Oh snapMonolog je napisao/la:Smiješ.Sveti je napisao/la:Radi cega ako smijem da pitamMonolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
FORUMAŠ GODINE - 2017 - TobeYarabi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2017 - ANKETA
naprijed rejal
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ss.ba treba da trajno banuje onog novinara cuica radi onih tekstova sto pise. Covjeka treba u cirkus poslati..ili u kakvu satiricnu novinu da pise. Nije on za ozbiljne stvari.
Konta da je biti drugaciji nesto 'wow'
Konta da je biti drugaciji nesto 'wow'
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hoće li se nagrada dodijeliti posthumno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Hoće li se nagrada dodijeliti posthumno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kompleksi 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Životni saputnik! 1921
Znaci feld forumas godine
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- muhamedhulk
- Kontakt:
ako dobije jos 30 glasova jes'
inace nije.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Pretjerao je sa kreativnošću.Sveti je napisao/la:Radi cega ako smijem da pitamMonolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Monolog
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidimo do veceras u pravilniku da li je tobe ili ne 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja smijurije od moderacije
Rekao bi pokusaj od moderacije, ali nazalost tu nema ni pokusaja...
Tobe sapatom pade.... nezasluzeno od trofej drugom koji nije ni zasluzio da se nadje ovdje ali eto.... neki drugi kriteriji su presudili...
Tobe sapatom pade.... nezasluzeno od trofej drugom koji nije ni zasluzio da se nadje ovdje ali eto.... neki drugi kriteriji su presudili...
Kompromis je napisao/la:koji nije ni zasluzio da se nadje ovdje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Posteno bi bilo da iduce sexone forumas godine mozes biti samo ako do tada nisi imao par banova. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
scudetto89
- Kontakt:
Nije valjda da nam je tobe trajno banovan
Nije fer dobar je to momak bio, ja se nadam, da ce se vratiti jos jaci, bolji i nadam se pametniji ( sa drugim nickom)
Nije fer dobar je to momak bio, ja se nadam, da ce se vratiti jos jaci, bolji i nadam se pametniji ( sa drugim nickom)
04.10.2009 !
Imas pice u pubu od meneMonolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Er Pupone
- SuroviKemo
- Kontakt:
Sad fino zamijenite kantu za forumasa i to je to. Tobe je ionako banovan sto je odlika kanti jelte 
Ekspreso marka
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Po kojem pravilnikuSarmelino je napisao/la:Vidimo do veceras u pravilniku da li je tobe ili ne
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Čovjek je pobijedio na fer i demokratskim izborima i red je da mu se čestita. Narod je rekao svoje.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čestitke Feldu, istinskom forumašu godine!
Karma is a bitch! Uvijek bilo i biće. Pokušali Tobe i ekipa na silu da uzmu ovo i na kraju im se ipak osvetilo.
Nakon ovog bana Tobe definitivno ispada iz utrke. Čuj forumaš godine da bude lik koji je trajno banovan. Nigdje veze.
Karma is a bitch! Uvijek bilo i biće. Pokušali Tobe i ekipa na silu da uzmu ovo i na kraju im se ipak osvetilo.
Nakon ovog bana Tobe definitivno ispada iz utrke. Čuj forumaš godine da bude lik koji je trajno banovan. Nigdje veze.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.