FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Taj Verdi 25 ima,ja mislio nema preko 22.
Sta je ovo niko ne spominje ocajno postavljanje Skriniara kod gola? Il je to mozda bogohuljenje i sad cu bit napadnut ko onda kad sam za Dalberta piso. Ako cemo se vodit logikom ko i proslo kolo, glavni krivci za poraz su Skriniar i Icardi. Milan u zadnje tri utakmice direktni krivac za tri gola i polako me pocinje brinut. Ostatak utakmice odigro ok, pa se nadam da ce popravit ove padove koncentracije, jos je mlad.
Dalbert
Gagliardini ostavljen sam da brani vezni red i u vecini slucajeva to i uspijeva i onda se njega najvise popljuje
reko sam prije i ponovit cu, Borja ne moze igrat ko jedan od dva zadnja vezna. Ne moze ni iza napadaca, al tu manje stete pravi. Nije slucajno sto smo najbolje izgledali kad su Vecino i Gagliardini bili ta dva zadnja, jer se odlicno dopunjuju. Vezni red prema naprijed ne postoji(a u ovakvom sastavu ni nazad), ako se ne dovede pravo pojacanje koje ce igrat umjesto Borje, ne pise se dobro.
Cancelo
ovako se ulazi u prvih 11. Vrlo dobra utakmica i kad bi mogo pruzat konstanto ovakve partije ne bi zalio onih 35mil da ga se otkupi. Danas najbolji definitivno i nadam se da pocinje iducu. I godilo bi mu da ga se prestane gurat na krilo.
Candreva igra dobro dok nema pritiska, cim treba ganjat rezultat pocne toliko frustrirajuce igrat da se ne moze gledat. Zbog Edera drugo poluvrijeme igrali sa igracem manje. Na kraju se svodi na to da ako Perisic i/ili Icardi nemaju svoj dan mi tesko dolazimo do bodova a i na klupi nemas nikog ko bi mogo promijenit tok utakmice. Nemamo kreativca u veznom redu i to nam ostavlja opciju da samo igramo na krila.
Igraci su pali psiholoski test i nevjerovatno je da se ponavlja ona sezona sa Mancinijem. Sad Spalletti treba da napravi razliku i podigne tim. Al i to ce bit dzaba ako ga uprava ne podrzi i dovede par ciljanih pojacanja jer ce se ovo opet ponovit u nastavku sezone.
Nadam se da ce ovo bodova sto se nakupilo bit dovoljno da se dodje do cetvrtog mjesta(ko i one sezone sa Mancinijem) i da ce Lazio pocet posustajat.
Dalbert
Gagliardini ostavljen sam da brani vezni red i u vecini slucajeva to i uspijeva i onda se njega najvise popljuje
Cancelo
Candreva igra dobro dok nema pritiska, cim treba ganjat rezultat pocne toliko frustrirajuce igrat da se ne moze gledat. Zbog Edera drugo poluvrijeme igrali sa igracem manje. Na kraju se svodi na to da ako Perisic i/ili Icardi nemaju svoj dan mi tesko dolazimo do bodova a i na klupi nemas nikog ko bi mogo promijenit tok utakmice. Nemamo kreativca u veznom redu i to nam ostavlja opciju da samo igramo na krila.
Igraci su pali psiholoski test i nevjerovatno je da se ponavlja ona sezona sa Mancinijem. Sad Spalletti treba da napravi razliku i podigne tim. Al i to ce bit dzaba ako ga uprava ne podrzi i dovede par ciljanih pojacanja jer ce se ovo opet ponovit u nastavku sezone.
Nadam se da ce ovo bodova sto se nakupilo bit dovoljno da se dodje do cetvrtog mjesta(ko i one sezone sa Mancinijem) i da ce Lazio pocet posustajat.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Da,Skriniar glavni krivac
To što je uopće došlo do onakve situacije zbog propuha lijevo to ništa.
Šta znači direktni krivac?Moze bit tek 3.-4. po redu.
Usporedba Skriniar-Icardi i Santon koji je cijelu utakmicu briljirao
Dalbert se opet pljuje,čovjek ni 15 minuta nije odigrao.Klasika.Nije ovo FM.
Šta znači direktni krivac?Moze bit tek 3.-4. po redu.
Usporedba Skriniar-Icardi i Santon koji je cijelu utakmicu briljirao
Dalbert se opet pljuje,čovjek ni 15 minuta nije odigrao.Klasika.Nije ovo FM.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 24 dec 2017, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
De mi hajdi objasni sta je on branio kod tog centarsuta? Gleda covjeka kako mu ulazi iza ledja u peterac i nista ne radi da popravi poziciju nego pusta Cancela da se brani protiv dva igraca.
Svakako da je greska sto se dozvolio ovakav kontra napad, al to ne umanjuje cinjenicu da je mogo sprijecit gol boljim postavljanjem.
Svakako da je greska sto se dozvolio ovakav kontra napad, al to ne umanjuje cinjenicu da je mogo sprijecit gol boljim postavljanjem.
Pogledaj kako je igrač Sassuola bio postavljen kad je pogledao gdje stoji i onda vidi razvoj nakon toga.Kako je leđima okrenut igraču to trebao branit i pogodit gdje će ovaj bit.Utrčao je iza njega na pola puta od Cancela i njega.Mogao je ispred njega utrčat,mogao se izvuc nazad.Ako je Skriniar tu toliki krivac za gol onda stvarno.

