Zao cupi sto se mora vracat nazad stalnoMarcelo: Jugar contra el Barca es muy cansado, corres mucho
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
27.10.2020
- BlueBosnian
- Kontakt:

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Feldmarschall
- Kontakt:
Reakcija Kovačića kod gola Suareza je slučaj protiv man markinga i ništa više od toga. Koliko igrača na svijetu bi odlučilo pomagati sa Messija u situaciji kad Barca trči kontranapad?
Radije gledati u genijalnog Busquetsa koji je jednim pasom izbacio trojicu preostalih veznjaka i stvorio situaciju u kojoj Kovačić mora napraviti izbor.
Radije gledati u genijalnog Busquetsa koji je jednim pasom izbacio trojicu preostalih veznjaka i stvorio situaciju u kojoj Kovačić mora napraviti izbor.
Koji si ti hipster.BlueBosnian je napisao/la:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tu su negdje Busquets i Casemiro,Feldmarschall je napisao/la:Reakcija Kovačića kod gola Suareza je slučaj protiv man markinga i ništa više od toga. Koliko igrača na svijetu bi odlučilo pomagati sa Messija u situaciji kad Barca trči kontranapad?
možda malo da je Casemiro bolji
Djedica ne može više, svi su bolji od njega
Takođermadridist je napisao/la:dobro vece
CAsemiro je netalentovano drvo ubio se za sredinu EPL tamo Evertona il WBA
- LittleCule
- Kontakt:
I onda još se ode unosit u facu sudiji kao nisam ja ništa uradio, trebo mu je ovaj odma i drugi žuti i poslat ga nek se hladi kad se pravi blesav.DesimaL je napisao/la:Ovaj Ramos je smece od igraca,smijesno da je za ovo samo zuti dobio.
Frajer je ogavan da Bog sačuva...
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
O ovom sam pricao, bukvalno se sprdao s likomRajaz je napisao/la:Djedica ne može više, svi su bolji od njega
Dzaba ti bolan kad nemas tu finocu i eleganciju u igri koju svi prepoznaju, mozes imat 1000 titula.
Ja sam kritikovao upravu zato sto ne vjerujem da Iniesta moze igrati ovako top konstantno svu sezonu, i nikakva to kritika nije njemu, covjeki ma 34 godine to je razumljivo.
Eh da nam deduka izdrzi jos u LP 7 tekmi na ovom nivou, ne treba u Ligi vise nista napravit
27.10.2020
- Centre forward
- Kontakt:
Mesi je zaista najveći svih vremena. Potvrdio je to po ko zna koji put. Argentina može u Rusiji ispast' u grupi, ništa to ne mijenja. Kakva elegancija i lahkoća igranja lopte. Milina za oči.
Rona je baš grohno, al' razumljivo je. Biologija radi protiv njega. Sad će 33 pune. Kapa dole i za ono što je on uradio. On je samo balast ovom Realu, jer u njega se ostatak ekipe više ne može pouzdat' k'0 prije. Za sve bi bilo najbolje da ode, samo je pitanje gdje i da li će i njega otjerat' k'o Raula.
Igrači Reala i Zizu su se pouzdali u veliku bodovnu razliku izmedju njih i Barse. Početnička greška, jer to u ovakvim utakmicama, po pravilu, nikada ne vrijedi.
Rona je baš grohno, al' razumljivo je. Biologija radi protiv njega. Sad će 33 pune. Kapa dole i za ono što je on uradio. On je samo balast ovom Realu, jer u njega se ostatak ekipe više ne može pouzdat' k'0 prije. Za sve bi bilo najbolje da ode, samo je pitanje gdje i da li će i njega otjerat' k'o Raula.
Igrači Reala i Zizu su se pouzdali u veliku bodovnu razliku izmedju njih i Barse. Početnička greška, jer to u ovakvim utakmicama, po pravilu, nikada ne vrijedi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- BlueBosnian
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Koji si ti hipster.

