NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Kuzma prvi rookie Lakersa nakon Jerry Westa sa 3 uzastopne utamice sa 25+ poena. Momak ce imat opasnu kandidaturu za ROYa ako ovako nastavi.
Capela je drugi najbolji igrac Raketa. Logicno da ce imati problema bez njega.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko bi sta rekao, da ce Oklahoma preci ekipe od kojih je dvije klase jaca po kvalitetu? Samo svako ko iole ozbiljno prati NBA, eventualno 99 od 100 ljudi.DANTES je napisao/la:Preskočila Oklahoma Denver i Portland.. Ko bi to rekao prije mjesec dana i ismijavanja. Doduše opet oni mogu da krenu sa porazima..
Etalon za rekord Thundera su Warriorsi/Rocketsi/Spursi, jer su trebali biti u njihovom drustvu, i njima pomrsiti racune u playoffu, zato ih se ismijava, a ne rubne playoff ekipe.
- invincible1921
- Kontakt:
Kad se moze Kobi gurat u rapsravu sa Lebronom mogu i njih dvojica u superstarTupacShakur je napisao/la:Beal i Porzingis se (ove sezone) guraju u superstarove lige, ali kao prva napadačka opcija svojih timova jednostavno ne možeš šutati 0/11 ili 2/15. Shvatam da ima “crnih dana”, ali meni jednostavno ti likovi nikad ne mogu u isti koš sa najboljim. Prvi ima fizikalije nenormalne drugi tehniku, koristi to ispravno i u najgorim danima ćeš bar nešto pogoditi.
Ne hejtam, obojica su fantastični igrači. Istu stvar sebi Wall priušti, ali evo on nije prva scoring opcija, bar ne bi trebao biti u velikoj mjeri.
=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije tema za diskusiju te vrste,ali Kobe ima 5 titula i moze u bilo koju kategoriju.
Auuuuuinvincible1921 je napisao/la:Kad se moze Kobi gurat u rapsravu sa Lebronom mogu i njih dvojica u superstarTupacShakur je napisao/la:Beal i Porzingis se (ove sezone) guraju u superstarove lige, ali kao prva napadačka opcija svojih timova jednostavno ne možeš šutati 0/11 ili 2/15. Shvatam da ima “crnih dana”, ali meni jednostavno ti likovi nikad ne mogu u isti koš sa najboljim. Prvi ima fizikalije nenormalne drugi tehniku, koristi to ispravno i u najgorim danima ćeš bar nešto pogoditi.
Ne hejtam, obojica su fantastični igrači. Istu stvar sebi Wall priušti, ali evo on nije prva scoring opcija, bar ne bi trebao biti u velikoj mjeri.
Kakva je ovo najezda klonova?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Jedino kad bi Simmons ovog trenutka otpao do kraja sezone zbog ozljede.Epidaurus je napisao/la:Kuzma prvi rookie Lakersa nakon Jerry Westa sa 3 uzastopne utamice sa 25+ poena. Momak ce imat opasnu kandidaturu za ROYa ako ovako nastavi.
Collins.gaston je napisao/la:Znalo se da je jaka generacija rookie-a al' sumnjam da je neko slutio da će ih se veliki broj ovako brzo adaptirati na ligu.![]()
Počevši od Simmonsa, preko Tatuma i Zo-a pa do Kuzme i Mitchela.
Fox, Markannen, Ntilkina, Anunoby, Bell, Jackson, DSJR..
Monka nisam pratio a za Isaaka čuo nisam od novembra.
Fultz.
Monka nisi imao šta pratit kad gotovo i ne igra.Isaac je bio ozlijeđen,vratio se i evo sad je opet out.
Nije ni bizu toliko dominantan. Kuzma, nastavi li ovako, ce imat 20-8 sezonu sa sveukupnom efikasnoscu dosta boljom od Simmonsove.SiamoNoi je napisao/la:Jedino kad bi Simmons ovog trenutka otpao do kraja sezone zbog ozljede.Epidaurus je napisao/la:Kuzma prvi rookie Lakersa nakon Jerry Westa sa 3 uzastopne utamice sa 25+ poena. Momak ce imat opasnu kandidaturu za ROYa ako ovako nastavi.