Do ove situacije uopće nije smjelo doć i nema smisla nakon što je centaršut već bio upucen tražit krivca.Danilo i Retard ništa,Miranda ništa.Skriniar tek 4. moze bit.

Do ove situacije uopće nije smjelo doć i nema smisla nakon što je centaršut već bio upucen tražit krivca.Danilo i Retard ništa,Miranda ništa.Skriniar tek 4. moze bit.
Pogledo je on njega par puta i prije tog trenutka i imo je dovoljno vremena da se postavi kako trebaSiamoNoi je napisao/la:Pogledaj kako je igrač Sassuola bio postavljen kad je pogledao gdje stoji i onda vidi razvoj nakon toga.
Upravo to mu je i bila greska, igrac mu cetiri metra iza ledja od kako su poceli ulazit u 16. Sta radi ovdje? Pusta igraca da mu se zavuce iza ledjaSiamoNoi je napisao/la: Kako je leđima okrenut igraču to trebao branit

Na prvoj slici je trenutak kad ga je zadnji put pogledao i igrač je bio odmah uz njega.Nakon toga se odvaja.
Evo iz drugog ugla isti trenutak da vidis kolko blizu igraca stoji. Jasno se vidi da je Skriniar u pravcu prve stative a protivnicki igrac se nalazi na penalu

Ok,tu se bolje vidi udaljenost.Al svakako ne moze bit ni među prva tri krivca kod ovog gola kad je igrač prošao kraj Danila i Retarda kao da ih nema,a Miranda isao na blok i nije ništa napravio.
Ma jasno. Od svih ostalih sam naviko greske pa i ne cudi sto ovakva kontra i centarsut prodje, al me Skriniar naviko da obicno ovakve lopte kupi
Icardiju sam i ja dao negativan zbog penala.Ona dva zicera su bila ružna,ali na kraju je zaleđe bilo.Od pozitivnih stvari imao je recimo onu namještenu odlicnu šansu za Edera što je ovaj zapucao.
Skriniar nije smjeo stojati blize ovom igracu, jer onda postoji mogućnost utrcavanja na prvu jer je igrac brži!
Ovdje fali drugi stoper, koji kad je vec izasao na bekovsku poziciju nesmije dozvolit centaršut po cijenu faula!
Ovdje fali drugi stoper, koji kad je vec izasao na bekovsku poziciju nesmije dozvolit centaršut po cijenu faula!

J.Mario nije trequartista
vidim da ste ozbiljno shvatili Coppa Italiu :kafa:
Gdje bi to on trebao igrati onda...sa jednim od dvojca gaglia vecino...
Meni on za te pozicije nije nikako, mozda protiv slabijih protivnika...
Meni on za te pozicije nije nikako, mozda protiv slabijih protivnika...
Trebao je samo Padelli na gol. Malo nepošteno prema njemu nakon sjajne partije protiv Padorejfdjsafjdjwnea.
#Ausilio OUT
Taman se malo zagrijat prije nego što padne Lazio za vikend.Chinaglia je napisao/la:vidim da ste ozbiljno shvatili Coppa Italiu
Evo prilike za Maria. Da vidimo jel naučio šutirati. 
Barba halali sto smo sumnjali.
Skoro pa najjaca postava. Steta sta nije sansu dobio Dalbert i Padelli koji je to zasluzio igrom u kupu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.