Aminu 8 trica

Generalno losa postavka Stotsa koji se totalno pogubio i trebaju razmisljat o otkazu.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
BIHpatriota je napisao/la:Limitiran je u napadu, nema talenta da to mukotrpnim radom puno nadomjesti. Jedino dobar pik igrač u paru sa njim mu spasava karijeru
chenta27 je napisao/la:u 4/4 nije nikako ni ulazio ako ovako nastavi da igra klupa mu se smjesi
To je i razlog sto konstantno na jednu loptu gube utakmice. Vjerovatno bi se to i sada desilo da Mo nije uhvatio ono u napadu.babino je napisao/la:ali cj i odlucujuci sutevi, odvali lik hladno dva suta u zadnjoj minuti i sreca mo pokupi ofanzivni i zabi ono...
Samo pratim nit, kako bi rekao u sezonu je usao ispod dobro, stekao sut itd... popravio poenterski ucinak al procenti za centra i dalje prilicno losi, u medjuvremenu mu skok opao, ovi i portlanda daju sve vise sanse collinsu, a mali sve bolje na istu odgovara.kobe24 je napisao/la:Polahko kralju, tek je dvije tekme podbacio. Prebrzo donosis nekakve zakljucke. Ja sam uvjeren da ce se on vratiti, iako se ni meni nimalo ne svidja ovo sto trenutno pruza na parketu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, klasik, MElloo i 11 gostiju.