga odlicnoga kod kuce a to je dalibor silic, igra momak konstatno pravo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 mar 2009, 21:33

Ako je to istina sa Hayatom, a izgleda da jeste onda je to cisti bezobrazluk.
http://www.hayat.ba/content/view/26099/393/
Izgleda ce biti "Juke box" mjesto utakmice preko satelita. Strasno. Za to ponasanje treba se odjavljivati, pa nek onda pustaju svoj "juke box" nekim drugima.

Ne razumjem tacno to sa mrezom plus, dakle na istom programu gdje je Hayat ce mreza plus preko satelita prenositi utakmicu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 25 mar 2009, 21:43

Mozda se moze gleadti na www.sopcast.com, kad nebude mogo Hayat, Mreza Plus ili BHT1, onda ce ubaciti valjda neki belgijski program, samo neka se gleda.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 mar 2009, 21:54

geronimo je napisao/la:
hammers je napisao/la:Jeste onaj gol protiv svaba za 3-2, lopta nije presla gol-crtu, ali jbg dali su jos jedan posle toga, tako da ispade da nije samo to presudilo :?
Englezima jedino prvenstvo osvojeno uopste...malo li je brate za kolijevku fudbala... 8-)
I to cekicari im donijeli jedinu titulu 3 gola Geoffa Hursta,1 Martina Petersa i jos na kraju Legenda Bobby Moore podigao pehar sva trojca cekicara :mrgreen:[/quote]

hahaha :lol: :lol: , hammersu, kako si to lijepo nabubo. ;) Svaka cast. :)[/quote]
vidi generacije, prve utakmice koje se ja sjecam je ona na evropskome prvenstvu 84 kada je platini zabio ranku stojicu cini mi se tri komada. to je bio zadnji trzaj sjajne ex yu generacije susic, pižon, šurjak koja nista nije napravila na medjunarodnoj sceni, na žalost

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 mar 2009, 21:54

Evo citam postove i normalno ima razlicitih komentara o sastavu protiv Belgije, svaki sa foruma ima svoj sastav i malo ih je koji se slazu sa nekim oko sastava, izmijeni bar jednog igaca, i stvarno je ljudi tesko naci taj pravi sastav koji bi se najbolje suprostavio Belgiji, mozda je onaj bolji, mozda onaj i tako to, e sad je velika dilema koga ce Ciro staviti medju prvih 11, to sto se pise o tome ko ce igrati u prvih 11, mislim da Ciro nije rekao istinu ko ce igrati, jer nece niko reci prije na 4-5 dana sastav, ni radi Belgije ni radi nasih igraca, a on ce to tek odrediti nakon zadnjeg treninga, bar tako mislim.
Tesko ce biti odrediti prvih 11, mislim da su jedini sigurni medzu prvih 11 Misimovic i Dzeko
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 25 mar 2009, 21:55

evo ljudi razgovaram sa zukanovicem u veZI ovog aleksandra martinovica...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 25 mar 2009, 21:58

I dok belgijanci bruse formu na super uredjenim terenima,nasi igraci treniraju na livadi ispred hotela "Hercegovina".....mi sa IMPROVIZACIJOM zelimo da se suprotstavimo zapadnoj disciplini.....opet bi trebao da pricam o hijenama iz saveza ali necu ovaj put.......znaci-nasi igraci u Belgiji za protivnika nece imati samo belgijance(tu spada i taktika njihovog trenera,vjerovatno napadacka),protivnik nasim igracima bice i sve izvjesnija kukavicka taktika koju najavljuje Ciro,protivnik im je i nas(bolje receno,njihov,privatni savez) savez i hijene iz saveza,katastrofalni tereni na kojima se pripremaju(skijaju) nasi igraci,mozda ce nam protivnici da budu i sudije itd itd.....sve gore nabrojano nasi igraci moraju prevazici i pobjediti=NEMOGUCA MISIJA!!!!kamo srece da pogrijesim ali tesko..........

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 mar 2009, 22:06

lopta je okrugla je napisao/la:I dok belgijanci bruse formu na super uredjenim terenima,nasi igraci treniraju na livadi ispred hotela "Hercegovina".....mi sa IMPROVIZACIJOM zelimo da se suprotstavimo zapadnoj disciplini.....opet bi trebao da pricam o hijenama iz saveza ali necu ovaj put.......znaci-nasi igraci u Belgiji za protivnika nece imati samo belgijance(tu spada i taktika njihovog trenera,vjerovatno napadacka),protivnik nasim igracima bice i sve izvjesnija kukavicka taktika koju najavljuje Ciro,protivnik im je i nas(bolje receno,njihov,privatni savez) savez i hijene iz saveza,katastrofalni tereni na kojima se pripremaju(skijaju) nasi igraci,mozda ce nam protivnici da budu i sudije itd itd.....sve gore nabrojano nasi igraci moraju prevazici i pobjediti=NEMOGUCA MISIJA!!!!kamo srece da pogrijesim ali tesko..........
ne znam koji je ovo post na ovoj temi , ima ih ....... a ovo je jedan od rijetkih koji je napisan kako treba sto bi se reklo u sridu, admin brisi sve ostale, idemo iznova. potpisujem

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 25 mar 2009, 22:10

evo samo da napisem jednu stvar kako Hayat televizja pa mogu reci krade pare od nasih ljudi u inostranstvu.....ljudi placaju ogromne pare a oni im umjesto tekme daju da gledaju nakav JUKE BOX....tako ko cita npr.od nasih ljudi vani sad ovaj komentar a nezna da ce mu Hayat kodirati tekmu zali se a ako nebude nista o tekme odjavite se ba samo beze dajete lovu kad vam sve kodiraju koji **** placate..........a posto ja zivim u BIH utakmicu cu gledat al mi ba zao ljudi nasih koji ce mozda ostati uskracenih a npr neznaju baratat netom ...a i da znaju nije to to kad se gleda preko neta.....ipak tekmu prenosi Marijan...tako da ste vi u ino dobro "zajebani"
Zadnja izmjena: fast033, dana/u 25 mar 2009, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 25 mar 2009, 22:11

anlayan je napisao/la:evo ljudi razgovaram sa zukanovicem u veZI ovog aleksandra martinovica...
Ko ti je sad taj lik,mislim Martinovic!?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.