Završio fudbal u Travniku kod rahmetli VarupeAlanSmith14 je napisao/la:Ljudi moj hajd sto on igra kod nas, al ovaj Darmian igra u početnoj postavi Italije![]()
Čovjek ima lažnu diplomu fudbalera jbt xd

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Završio fudbal u Travniku kod rahmetli VarupeAlanSmith14 je napisao/la:Ljudi moj hajd sto on igra kod nas, al ovaj Darmian igra u početnoj postavi Italije![]()
Čovjek ima lažnu diplomu fudbalera jbt xd
Ima on svojih ispada, i sad je gurnut u par kontri, pa nesto stane, dribla, pa kroz noge fol oko lopte kao brazilci, pa je udari i onda je ili izgubi ili vrati povratnu, a voz prosao...vec neko vrijeme je on u kanalu, zato i nije cudo a to se da i primjetiti da je Martial dobio vecu minutazu u zadnje vrijeme.,,Asteriks je napisao/la:Koliko je imao slicnih ispada?On i njegov mentalitet kada sad prima loptu na centru i nesto se cirkuza i prebacuje protivnicke igrace loptom, koju na kraju i gubi, nakon cega slijedi kontra i gol...
Mislim da je vidljivo kak je decko radio na nekim segmentima.
Da ponovim, cesto se uvuce na 30 - 20m u vl dvoriste a onda u dosta situacija ima sto za ponuditi.
Ebga, tesko je biti konstantan u takvim naletima, jer malo je specijaliziranih krila profila Perise koji dominiraju tim stilom.
Ne zaboravimo da je dosao na scenu kao centrani napadac.
Ne bih rekao da je u kanalu a od pocetka novembra odigrao 6 tekmi kao starter, samo sto je npr. protiv Brightona djelovao desno, pa onda protiv Watforda usao u zadnjih 20. Zatim protiv Gradjana cijeli mec a onda vec iducu nekih 25 min. itd. Vidis, dosta toga je ispresjecano, jer Jozunu nekad treba Mata radi pas igre, nekad Jesse centralno u 3412 itd.vec neko vrijeme je on u kanalu, zato i nije cudo a to se da i primjetiti da je Martial dobio vecu minutazu u zadnje vrijeme.,,
Martial vec duze vrijeme pruza vise na terenu od Rashforda koji se negdje izgubio u nekim stilovima i kopiranju nekih igraca pa dovoljan je dokaz kao sto kazes ovo oko slobodnjaka lik uzima loptu na 30m od gola pa mislim daj malo realnosti pa onda driblinzi isto pokusaji nekih poteza a vidi se da to nije on ocito forsiranje da bude nesto sto nije jednostavno nema tu sposobnost da igra tako i to je tocollector je napisao/la:Ima on svojih ispada, i sad je gurnut u par kontri, pa nesto stane, dribla, pa kroz noge fol oko lopte kao brazilci, pa je udari i onda je ili izgubi ili vrati povratnu, a voz prosao...vec neko vrijeme je on u kanalu, zato i nije cudo a to se da i primjetiti da je Martial dobio vecu minutazu u zadnje vrijeme.,,Asteriks je napisao/la:Koliko je imao slicnih ispada?On i njegov mentalitet kada sad prima loptu na centru i nesto se cirkuza i prebacuje protivnicke igrace loptom, koju na kraju i gubi, nakon cega slijedi kontra i gol...
Mislim da je vidljivo kak je decko radio na nekim segmentima.
Da ponovim, cesto se uvuce na 30 - 20m u vl dvoriste a onda u dosta situacija ima sto za ponuditi.
Ebga, tesko je biti konstantan u takvim naletima, jer malo je specijaliziranih krila profila Perise koji dominiraju tim stilom.
Ne zaboravimo da je dosao na scenu kao centrani napadac.
Slobodnjake ala Ronaldo da ne spominjem, petljavinu kada treba dijagonalu poslati, kada treba dodati opcua, kada treba opucati dribla i sl. stvari..
Uvlaci se i Mbape u sve sredine svijeta i mlađi je pa ne vidim da mu ista fali, a nije ni jedini...McT postao stabilniji od Rashforda...
Mog'o je kod SAF-a. A, podavno je to već.theboss_RD07 je napisao/la:Zar nije Smalling? Moze on igrat tu poziciju. Bar ju je nekad pokrivao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.