neBassha je napisao/la:Oce li Lillard igrati veceras ?
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kako 3, ja izabrao 10ak...
Skok ne moze uhvatiti od glupog Aminua koji se otima i sa svojima za loptu a CJ je neprimjetan sve dok se ne pojavi da opuca tricu.
-
- Kontakt:
Nasao je Jokic recept za Juku, svaki put ga je licem ostavio na prvom koraku, a ne možeš mu se ni odmaketi jer ima dobar sut.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Eno sad, kradu mu skokove:) Pa Aminu skupio 4 skoka, šta je sa ostatkom? Ofanzivni?chenta27 je napisao/la:Skok ne moze uhvatiti od glupog Aminua koji se otima i sa svojima za loptu a CJ je neprimjetan sve dok se ne pojavi da opuca tricu.
Nevjerovatno je kako ih deru, Chandler prednjači...
Kao sto rekoh ranije jedini igrac u ovom trentuku u ekipi je dame, CJ precjenjen a juka igrac u najavi i onda kad kazem ni tankiranje nije nerazumna odluka kazu ovo je 5-ta ekipa 

Ovdje je vidljivo koliko Nurkic zavisi od Damea.
Portland je nevjerovatna skupina bolida.
Jokic ga siluje, a Mason mu lijepi blokade ko djetetu. Slobodna su mu u rangu jednog Drummonda, sto je naravno za svaku pohvalu. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Prmijetio sam kako Aminu skuplja skokove i nabija statistiku na svaki moguci nacin vec vise utakmica to sam i napisao kao da komentarisem Jukinu igru.
A niko ne kaze da je Nurkic los ovu utakmicu kao i citava ekipa.
A niko ne kaze da je Nurkic los ovu utakmicu kao i citava ekipa.
Pa zato sto jedini igraju za ekipu.Ovi ostali samo gledaju svoje brojke.Federer17 je napisao/la:Ovdje je vidljivo koliko Nurkic zavisi od Damea.
Ja fakat ne kontam osobu koja moze kriviti Juku i Juku iskljucivo za ovakvu igru.
Aminu je debil.Sahbaza koji bi trebao mjenjati Damea ni na mapi.Cj se ispucava.
Trener sa akrobacijama i postavama

Jeste slabije izdanje protiv Nuggetsa al s kim da igra recite mi? S kim?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Davis i Collins +10, Juka/Aminu -25..
To je zato sto se Juka i Aminu bore samo za skok.AlphonseKauders je napisao/la:Davis i Collins +10, Juka/Aminu -25..

- AlphonseKauders
- Kontakt:
Pa valjda bi neko ko sebe vidi kao u top 5 centara lige trebao preuzeti u svoje ruke nešto, zar ne? Čuj nema s kim da igra.. Pa nije s nama s foruma izašao na teren, nego sa profesionalcima.soccerfan je napisao/la:Pa zato sto jedini igraju za ekipu.Ovi ostali samo gledaju svoje brojke.Federer17 je napisao/la:Ovdje je vidljivo koliko Nurkic zavisi od Damea.
Ja fakat ne kontam osobu koja moze kriviti Juku i Juku iskljucivo za ovakvu igru.
Trener sa akrobacijama i postavamaI onda neko kaze eto Juka podbacio.
Ne mozes doci do lopte u napadu? Pa dominiraj defanzivno, guraj se, pokusaj hebenih 5 skokova skupiti za 20 minuta, opaliti blokadu.
Juka je teret večeras ovoj ekipi, nema ovo veze sa Lillardom.. Izgubio je 4 lopte, promašio dva slobodna, nikakav defanzivni učinak, a Jokić ga u međuvremenu napunio k'o mladu prve bračne noći..
Pa dobro.Veceras jeste losiji i ja sam to rekao. Doduse dosad je Jokic bio ta mlada pa nije na odmet da jednu utakmicu zamjene uloge.AlphonseKauders je napisao/la:Pa valjda bi neko ko sebe vidi kao u top 5 centara lige trebao preuzeti u svoje ruke nešto, zar ne? Čuj nema s kim da igra.. Pa nije s nama s foruma izašao na teren, nego sa profesionalcima.soccerfan je napisao/la:Pa zato sto jedini igraju za ekipu.Ovi ostali samo gledaju svoje brojke.Federer17 je napisao/la:Ovdje je vidljivo koliko Nurkic zavisi od Damea.
Trener sa akrobacijama i postavamaI onda neko kaze eto Juka podbacio.
Ne mozes doci do lopte u napadu? Pa dominiraj defanzivno, guraj se, pokusaj hebenih 5 skokova skupiti za 20 minuta, opaliti blokadu.
Juka je teret večeras ovoj ekipi, nema ovo veze sa Lillardom.. Izgubio je 4 lopte, promašio dva slobodna, nikakav defanzivni učinak, a Jokić ga u međuvremenu napunio k'o mladu prve bračne noći..

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Jedna je stvar kako Nurkic sebe vidi, a druga je stvar sto je u realnosti on daleko od toga zasta sebe smatra
Vrijeme je i bilo da Jokic proradi protiv Juke, sto je normalna stvar i desavat ce se u buduce vjerovatno , a juka je los veceras ali i cijela ekipa isto tako.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
8 poena uz 33% FG, 50% FT, 4 TO, 1 skok i ostalo nule.. Ne kontam ovo večeras nikako..
Ma mogu shvatiti lose procente, mogu shvatiti brze licne al 1 skok za 19 minuta vala ne mogu nebitno je s kim i protiv koga igra pa i kikanovic bi uhvatio koji vise
ovim debilima pod broj 1 treba zabraniti da igraju kod kuce:-)
ukoliko lillard ne igra, bolje im je da odmore i predaju utakmicu:-)
po svemu sto se moze vidjeti u ovoj sezoni, treba da se lupaju nogom u guzicu ukoliko uhvate 8. mjesto i ponove proslu sezonu.
ovi bez lillarda nisu ni na nivou top euroligasa..
a jusuf, pa bolje ne komentarisati, uvrijedit ce se neki:-)
ukoliko lillard ne igra, bolje im je da odmore i predaju utakmicu:-)
po svemu sto se moze vidjeti u ovoj sezoni, treba da se lupaju nogom u guzicu ukoliko uhvate 8. mjesto i ponove proslu sezonu.
ovi bez lillarda nisu ni na nivou top euroligasa..
a jusuf, pa bolje ne komentarisati, uvrijedit ce se neki:-)
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Divos, Google [Bot], Google Adsense [Bot], TripleThreat i 21 gost.