FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imaju sutra intervju sa Ivicom i Amarom pa posjetili malo stadion.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
braco je napisao/la:Konami novi GS

Hocemol biti na pesu

Dobrodosao Adi i sretno. Nadam se da ces se uklopiti u ekipu i da uzmemo duplu.
Er Pupone
- Jaozinho22
- Kontakt:
Je li ovo možda prvi prelazni rok u kojem očekujemo smiraj još od Odovića i njegovog januarskog prelaznog roka ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nama nije on bio ni potreban jes dobar igrac al neka nije doso... Trazio je previsoku platu nama i ****LjoZee je napisao/la:I zvanicno je otpao Ordagic
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Naci cemo mi razlog
Samo koji levati ovi iz TZ braco mila, da za takvog igraca nisu znali uzeli makar dvije stotine hiljada stranih keka

Samo koji levati ovi iz TZ braco mila, da za takvog igraca nisu znali uzeli makar dvije stotine hiljada stranih keka
Stara jesi debil, evo ti himna
https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY
Ordagic za dvije godine u Mladosti DK, ko mu je kriv sto ima luzerski mentalitet
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Majstori transferaBitangaSaMejtasha je napisao/la:Naci cemo mi razlog![]()
- MocMahale444
Je li to neko ponovo uplatio 50k samo da ne ide u ZeljuLjoZee je napisao/la:I zvanicno je otpao Ordagic

Sta ce nam gomilanje igraca, Ordagic zna lopte ali slabo bi se on snasao u Zelji, nekideeee

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pardon kolega, mislite u Tuzla City-ju kod Sisoja?irfo je napisao/la:Ordagic za dvije godine u Mladosti DK, ko mu je kriv sto ima luzerski mentalitet
To ce se zvat OFK Sloboda tada kad dodje do neizbjezne fuzijeMonci je napisao/la:Pardon kolega, mislite u Tuzla City-ju kod Sisoja?irfo je napisao/la:Ordagic za dvije godine u Mladosti DK, ko mu je kriv sto ima luzerski mentalitet

- MocMahale444
Yuki Abe, 55 nastupa za Japan, 52 za Leicester i 308 za Urawa Redse.Zenzo je napisao/la:Yoshida ?![]()
Azijati neki izgleda.

Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
juniorivedo1921 je napisao/la:zna li se koji ce igraci sutra nastupit za zelju na ovom turniru
Prosle godine su Dzindo i Hajdar razvalili one iz Slavije da valja na tom turniru.
- MocMahale444
Ne mogu nesto stupiti u kontakt sa Sasom Papcem pa neka mu neko prenese ovo:
Carobni Napitak
Cvekla - bogata je Vitaminom A, C i B te zeljezom, bakrom, magnezijem i kalijem.
Jabuka - bogata je vitaminima A, B skupine, C, E i K te mineralima cinkom, magnezijem, kalijem, fosforom, kalcijem, natrijem i zeljezom.
Mrkva - bogata je vitaminima A, B, C, E i K.
Limun ko limun sta reci koju posluku porati C
Med - Zbog lake probavljivosti trenutno vraca izgubljenu energiju, a dugotrajnom primjenom osigurava fizicku izdrzljivost i psihicku stabilnost.
silicij, aluminij, zeljezo, kalcij, magnezij, natrij, kalij, mangan, bakar, krom, nikal, cink, kobalt, antimon, olovo, fosfor.
Uglavnom ogulis 3 cvekle, 3 jabuke, mrkve zavisi kolike su ako su glomazne 3, ako ne 6-7,to se sve cijedi u sokovniku i ostavi se da stoji 5 minuta prije nego sto se prelije u staklenu posudu. Nakon toga doda se 6 kasika Meda velikih i 1 limun (vadi kospice).
Malo mutis i ostavis da kulira. Poslije se stavi u frizider, neka pije 3 fildzana dnevno, prije jela fildzan.
Nece biti kao Kasper, ostalo necu pisati. Ozbiljan sam, ako ima sta zdravije neka ko javi.
Ovo je vezano za Zelju jer Sasa radi za nas i moramo ga paziti.
Carobni Napitak
Cvekla - bogata je Vitaminom A, C i B te zeljezom, bakrom, magnezijem i kalijem.
Jabuka - bogata je vitaminima A, B skupine, C, E i K te mineralima cinkom, magnezijem, kalijem, fosforom, kalcijem, natrijem i zeljezom.
Mrkva - bogata je vitaminima A, B, C, E i K.
Limun ko limun sta reci koju posluku porati C
Med - Zbog lake probavljivosti trenutno vraca izgubljenu energiju, a dugotrajnom primjenom osigurava fizicku izdrzljivost i psihicku stabilnost.
silicij, aluminij, zeljezo, kalcij, magnezij, natrij, kalij, mangan, bakar, krom, nikal, cink, kobalt, antimon, olovo, fosfor.
Uglavnom ogulis 3 cvekle, 3 jabuke, mrkve zavisi kolike su ako su glomazne 3, ako ne 6-7,to se sve cijedi u sokovniku i ostavi se da stoji 5 minuta prije nego sto se prelije u staklenu posudu. Nakon toga doda se 6 kasika Meda velikih i 1 limun (vadi kospice).
Malo mutis i ostavis da kulira. Poslije se stavi u frizider, neka pije 3 fildzana dnevno, prije jela fildzan.
Ovo je vezano za Zelju jer Sasa radi za nas i moramo ga paziti.
-
- Kontakt:
dobices ban i otici ces uplakan
- MocMahale444
Zasto to mislis? jesam nesto lose napisao. Nije frka ba ban ko ban, jos jedan i alajhmanet. Kad ja placem kad dobijem ban, ovo sada rekao da nije pravedno. Ostalo udure i cak vise nego fer. Imas ignor lupi i vozdra nemoj me peglati.
-
- Kontakt:
bholi me bha khurac, radi sta hoces, ja sam tek doso, a bacamo rime sluzimo se svime koristimo vjestine to je jasno ko da zrak udisemo kombinacija, rekreacija nekom zajebancija inspiracija, nova kreacija, za dosadu sanacija bez korporacija i raznih delegacija sve dok te ne pokupi lancia bitno da sebe shvacam da sam od sebe ne povracam pa da se glancam.
umro forum dzene mi moje, nema niŠŠta nikog, nema ni ponudjaca za prcitelje
mozda su u listici svi ovako blijedi ko kamen
umro forum dzene mi moje, nema niŠŠta nikog, nema ni ponudjaca za prcitelje
mozda su u listici svi ovako blijedi ko kamen

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP i 37 gostiju.