PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sviunapad1010
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 dec 2017, 23:27

Babar alias Obleti nije strašna anililagnija. Mozda jeste u malom mjestu jer si u pubertetu bjezao iz skole da ga bacis na banji Ilidži na penzionerke pa te provalila raja. Ali eto uspio si odlaskom u dojcland spojiti ugodno sa korisnim.
Ybg mozda je tebi ruzno ovo Babar, ali takav je nas jezik bogat pojmovima koji slikovito prikazuju nekoga.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 23 dec 2017, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 23 dec 2017, 23:27

joker90 je napisao/la: Registrovan si ti ovdje više puta bio, a i na lobotomiji, čim mrziš lika onako bolesno. Čestita monologu! :urnebes:
Nisam, ti si registrovan ovdje jer mrzis Zelju i koliko znam psovao si mnogima, cak i vodjama navijaca. Takodjer Mrzis i Osima mnogo. Monolog svaka cast. Sto manje pitara ljepsi je zrak u gradu

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 23 dec 2017, 23:30

samoCitam je napisao/la:
sukrijadino je napisao/la: Dobri jutar
Dobrodosao na karaliste kineza i laznih pitara. Opusti se i zavaljuj im ga do kraja ;)
Hvala. Nisam tu da im ga stavljam. Moze covjek kakvu bolest dobiti. Ipak je to kurava. :kafa:

samoCitam
Kontakt:

Post Postao/la samoCitam » 23 dec 2017, 23:31

Hirurg je napisao/la:Obično se krajem decembra i početkom januara čestita Božić i Nova godina, samo naš Šukrija čestita Monologu. :urnebes:
Obicno se krajem decembra oprastamo od stare godine, samo se fk siroce oprasta od lige i kupa, a raduje hasetovom turniru.
cestitam monoloze i dalje te ceka piva u pubu
Er Pupone

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 dec 2017, 23:32

sukrijadino je napisao/la:
joker90 je napisao/la: Registrovan si ti ovdje više puta bio, a i na lobotomiji, čim mrziš lika onako bolesno. Čestita monologu! :urnebes:
Nisam, ti si registrovan ovdje jer mrzis Zelju i koliko znam psovao si mnogima, cak i vodjama navijaca. Takodjer Mrzis i Osima mnogo. Monolog svaka cast. Sto manje pitara ljepsi je zrak u gradu
Nikom psovao nisam, to si me pobrkao sa nekim od plavih forumaša! A Osim mi je mnogo drag čovjek, inspiracija u nekim stvarima. To ne znači da treba bježati od istine i njegove tamne prošlosti. O tome da li mrzim Željkana bi se dalo diskutovati, ali i to spada u rivalstvo. :kafa: Patološka mržnja prema drugim forumašima, to već izgleda kao odlika posebnih ličnosti sa lobotomije, a neko je večeras demonstrirao to.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 dec 2017, 23:38

Tobe je blesav forumas, komad budale, dok je ovaj Zenzov haver :rol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 23 dec 2017, 23:41

joker90 je napisao/la:
sukrijadino je napisao/la:
Nikom psovao nisam, to si me pobrkao sa nekim od plavih forumaša! A Osim mi je mnogo drag čovjek, inspiracija u nekim stvarima. To ne znači da treba bježati od istine i njegove tamne prošlosti. O tome da li mrzim Željkana bi se dalo diskutovati, ali i to spada u rivalstvo. :kafa: Patološka mržnja prema drugim forumašima, to već izgleda kao odlika posebnih ličnosti sa lobotomije, a neko je večeras demonstrirao to.
Jesi , psovao si vodjama navijaca, a i Osimu si psovao. Mrzis, zato si se i registrovao.

Sada skontah da je lobotomija drugi forum. Hahaha oni degeni su ti nabili komplekse izgleda.

Nije dobro sto psujes ljudima to sam zapamtio kada si ti u pitanju.

I svaka cast moderatoru sto je banovao ljudski olos. Odron covjek.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 dec 2017, 23:46

Ima li tih postova da se citiraju, ti sa psovanjem? :lol: Ja sam psovanju rekao NE - kao Joško Domorocki!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 23 dec 2017, 23:48

Psovao si ti i to dugo ovdje vodjama navijaca koliko se sjecam. Pa si vjerovatno obrisao.

