U drugoj ligi u finalu Slani (jedino njega pogodio da prolazi) i Semi-pro kojeg Evans sinoc izvuce sa onim ludim TD

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jesi.muhamedhulk je napisao/la:Jesam obe prognoze ful'o?Ne cudi me, odavno sam se prestao kladiti
U drugoj ligi u finalu Slani (jedino njega pogodio da prolazi) i Semi-pro kojeg Evans sinoc izvuce sa onim ludim TD
Ok..."I think that we all can acknowledge that all of this needs to be revisited," Tomlin said.
Tomlin part of competition committee when catch rules were redefined
Pa da NBC bankrotirajestamaji je napisao/la: sve jednostavno, navijamo za finale vikings—jaguars
I šta je bilo kad su se probudili iz zimskog zna, u finalu NFC-a promašili FG za pobjedu na isteku vremena ili OT-ujestamaji je napisao/la:ma ne bi, domaćin u superbowlu, to bi bila priča godine, posebno ako se keenum povrijedi i teddy istrči .... fairytale of minneapolis
Sad nas je dvojicathetrojka je napisao/la:Evo da se prijavim na temu, navijac Kaoboja od vremena Tonija. Preskot mi se ne svidja, nije pass QB, pola mu igre Zik omogucava. Zik podsjeca na Barbera iz najboljih vremena. Nadati se sad cudu da dohvate plejof i da se nosamo sa Iglsima bez Venca.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Sretno Edine!Edin TM87 je napisao/la:Dobarmuhamedhulk je napisao/la:Kako ce ovaj Kiki da pobijedi Edina
Adams-->Nelson
U prvoj Nedzad hladno dalje i to do titulepa gdje cu ja izgubit od luzera u playoffu, pa nisam ja jesta
![]()
Finale znaci s kad kako, dobijem ga dvaput u diviziji ove sezone i sad vjerovatno poraz jer je izgradio preyebenu ekipu, svi mu u formi. Prosle hefte ja imo 120 on 130, ove ja 130 on 150![]()
Uglavnom najjace 2 ekipe i bit ce dobro finale, ako pogodim sa starterima mozda bude guravosteta sto necu moc pratit jer me nema za vikend
I aBd da ti Ravensi sutra donesu bruku poenaEdin TM87 je napisao/la:Hvala i tebi
I nek' odluka padne u ponedjeljak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.