Oklahoma je jedino zbog Russa proigrala. Adams im je drugi igrac trenutno. Doduse, PG ima tu povredu sto mu yebe sutersku ruku, al i pored toga igra uzasno.Donnie Darko je napisao/la:Ko bi sta rekao, da ce Oklahoma preci ekipe od kojih je dvije klase jaca po kvalitetu? Samo svako ko iole ozbiljno prati NBA, eventualno 99 od 100 ljudi.DANTES je napisao/la:Preskočila Oklahoma Denver i Portland.. Ko bi to rekao prije mjesec dana i ismijavanja. Doduše opet oni mogu da krenu sa porazima..
Etalon za rekord Thundera su Warriorsi/Rocketsi/Spursi, jer su trebali biti u njihovom drustvu, i njima pomrsiti racune u playoffu, zato ih se ismijava, a ne rubne playoff ekipe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa i da ima 20-8 sezonu, opet bi Simmons dobio nagradu i sa trenutnom 17-9-8 sezonom.Epidaurus je napisao/la:Nije ni bizu toliko dominantan. Kuzma, nastavi li ovako, ce imat 20-8 sezonu sa sveukupnom efikasnoscu dosta boljom od Simmonsove.SiamoNoi je napisao/la:Jedino kad bi Simmons ovog trenutka otpao do kraja sezone zbog ozljede.Epidaurus je napisao/la:Kuzma prvi rookie Lakersa nakon Jerry Westa sa 3 uzastopne utamice sa 25+ poena. Momak ce imat opasnu kandidaturu za ROYa ako ovako nastavi.
Skroz dobra rookie generacija. Od onih kasnijih pikova skroz mi se svidjaju Collins iz Atlante i Allen iz Brooklyna. Mada je ovaj drugi skroz sirov, ali mi se cini da bi mogao biti strasan defanzivac.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 23 dec 2017, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
I duplo boljom odbranom
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I dalje od 2 metra od kosa scorerske sposobnosti DeAndre Jordana
To je najvazniji faktor u trci za ROY svakako
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Prije mjesec dana na sve su ličili sem na tim. Doduše ni sad nešto ne liče na tim. Ono ako gledaš papir oni su druga ekipa zapada. Ali papir ne igra. To si morao naučiti moj mladi kolega.Donnie Darko je napisao/la:Ko bi sta rekao, da ce Oklahoma preci ekipe od kojih je dvije klase jaca po kvalitetu? Samo svako ko iole ozbiljno prati NBA, eventualno 99 od 100 ljudi.DANTES je napisao/la:Preskočila Oklahoma Denver i Portland.. Ko bi to rekao prije mjesec dana i ismijavanja. Doduše opet oni mogu da krenu sa porazima..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa kakve veze ima to kad je covjek, cak i bez ikakvog suta, pokazao najvise od ove rookie klase? Mislim da niko na svijetu ne daje bilo kome ikakve sanse da uzme ROY titulu, osim ako se Simmons teze ne povrijedi.Epidaurus je napisao/la:I dalje od 2 metra od kosa scorerske sposobnosti DeAndre Jordana
Zato sam i napisao ako Kuzma nastavi ovako. Kao starter je vec na 20-8 statistici a vremenom ce jos i bolja bit.
Neki su govorili da Denver i Boston imaju bolju buducnost i veci potencijal od Lakersa. Valjda se pronadju.
Kuzma napokon pokazuje kakav je potencijal
Jos da Hart konacno pocne pruzati partije kakve moze.
Uz dva superstara bi vec sljedece godine mogli biti vrhunska ekipa.
Kuzma napokon pokazuje kakav je potencijal
Jos da Hart konacno pocne pruzati partije kakve moze.
Uz dva superstara bi vec sljedece godine mogli biti vrhunska ekipa.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
to guranje Kuzme za ROY je slicno onom guranju Okafora pored KAT-a
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne moze pored Simmonsa ove sezone niko. Jedino u slucaju povrede. Mada Mitchell igra odlicno.miki_92 je napisao/la:to guranje Kuzme za ROY je slicno onom guranju Okafora pored KAT-a
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.