To se podrazumijeva, pa ja znam nekolicnu sto na taj nacin prima stipendiju sto u opstini sto u ikrama i onda ja izvisim i budem par mjesta ispod crte.miki_92 je napisao/la:Moraju drugi aplicirati za tebeEvolution87 je napisao/la:Gdje to aplicirati a da prosjek ne igra bitnu ulogu?
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Chat
Za tehnicke i prirodne fakultete je 7.5 prosjek u KS. Za drustvene 8.5. Barem za ove stipendije sto vlada i opstina daju.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Evolution87
- Kontakt:
U Novom Sarajevu 8.0, bez obzira sta se studira.Kawhi je napisao/la:Za tehnicke i prirodne fakultete je 7.5 prosjek u KS. Za drustvene 8.5. Barem za ove stipendije sto vlada i opstina daju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam mislio da je isto u cijelom kantonu. Yebote, kod nas nijedan administrativni nivo ne saradjuje s nekim drugim. Cak ni na kantonalnom nivou.Evolution87 je napisao/la:U Novom Sarajevu 8.0, bez obzira sta se studira.Kawhi je napisao/la:Za tehnicke i prirodne fakultete je 7.5 prosjek u KS. Za drustvene 8.5. Barem za ove stipendije sto vlada i opstina daju.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma sve je kod nas cirkus, eto jedina pozitivna stvar je sto svi koji imaju preko 8.0 dobiju stipendiju. Ako nemas prosjek bukvalno nemas nikakve svrhe aplicirati, osim ako nemas koga da ti zavrsi.Kawhi je napisao/la:Ja sam mislio da je isto u cijelom kantonu. Yebote, kod nas nijedan administrativni nivo ne saradjuje s nekim drugim. Cak ni na kantonalnom nivou.Evolution87 je napisao/la:U Novom Sarajevu 8.0, bez obzira sta se studira.Kawhi je napisao/la:Za tehnicke i prirodne fakultete je 7.5 prosjek u KS. Za drustvene 8.5. Barem za ove stipendije sto vlada i opstina daju.
Sent from my iPhone using TapatalkBas me zanima kako entiteti onda saradjuju.
Doduse, kladionice su vec pocele pljackati drzavu zbog razlicitih zakona u entitetima.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma sve je kod nas cirkus, eto jedina pozitivna stvar je sto svi koji imaju preko 8.0 dobiju stipendiju. Ako nemas prosjek bukvalno nemas nikakve svrhe aplicirati, osim ako nemas koga da ti zavrsi.Kawhi je napisao/la:Ja sam mislio da je isto u cijelom kantonu. Yebote, kod nas nijedan administrativni nivo ne saradjuje s nekim drugim. Cak ni na kantonalnom nivou.Evolution87 je napisao/la:U Novom Sarajevu 8.0, bez obzira sta se studira.Kawhi je napisao/la:Za tehnicke i prirodne fakultete je 7.5 prosjek u KS. Za drustvene 8.5. Barem za ove stipendije sto vlada i opstina daju.
Sent from my iPhone using TapatalkBas me zanima kako entiteti onda saradjuju.
Doduse, kladionice su vec pocele pljackati drzavu zbog razlicitih zakona u entitetima.
Koliko sad iznose te stipendije u KM?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
900KM za jednu akademsku godinu u prosjeku.Virtu4l je napisao/la:Koliko sad iznose te stipendije u KM?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest malo. Od mtela npr za prosjek veci od 8 za tehnicki fakultet dobijes 300 mjesecno..
Sreca imam prosjek pa bih trebao drugu godinu zaredom dobiti. Jos mi nisu potvrdili, al to tek iza nove bude. Imaju negdje i stipendije za one u losem finansijskom stanju samo njih ne bude puno.Evolution87 je napisao/la: Ma sve je kod nas cirkus, eto jedina pozitivna stvar je sto svi koji imaju preko 8.0 dobiju stipendiju. Ako nemas prosjek bukvalno nemas nikakve svrhe aplicirati, osim ako nemas koga da ti zavrsi.
Meni je i logicno da nema svrhe aplicirati bez prosjeka.
Treba ipak odrzavati neki nivo. S tim da se zna desiti da ne bude dovoljno prijavljenih sa prosjekom pa ode i onim sto nemaju prosjek.
A kod nas ti sve moze neko zavrsiti. Sad bas imam problema jer trazim nesto bitno za fax, a nigdje nemam stelu. Drugi to preko stele odradili.
1000 km je opstinska godisnje. U nekim kantonima manje. Kantonalne su manje od opstinskih. Imaju i boracke koje su izmedju kantonalnih i opstinskih.Virtu4l je napisao/la:Koliko sad iznose te stipendije u KM?
Gdje to?tuzlak1987 je napisao/la:Jest malo. Od mtela npr za prosjek veci od 8 za tehnicki fakultet dobijes 300 mjesecno..
Prepremalo.Virtu4l je napisao/la:Pa jel' to premalo?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ne znam gdje sve znam da kod nas to ima. Jedina mana je sto samo valjda bude 3-4 studenta na faksu koja to ispune 
Ovdje najbolji studenti imaju 1032 €.
Oni ih valjda klasifikuju prema ocjenama, ide se od 684 do 1032 €.
Oni ih valjda klasifikuju prema ocjenama, ide se od 684 do 1032 €.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nazalost veliki broj je takav, sto zbog malih plata, sto zbog harizme velikih gradova. Licno nisam opsjednut time, prva prilika koja bi se otvorila vratio bih se u rodnu grudu.tuzlak1987 je napisao/la:Mozete samo da pogadjate iz koja dva grada djeca imaju najbolje stipendije, ali opet ne zele tamo se vratiti i da ih koljes?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Vidi ovog kompleksasa sto mu smetaju Tesanj i Zavidovici 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Re: RE: Re: Chat
U Brckom su dobre stipendijetuzlak1987 je napisao/la:Pa ne znam gdje sve znam da kod nas to ima. Jedina mana je sto samo valjda bude 3-4 studenta na faksu koja to ispune
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja ne shvatam tako ogromne padove i poraste u vrijednosti, skoro 50% za dan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ono sto heller skoro rece, smanjuje se broj kupaca vjerovatnoSarmelino je napisao/la:Ja ne shvatam tako ogromne padove i poraste u vrijednosti, skoro 50% za dan
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.