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Da li ide u Rusiju?BlueBosnian je napisao/la:messilla je napisao/la:Koji si ti hipster.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne mogu da vjerujem da se pljuju Kovačić i Casemiro, dva najbolja igraca RMa na današnjem Clasicu
Pa pogledajte snimak i malo upratite Benza, Ronu, Ramosa, a posebno Marcela
I dužni smo reci jedno veliko hvala Zinedinu što je na klupi ostavio Isca i Asensia
bolje ni Valverde ne bi zamislio 
Pa pogledajte snimak i malo upratite Benza, Ronu, Ramosa, a posebno Marcela
I dužni smo reci jedno veliko hvala Zinedinu što je na klupi ostavio Isca i Asensia
Koji Casemiro?
Pa pljuju ovi sto i dalje imaju idole. Kazo je postao dezurna vreca za udaranje od ovih iz prvih 11 iako je najbolji igrac ove sezone. S klupe je to Lucas iako uvijek da 120%.let3 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se pljuju Kovačić i Casemiro, dva najbolja igraca RMa na današnjem Clasicu![]()
Pa pogledajte snimak i malo upratite Benza, Ronu, Ramosa, a posebno Marcela![]()
I dužni smo reci jedno veliko hvala Zinedinu što je na klupi ostavio Isca i Asensiabolje ni Valverde ne bi zamislio
Nisi mi ti jasan sta je to Ramos lose uradio. Da su svi bili ko on danas izvukli bi bar remi.
Ne mogu Isco i Asensio igrati. Nisu u formi. Benzema i Ronaldo s druge strane jesu.
Isco protiv Barce ima pozitivan skor. U tekmama koje je igrao primili 6 golova. U onima u kojim nije igrao 17.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Onaj koji je u prvom poluvremenu presjekao bruku pasova i osvojio sve i jedan duel. Koji je zajedno sa Kovačićem držao sredinu u prvom pol....kad se raspala igra Reala u drugom, onda je lako na njega svaliti sva gov.na....jbg, nije neka zvijezda i najlakše je po takvima.Kajzer10 je napisao/la:Koji Casemiro?
Marcelo, Benz, Rona, Ramos, cak i Modrić je bio slabiji od njega danas
Gledao sam ja i nisam primjetio covjeka. Nista. Modric je jedini iz te veze odigrao ok.
Uostalom, ne znam o cemu pricas. Vise ljudi pljunulo po napadacima i Marcelu nego po Casemiru kojeg ne znam da su dva lika spomenula. Kovacica spominju zbog gola, sasvim opravdano. Dakle, izmisljanje.
Uostalom, ne znam o cemu pricas. Vise ljudi pljunulo po napadacima i Marcelu nego po Casemiru kojeg ne znam da su dva lika spomenula. Kovacica spominju zbog gola, sasvim opravdano. Dakle, izmisljanje.
Nevjerovatan je pad Rejala u samo pola godine, nesto k'o Djokovic u tenisu ove godine
Mislim, nevjerovatan, kad im pogledas imena igraca. Mislim da ce morati doci do promjene trenera, ovo ce sigurno biti zadnja celina sezona u Madridu.
Okej, Clasico je uvijek Clasico, nije ta utakmica mjerilo nikakvo, niko nije favorit tu taman da kadeti igraju, ali govorim za igru opcenito, pogotovo protiv manjih klubova.
Sad se vidi da onda kad ih je Tottenham rasuo nije bilo slucajno.
Mislim, na stranu i prodaja odredjenih igraca, ostavljanje BBC-a, ali je neshvatljivo i kriminalno da onakva sredina i sirina ne moze da odigra normalnu nogometnu akciju kroz sredinu i da sve ide na centarsut.
Mislim, nevjerovatan, kad im pogledas imena igraca. Mislim da ce morati doci do promjene trenera, ovo ce sigurno biti zadnja celina sezona u Madridu.
Okej, Clasico je uvijek Clasico, nije ta utakmica mjerilo nikakvo, niko nije favorit tu taman da kadeti igraju, ali govorim za igru opcenito, pogotovo protiv manjih klubova.
Sad se vidi da onda kad ih je Tottenham rasuo nije bilo slucajno.
Mislim, na stranu i prodaja odredjenih igraca, ostavljanje BBC-a, ali je neshvatljivo i kriminalno da onakva sredina i sirina ne moze da odigra normalnu nogometnu akciju kroz sredinu i da sve ide na centarsut.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.