Bolje da si rekao ""DA'"" kao vas mentalni vodja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 dec 2017, 23:56

sukrijadino je napisao/la:Psovao si ti i to dugo ovdje vodjama navijaca koliko se sjecam. Pa si vjerovatno obrisao.

Bolje da si rekao ""DA'"" kao vas mentalni vodja.
Rekao je NE kao Matic Osimu!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 dec 2017, 23:59

Sukrija, haram ti bile ove notorne laži! Odavno me neko ovako isklevetao nije, bez povoda i dokaza, na pravdi Boga! S malicioznim ciljevima si ovdje, nasekirao si me sad pravo. Tačno se pitam kakva osoba to može raditi! :nedam:
Bahati, bahati Željkan!
1946

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 24 dec 2017, 00:04

Ti si taj koji laze! Psovao si mnogima i sada se pokusavas oprati. Sramota.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 dec 2017, 00:15

Mnogi bi ti ovo zamjerili, kleli bi te, ja ću uraditi ono što bi veliki Ivan Osim uradio u ovoj situaciji - oprostit ću ti i ostaviti da razmišljaš o svojim postupcima!

Evo ti jedan citat legende koji će te navesti na razmišljanje:
Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno", kazao je za Dnevni avaz Ivica Osim.
Pazi šta kaže legenda! Željo je povezao i nas dvojicu, ti ga voliš, ja ga yebem, ali nije to poenta. Poenta je da nas je povezao i da treba da se poštujemo zbog tog kao što Velikan kaže, a vidi šta ti radiš!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 24 dec 2017, 00:19

joker90 je napisao/la:Mnogi bi ti ovo zamjerili, kleli bi te, ja ću uraditi ono što bi veliki Ivan Osim uradio u ovoj situaciji - oprostit ću ti i ostaviti da razmišljaš o svojim postupcima!

Evo ti jedan citat legende koji će te navesti na razmišljanje:
Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno", kazao je za Dnevni avaz Ivica Osim.
Pazi šta kaže legenda! Željo je povezao i nas dvojicu, ti ga voliš, ja ga yebem, ali nije to poenta. Poenta je da nas je povezao i da treba da se poštujemo zbog tog kao što Velikan kaže, a vidi šta ti radiš!!

To psovanje legende i njegovih bliznjih, kao sto si psovao ljudima ovdje bi sad meni trebalo da da za pravo da Haseta psujem? Nikad... hoces li Ivicu psovati i kada umre?

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 24 dec 2017, 00:22

Ko ima 14 minuta viska vremena neka obavezno pregleda. Cetrnaest minuta satire, spinovanja i stoljetne gluposti.

:beba:
Vozdra masvi ljoze pionsam!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 dec 2017, 00:33

sukrijadino je napisao/la: To psovanje legende i njegovih bliznjih, kao sto si psovao ljudima ovdje bi sad meni trebalo da da za pravo da Haseta psujem? Nikad... hoces li Ivicu psovati i kada umre?
Ma da Bog da se usta osušila onom ko bude psovao Ivicu i sad i kad preseli! Onaj ko bude spominjao da je osudjen, da je namještao, da je suspendovan - tog nek Bog nagradi što iznosi istine i ne dozvoljava da Matić bude zaboravljen. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 dec 2017, 00:40

joker90 je napisao/la:
sukrijadino je napisao/la: To psovanje legende i njegovih bliznjih, kao sto si psovao ljudima ovdje bi sad meni trebalo da da za pravo da Haseta psujem? Nikad... hoces li Ivicu psovati i kada umre?
Ma da Bog da se usta osušila onom ko bude psovao Ivicu i sad i kad preseli! Onaj ko bude spominjao da je osudjen, da je namještao, da je suspendovan - tog nek Bog nagradi što iznosi istine i ne dozvoljava da Matić bude zaboravljen. :kafa:
De bolan ponavljas jedno te isto, dosadilo jbga mozes ti bolje. Imas slifa druze, ovako si ispirio kaj rifet.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 24 dec 2017, 00:42

joker90 je napisao/la:
A mozes ga sad psovati je li ?

Nerast
Kontakt:

Post Postao/la Nerast » 24 dec 2017, 00:54

Dajte i jokeru permanentni, ocisti temu od đubreta
goveđigulašmajka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 dec 2017, 00:58

Odoh probati da spavam, ali teško da ću ovako nasekiran moći. Mučki provokatori!! :(
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.