Dok se vrati Hardway imamo i mi svoj big 3invincible1921 je napisao/la:
Zapalim dzoks i zatrpam kos![]()
Samo jos da naucimo u gostima pobjedjivat gdje bi nam kraj bioMichael Beasley is just the second player with 30 points and 10 rebounds in 25 minutes or less over the last 17 NBA seasons.
Cousins had two of those, one in 2016-2017 and another in 2014-2015.
Before that, it was achieved by a total of just NINE players in NBA history.
Clarence Gaines Jr. ne griješi sa pickovima zasadMElloo je napisao/la:Ali kako Franchrise odigra odbranu![]()
Kako samo draftamo zadnjih godina
Iskreno Burka sam gledao dosta na micigenu i odma mi je zapao za oko. U jazzerima takodjer solidan bio ono dobrih partija pa i nama utrpao za pobjedu ...iskreno previše dobar igrač da bi bio u DL...nije ko da imamo CP na playuJericho je napisao/la:Clarence Gaines Jr. ne griješi sa pickovima zasadMElloo je napisao/la:Ali kako Franchrise odigra odbranu![]()
Kako samo draftamo zadnjih godina
KP, Willy, Ntilikina, čak i Dotson..
Nadam se da će i Burke uskoro dobiti poziv umjesto Sessionsa koji je davno trebao biti cutan.
onaj iz lejkersA?invincible1921 je napisao/la:Navodno je klarkson jako blizu dolaska
Trebalo ga je odmah gurnut u vatru a i ovako igra uvijek on zadnju cetvrtinu.SiamoNoi je napisao/la:Koliko vise treba da Ntilikina bude ispred Jacka po minutazi?
JaMElloo je napisao/la:onaj iz lejkersA?invincible1921 je napisao/la:Navodno je klarkson jako blizu dolaska
Samo smo ja i ti vjerovali u njegainvincible1921 je napisao/la:Kad i kad sam pricao da Burke mora dobit sansu![]()
Kakvi su ti sa drafta kao i obicno lose sam upoznat sa njima iako pratim NCAA medjutim smatram je neozbiljnim i divljim takmicenjemJericho je napisao/la:Samo smo ja i ti vjerovali u njegainvincible1921 je napisao/la:Kad i kad sam pricao da Burke mora dobit sansu![]()
Draftat Mikal Bridgesa i spremni smo za PO iduce sezone.
Dosta je dubok draft ove godine. Ako Mikal ode do 9og picka ja bi trade naš pick za dva Phoenixova picka(15i-16i) ili za dva picka Clippersa(12i-13i). Mikal bi nam bio jackpot, ali sumnjam da će pasti do nas.. Mi moramo draftati SF-a ili u gorem slucaju centra tako da su moji favoriti za draft trenutno Mikal Bridges i Mohamed Bamba.. Miles Bridgesa jos istrazujem, ali mislim da bi i on bio solidna opcija.invincible1921 je napisao/la:Kakvi su ti sa drafta kao i obicno lose sam upoznat sa njima iako pratim NCAA medjutim smatram je neozbiljnim i divljim takmicenjemJoj zamisli Doncica nekim cudom dobijemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.