Lazestuzlak1987 je napisao/la:Nema casti kod Tesnja i Zavidovica, oni sebi zacrtaju sta zele i moraju to dobiti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
anell je napisao/la:Kakve sam sreće pretvorit ću 10 milja u 700 dolara.
Ovo je jedna od onih tema gdje sto vise citas i zelis vise da znas, skontas da sve manje znasVirtu4l je napisao/la: Ma jok, Bitcoin je samo kriptovaluta i ništa više, a Ethereum je platforma za razvijanje decentralizovanih aplikacija![]()
Proguglaj Ethereum smart contract ili dapp
Btw. Kad god je tobe reko @Kahwa bio sam blizi da mu dam glas
naprijed rejal
Uranio.Virtu4l je napisao/la:rasavoje je napisao/la:![]()
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Da, ali se zato treba fokusirati na korisne stvari, trejding, pronalazak perspektivnih projekata i ništa više.Sveti je napisao/la:Ovo je jedna od onih tema gdje sto vise citas i zelis vise da znas, skontas da sve manje znas
Kao sav normalan svijet, legneš prije ponoći, ustaneš oko 7, a ne kao vi noćne ptice, pa onda bježite od ogledala čitav danrasavoje je napisao/la:Uranio.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, ali se zato treba fokusirati na korisne stvari, trejding, pronalazak perspektivnih projekata i ništa više.Virtu4l je napisao/la:Sveti je napisao/la:Ovo je jedna od onih tema gdje sto vise citas i zelis vise da znas, skontas da sve manje znas
Istina. Stim da je to opet stvar licnih preferencija. Mene ne interesuje trejding jer, iskren da budem nemam talent da pratim tih milion informacija odjednom i predvidjam pad ili skok dionica neke firme odn. Valute. Mene je samo interesovao fenomem neovisne valute koja nema pokrice niucemu osim u nekom softweru kojeg je kreirao jedan covjek (grupa ljudi, nebitno).
Od kad se ti bavis trejdingom?
naprijed rejal
Ima pokriće u fiatu koji je uložen u njega, odnosno u kripto.
Zadnje dvije godine sam baš full aktivan, mada sam se i prije igrao, ali zadnje dvije godine sam se uozbiljio. Baš na vrijeme.
Zadnje dvije godine sam baš full aktivan, mada sam se i prije igrao, ali zadnje dvije godine sam se uozbiljio. Baš na vrijeme.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvom fiatu, marki auta?Virtu4l je napisao/la:Ima pokriće u fiatu koji je uložen u njega, odnosno u kripto.
naprijed rejal
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Legla prije ponoci i probudila se oko ponoci. Kakvo je to pametovanje odmah?Virtu4l je napisao/la: Kao sav normalan svijet, legneš prije ponoći, ustaneš oko 7, a ne kao vi noćne ptice, pa onda bježite od ogledala čitav dan
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Nek je vise i ova solstica zimska prosla, tacno bi covjek povilenio da se jos nastavi spustat sunce i skracivat dan. Yebem ti zimu yebenu! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Dobro je, za trenutak sam pomislio da si se uozbiljila.rasavoje je napisao/la:Cg u drugoj vremenskoj zoni.
I da, izgleda da mi vremenske zone na forumu ne funkcionišu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
my manEffenberg je napisao/la:Nek je vise i ova solstica zimska prosla, tacno bi covjek povilenio da se jos nastavi spustat sunce i skracivat dan. Yebem ti zimu yebenu!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Znatel vi onaj vic kad je crnogorac sandzaklija (morebit Virto da je taj junakVirtu4l je napisao/la:Dobro je, za trenutak sam pomislio da si se uozbiljila.rasavoje je napisao/la:Cg u drugoj vremenskoj zoni.
I da, izgleda da mi vremenske zone na forumu ne funkcionišu
I kazu taj znanac znao bez sata reci u 5 minuta gore dole koliko je sati. I to krenulo jednog Slovenca da fascinira koji zapuca maksuz iz dezele da vidi to cudo. Dodje Slovenac cobanu pogleda prvo na sat ono 13:30 pita ovog koliko je sati, kaze njemu coban vidis onog ovna? Kaze Slovenac vidim, njemu ce djetic hajd pomjeri mu jaja u desno, ovaj ode pomjeri, kaze djetic ima pola 2. Kaze Slovenac u yebo majku tacan u bocu.
4 sata poslije pita njega Slovenac opet koliko je sati? Kaze njemu ovaj hajd pomjeri mu sad jaja u lijevo. Ovaj ode pomjeri, kaze on njemu pola 6. U yebo majku pa kako znas njemu ce Slovenac? Kad ce njemu djetic, pa hajvanu jedan vidi kolika je sahat kula u Sarajevu!
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.