FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Candreva ,Eder i co
Vecino vrati se
Vecino vrati se
I onda se ovdje neki žale kad se spominju Pastore i Di Maria ko pojačanja
Neka nama našeg Crossndreve i Ederinha

Neka nama našeg Crossndreve i Ederinha
#Ausilio OUT
- zamorano1plus8
- Kontakt:
pa dambrosio s jednom nogom je bolji od ove brazilske ublehe, a nagatomo je za njih sve cafu licno
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
U kojem smo mi ofsajdu kad nam je Nagatomo uvjerljivo najbolji bek. 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
3 minute sudačke prognoza 
u 7 dana prosuli sve
Inter 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ovo mora da je neki rekord po broju centarsuteva jednog igraca u Serie A...
De Boer se crveni sad negdje
Joao Mario nije uštopo loptu BOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IZBACITE GA IZ EKIPE BOOOOOOOOOOOOO KAKAV BOGALJ, NE TRUDI SE BOOOOOOOOOO
Joao Mario nije uštopo loptu BOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IZBACITE GA IZ EKIPE BOOOOOOOOOOOOO KAKAV BOGALJ, NE TRUDI SE BOOOOOOOOOO
#Ausilio OUT
Na rubu sam da proglasim i Spallettija pogubljenim.Neka mi netko objasni ovo da se svaki napad ide na Candrevu koji centrira?Odjednom iz ničega se neke gluposti izmisljaju i odstupa od svega ranijeg što se radilo.Viđeno sa gotovo svakim trenerom od Mourinha.Primili gol od Udinesea iz penala i sve što su do sada radili u sezoni bacili u vodu i prepustili se paničnoj igri.
- PaskalHens
- Kontakt:
Gledaj ti ovog Gagliardinija kako se sporo vraća u odbranu čitavu tekmu. Ko da žuljeve na tabanima ima.
Viva la France, as they say in Rome.
Cijelo drugo poluvrijeme.Mozda i u prvom,nisam ga detaljnije pratio.PaskalHens je napisao/la:Gledaj ti ovog Gagliardinija kako se sporo vraća u odbranu čitavu tekmu. Ko da žuljeve na tabanima ima.
Da prelomim pa da potvrdim svoj strah jos od prije 3 mjeseca kad sam govorio da je Gagliardini najlosiji Interov veznjak, usudim se sada reci gori i od Retarda.. Momak nema apsolutno nista što bi ga činilo dobrim veznim igračem. Prije ga je izvlacio Kondogbia, sad ga izvlaci Vecino (ponekad).. Ovakvih igrača ima na bacanje po Serie A, pa i u Serie B.. Flop na kvadrat
#Ausilio OUT
Bio sam napisao duzi post ali me tel zeza nešto!SiamoNoi je napisao/la:Na rubu sam da proglasim i Spallettija pogubljenim.Neka mi netko objasni ovo da se svaki napad ide na Candrevu koji centrira?Odjednom iz ničega se neke gluposti izmisljaju i odstupa od svega ranijeg što se radilo.Viđeno sa gotovo svakim trenerom od Mourinha.Primili gol od Udinesea iz penala i sve što su do sada radili u sezoni bacili u vodu i prepustili se paničnoj igri.
Napisat cu kao i na početku sezone da je Spaletti stari zaguljeni talijan i nista dobit necemo sa njim!
5/26Jericho je napisao/la:Ovo mora da je neki rekord po broju centarsuteva jednog igraca u Serie A...![]()
btw. Nadam se da ce Brozovic započeti i iduću tekmu, užitak je gledat ovog čarobnjaka u našem dresu 
#Ausilio OUT
Dakle +4 u odnosu na Lazio sa utakmicom više.Sve je jasno.Lazio je ključna utakmica koja određuje nastavak sezone.Igra se doma.Pobjedom se odlazi na +4 taman oni dobili svoju utakmicu manjka.Preokreće se negativan niz i vraća pozitivno raspolozenje za kraj godine.Milan u kupu me ni najmanje ne zanima,ali bih izveo sve najjače tamo kao kaznu za ovo.Prolaz tamo je samo dodatan boost.Ako drugi mogu igrat dvije u tjednu,mozete i vi.I kad kazem sve najjače ne mislim na Retarda i ekipu.Neshvatljivo da se opet ponavlja isto kao prošlih sezona da se zbog jedne utakmica,jednog gola odstupa od svega što se ranije radilo i rade neke neshvatljive odluke i plan igre se svodi na jednu te istu stvar koja dokazano ne funkcionira.Daleko da je išta izgubljeno,stvorila je ok bodovna zaliha na tablici za ovakve slučajeve.Sad je samo potrebno da se resetiraju i da prekinu sa ovim što rade od izlaska na drugo poluvrijeme protiv Udinesea.I Spalletti i igrači.Ukoliko se ovo nastavi i dalje piši propalo.Ovo nema veze sa kvalitetom ekipe i nemojte nasjest na te priče koje će sad prosipat dežurni dušebrižnici nego čisti kolektivni mentalni pad.
Nismo uopće loše odigrali kao tim ali igrači kao pojedinci su bili skroz loši i neraspoloženi za igru. Zato nam treba 1-2 dobra pojačanja na zimu jer kada ti niko od Perišić-Icardi-Candreva nije raspoložen nemaš nikog na klupi koga bi uveo (nek ga puše što su prodali Jovetića i Barbosu), Icardi bi neki drugi dan zabio 4 gola (2 bi mu doduše poništili) a danas ga ne bi zabio da smo do sutra igrali.
Cancelo jedan od rijetkih koji je bio dobar, očekujem da će kao nagradu dobit klupu u narednoj.
Cancelo jedan od rijetkih koji je bio dobar, očekujem da će kao nagradu dobit klupu u narednoj.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Da je Icardi iskoristio one dvije ogromne prilike u prvom pol. vjerojatno bi drugacija pjesma bila, ovako sve vise i vise ovo razdoblje nalikuje onom standardnom interovskom razdoblju crnine kao i prijasnjih sezona. Utakmica protiv Lazia ce biti putokaz u kojem smjeru ova sezona ide, a ja se nebi cudio da to izgubimo pa onda za 2 kola dobijemo Romu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma kakav Jovetić.Čovjek jednostavno ne želi na klupi bit.I eto ga sad u Monaco na klupi kao kazna što je šupalj u glavi i to ga košta bolje karijere.Al da to stavimo sa strane,da bio savršeno ovdje sjeo-bi.Treba pokusat sad dovest jos jednog igrača koji moze golove isporučivat jer ne mozes sa dvojicom kroz cijelu sezonu.Retard nije taj i taj njegov sut je precijenjen.Ima on šut,ali uzalud mu sve kad to sve što ima ne zna koristit.
Dobio se Cancelo ovom utakmicom.Eto barem nešto pozitivno.
Ovo je jesi ili nisi za LP.Ovaj period je prva ključna točka sezone.
Dobio se Cancelo ovom utakmicom.Eto barem nešto pozitivno.
Ovo je jesi ili nisi za LP.Ovaj period je prva ključna točka sezone.
Treba polagano pravit plan kako se riješiti štetočina u momčadi.
Ponudit Candrevu+20mil Fiorentini za Chiesu, Edera Bologni za Verdija, Brozovica+10mil Zenitu za Paredesa ili ga protjerat u Kinu
In Sabatini we Trust
Ponudit Candrevu+20mil Fiorentini za Chiesu, Edera Bologni za Verdija, Brozovica+10mil Zenitu za Paredesa ili ga protjerat u Kinu
In Sabatini we Trust
#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.