FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

radebl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la radebl » 10 sep 2010, 15:04

MinistaR je napisao/la:Tema je očišćenja od provokacija i nepotrebnih komentara.

radebl, smatraj se opomenutim.
moze ministre... 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 15:11

Sta je ovo opet se Music povezuje kao pojacanje za F.K.Sarajevo!

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 10 sep 2010, 15:33

_BooS_ je napisao/la:
Snickers5 je napisao/la:ucite li ovu novu argentinsku ?? 8-)
:? :?
http://www.sendspace.com/file/3m7k5b

tumadre

Post Postao/la tumadre » 10 sep 2010, 16:00

bolje da se odigra, ne pehirajte pls :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 sep 2010, 16:19

Strateg Zrinjskog u razgovoru s novinarima je izrazio mišljenje da je kvaliteta bh Premier lige u stalnom opadanju.

- Financijska situacija je u opadanju, a mladi igrači koji još nisu formirani teško se nose s pritiskom. To su stvari koje je jako teško kompenzirati. Tvrdim da je BiH jedan od najvećih izvoznika igrača u relativnim pokazateljima, odnosno broj igrača koji odu vani u odnosu na broj profesionalaca, što je veliki hendikep. Kad naši klubovi budu imali budžet od 4,5 do 5 milijuna eura onda će moći razmišljati o ozbiljnom nastupu u Europi, a ne računati na povremene bljesakove, kazao je Jović dodavši da je, po njegovom mišljenju, trenutačno Sarajevo najbliže dostizanju spomenutog standarda. 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 sep 2010, 16:33

Zagor je napisao/la:Strateg Zrinjskog u razgovoru s novinarima je izrazio mišljenje da je kvaliteta bh Premier lige u stalnom opadanju.

- Financijska situacija je u opadanju, a mladi igrači koji još nisu formirani teško se nose s pritiskom. To su stvari koje je jako teško kompenzirati. Tvrdim da je BiH jedan od najvećih izvoznika igrača u relativnim pokazateljima, odnosno broj igrača koji odu vani u odnosu na broj profesionalaca, što je veliki hendikep. Kad naši klubovi budu imali budžet od 4,5 do 5 milijuna eura onda će moći razmišljati o ozbiljnom nastupu u Europi, a ne računati na povremene bljesakove, kazao je Jović dodavši da je, po njegovom mišljenju, trenutačno Sarajevo najbliže dostizanju spomenutog standarda. 8-)
Gospodin čovjek, kojeg veoma poštujem i trenutno najbolji trener PL sigurno . ;)
Nadam se da će jednog dana preuzeti i naš klub :)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 16:36

I mene je strah da Borac namjerno pravi frku oko duga svom i igracu i suspenzije da ne dodje na Kosevo,jer imaju puno povrijedeni igraca,a onda ce napraviti pritisak da je bila greska i traziti da igraju naredni dana dok im se igraci ne oporave.Ovo je jos jedan znak da se boje gostovanja na Kosevu.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 sep 2010, 17:01

Daj ba ebo kaznu hocemo Borac da s igramo :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 sep 2010, 17:03

Nemojte pehirati molim vas. Svima nam je u interesu da odigramo. Zbog atmosfere,broja navijaca(samim tim zarade) i mnogo drugih stvari.
Zato bolje im je da skupe i plate to !

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 10 sep 2010, 17:05

Hoćemo tekmu, i da im oderemo g.uzove 8-)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 sep 2010, 17:19

hajmo malo lozione

[youtube][/youtube]
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 10 sep 2010, 17:38

Nakon novog cirkusa koji je doveo u pitanje odigravanje nedjeljnog derbija između Sarajeva i Borca na kraju je postignut kompromis i susret će se definitivno igrati

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 sep 2010, 20:03

Zagor je napisao/la:Strateg Zrinjskog u razgovoru s novinarima je izrazio mišljenje da je kvaliteta bh Premier lige u stalnom opadanju.

istinu kazuje sef strucnog staba Zrinjskog, uostalom sta drugo i moze reci za najbolji klub-sve naj naj....naravno da bi on sam zelio jednog dana da vodi klub kakav je FKS ,to bi i njemu bila siguran sam i kruna u karijeri...samo ove rijeci :trenutačno Sarajevo najbliže dostizanju spomenutog standarda: amin Boze i da dostignemo spomenuti standard, i to sto je prije moguce !!!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 10 sep 2010, 20:28

dr.van nostrand je napisao/la:

istinu kazuje sef strucnog staba Zrinjskog, uostalom sta drugo i moze reci za najbolji klub-sve naj naj....naravno da bi on sam zelio jednog dana da vodi klub kakav je FKS ,to bi i njemu bila siguran sam i kruna u karijeri...samo ove rijeci :trenutačno Sarajevo najbliže dostizanju spomenutog standarda: amin Boze i da dostignemo spomenuti standard, i to sto je prije moguce !!!
Upravu je, i ako nisam navijač Sarajeva, već se vidi velik napredak nove uprave, doveli ste kvalitetna pojačanja, imate dobru omladinsku školu, odlične navijače i sve to vodi da postignete standard, Jović je već u dva navrata bio na pragu preuzimanja Sarajeva, Jović i Sarajevo zaista djeluje ko nepobjediva kombinacija

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 20:31

Pa Jovic nije nista novo rekao,a da to mi neznamo! ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 sep 2010, 21:52

Jovica jednog dana za trenera postavit garantujem da bi usli u grupnu fazu ako nista el ;)

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 10 sep 2010, 22:36

Sretno protiv Borca,puno srece do pobjede.mozda navrnem na tekmu sa nasim Haskicem.....ako zatreba nek uleti i nek zabije jedan komad pa nek izadje;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 sep 2010, 22:41

Hodza_manLju je napisao/la:Sretno protiv Borca,puno srece do pobjede.mozda navrnem na tekmu sa nasim Haskicem.....ako zatreba nek uleti i nek zabije jedan komad pa nek izadje;)
Procitao sam tvoj post na temi buducnost banovici.
Okani se ironije na nasoj temi molim te!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 10 sep 2010, 23:09

samosarajvo je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Sretno protiv Borca,puno srece do pobjede.mozda navrnem na tekmu sa nasim Haskicem.....ako zatreba nek uleti i nek zabije jedan komad pa nek izadje;)
Ne znam zbog cega ironija,lijepo sam pozelio srecu protiv Borca....ne znam sta ti je zasmetalo?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 sep 2010, 23:51

Hodza_manLju je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Ne znam zbog cega ironija,lijepo sam pozelio srecu protiv Borca....ne znam sta ti je zasmetalo?

TO je ironija sa obzriom da si na temi buducnosti pisao kako je tekma kupljena ha hu.. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NazorUso i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []