Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
Ceka ga Santiago Bernabeu
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- the scouser
- Kontakt:
Mislim da se pikaju samo domaca takmicenja,ili samo liga.Wolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Los*Blancos
- Kontakt:
Rijec je o Ligi samoWolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Samo ligaske utakmice...Wolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
@ Svi navijaci Reala i drugih klubova
Na arenisport 4.Brnjoo je napisao/la:Samo ligaske utakmice...Wolverine je napisao/la:Chelsea-Barca 1-2.Los*Blancos je napisao/la: Mourinho zadnji poraz kod kuce imao prije 8 godina, trenirao je Porto, Chelsea, Inter...111 pobijeda i 25 nerijeseni, 294 golova, 84 primljena.
@ Svi navijaci Reala i drugih klubovaIma li Real sutra gdje na kablovskoj?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Nail for Real
- Kontakt:
@Devil, provjeri jos jednom molim te, imam samo arenasport 1

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
yebeni Hayat nema druge nego trošiti limit...jedino ako nemaš Arenu....al sumnjam...izgleda da ču ove godine na TV gledati 2 El klasika,3,4,5 utakmica u LP ovisno o rezultata....bitno je da ja imam TV AMNU
Ronaldo če biti u kadru za Osasunu,možda uđe sa klupe u drugom poluvremenu...uglavnom bit če spreman za Ayax...
Ronaldo če biti u kadru za Osasunu,možda uđe sa klupe u drugom poluvremenu...uglavnom bit če spreman za Ayax...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Na 4 i tu ce ti Real i Barca biti skoro uvek kao i vecina spanske lige jer su to udarni termini emitovanja.Nail for Real je napisao/la:@Devil, provjeri jos jednom molim te, imam samo arenasport 1![]()
Tamo je sutra Barca od 18:00,Real od 20:00 i ne znam ko igra od 22:00.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Los*Blancos
- Kontakt:
Mourinho:"C.Ronaldo ce igrati protiv Osasune"
Spisak igraca:
Golmani: Casillas, Dudek y Adán
Odbrana: Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa y Mateos
Sredina: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di María y Özil.
Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.
Sastav ce medijima dati 10, 15 tak minuta prije tekme, nikad tokom dana
Spisak igraca:
Golmani: Casillas, Dudek y Adán
Odbrana: Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa y Mateos
Sredina: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di María y Özil.
Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.
Sastav ce medijima dati 10, 15 tak minuta prije tekme, nikad tokom dana
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 10 sep 2010, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Nail for Real
- Kontakt:
onda valja gledat na netuDevil je napisao/la:Na 4 i tu ce ti Real i Barca biti skoro uvek kao i vecina spanske lige jer su to udarni termini emitovanja.Nail for Real je napisao/la:@Devil, provjeri jos jednom molim te, imam samo arenasport 1![]()
Tamo je sutra Barca od 18:00,Real od 20:00 i ne znam ko igra od 22:00.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja mislim da CR nije ni bio ozbiljno povrijedjen vec da su u Realu to lazirali kako on ne bi isao na tekme Portugala i jos vise se povrijedio. Treba sad Osasunu dobiti i onda na Ajax misliti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Nail for Real
- Kontakt:
Osasuna je veoma nezgodna ekipa. Njihov se bunker tesko probija. Bilo bi veoma vazno da Real u ranoj fazi utakmici da gol, da poslije Higuain, Ronaldo, Benzema ne bi osjecali pritisak pri kraju utakmice. Kao i u svim utakmicama protiv bunkerasa, vazno je postici gol u ranoj fazi meca.
Morinjo je strucnjak u pravljenju bunkera, vidjecemo kakav je u probijanju istih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Smijesan siRomariooo je napisao/la:Morinjo je strucnjak u pravljenju bunkera, vidjecemo kakav je u probijanju istih
Mourinho je danas na pres konferenciji rekao 9 igrača koji če igrati...
Casilas---Pepe--.Karvaljo---Ramos---Marcelo---Xabi---Kedira--?---?---Ronaldo---Higuain;
u veznom redu očekujem Ozila,Pedra ili Di Mariu...lično bi volio vidjeti Pedra ako ništa da Mou isproba sva pojačanja....nije mi važno da li čemo nakantati Osasunu volio bi da i drugi meč Casilas neprimi gol...u prvom je odbrana izgledala poprlično dobro a sada se vrača i Pepe nakon 10 mjeseci...jedino još Marcelo bode u oči...
Casilas---Pepe--.Karvaljo---Ramos---Marcelo---Xabi---Kedira--?---?---Ronaldo---Higuain;
u veznom redu očekujem Ozila,Pedra ili Di Mariu...lično bi volio vidjeti Pedra ako ništa da Mou isproba sva pojačanja....nije mi važno da li čemo nakantati Osasunu volio bi da i drugi meč Casilas neprimi gol...u prvom je odbrana izgledala poprlično dobro a sada se vrača i Pepe nakon 10 mjeseci...jedino još Marcelo bode u oči...
- Los*Blancos
- Kontakt:
Pepe-u treba vremena sada da vrati snagu, boji se on sigurno i povrijediti opet
veliki +
Marcelo 21g je mlad lijevi bek i sigurno jedan od najbolji ofz.lijevi bekova u def.mora da poradi puno..mlad je i ima da uci puno kod palicom Mourinha
a ako bude tvrdoglav kao vecina brazilaca, noga 
- Nail for Real
- Kontakt:
Nema z.ajebancija kod Mourinha. Maria zbog losih igara izgleda nece poceti utakmicu.
Sastav prema Marci:
______________IKER__________________
RAMOS___PEPE_____CARVALHO___MARCELO
_________XABI_____KHEDIRA______________
LEON___OZIL________RONALDO
___________HIGUAIN_______________
Sastav prema Marci:
______________IKER__________________
RAMOS___PEPE_____CARVALHO___MARCELO
_________XABI_____KHEDIRA______________
LEON___OZIL________RONALDO
___________HIGUAIN_______________
Marcelo ima 22 i ako se ja nadam da če nešto biti od njega...teško...nenapreduje iz godine u godinu kako sam očekivao a ako ove sezone nepodigne igru to bi mu vjerovatno bila i zadnja sezona...
Sastav po Marci:
Casillas-Ramos-Pepe-Karvaljo-Marcelo-Xabi-Kedira-Pedro Leon-Ozil-Ronaldo-Higuain
klupa:Dudek,Arbeloa,Lass,Canales,Di Maria,Granero,Benzema....
Sastav po Marci:
Casillas-Ramos-Pepe-Karvaljo-Marcelo-Xabi-Kedira-Pedro Leon-Ozil-Ronaldo-Higuain
klupa:Dudek,Arbeloa,Lass,Canales,Di Maria,Granero,Benzema....
jos da vi izgubite 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
bajke su na drugom podforumujuznjak> je napisao/la:jos da vi izgubite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.