PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo razmislite (i jedni i drugi) da ovdje možda ima djece šehida, poginulih boraca, i ljudi koji su sami preživjeli strahote rata. Sva prepucavanja mogu svarit, pa čak i ono o Osimu i Hasetu, al ta ko je više četnika u klubu imao... Đilda i Keli se u grobovima okreću.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Mislis u tvom.Zip je napisao/la:sukrijadino je napisao/la:Mi kada guzimo vase obicno u analni svrsavamo pa odatle i izlazite. Iz guzice pa na Kosevo tacno u septicku jamu da gledaju g.ovna kako trce po Lavoru. Tako si i ti izasao. Iz nekog razvaljenog analnog otvora pravo na Lavor da gledas ostala go.vna.Zip je napisao/la:A fino smo govorili, kad yebemo plave da nosimo kondome... Posljedica ne nosenja istog je radjanje sukrije![]()
![]()
Bolest nije birala u tvom slucaju...

-
- Kontakt:
escobarpablo je napisao/la:Milomir Odović je bio tenkista VRS-a, a njegov brat čuvar logora u Vogošći, i kao takav vrstan tenkista koji je granatirao grad i stadion, kasnije postaje trener pseudoradničke ratnoprofiterske prčije za koju navijaš.sukrijadino je napisao/la:Zasto kaznjavati? Meni ovdi privatne poruke od sinoc stizu kako je Odovic pucao i slicne gluposti. Nick Denchi. Kaznjavajte to prvo. I kada neko odgovori istom mjerom onda kmecite kao picici najveci sto i jeste. Uostalom ja sam pricao o sportu kada sam napisao to. Mense gade te price prvom vjeruj mi decko i izvini ako te je uvrijedilo. Pretjerao sam ebi ga.skoroalen je napisao/la:Yebo vas veliki vođa u pakaš usr.ani. Seljačine yebene, imate l' se ičeg drugog hvatat osim Radovana? Eto bio je psiholog, on nam je usadio u glavu ideju o paljenju Grbavice, o trganju stolica, to je od njega ostalo. On nas je naučio kako da slavimo rođendan, onako su i granate sijevale '92. kad je naš veliki vođa naredio napad na grad. Yebo vas više priča, ovo treba kažnjavat trajnim banom. Gdje si sad administracijo? Fuj, i onda za onaj forum kažete lobotomija. Ovo je davno prestalo bit prepucavanje.
I jos jednom nisam nikad bio registrovan ovdje prvi put sada. Citam 5 mjeseci forum i svakakvih gadosti sam se nacitao na ovoj temin od radovana seselja itd. Nemojmo o tome
Paaa obzirom da je psiholog na tebi i takvima radio doktorsku dizertaciju "Nastanak debila since 1946" nije ni cudo sto je mislio da ce lako proci kroz grad.

skoro o ovome ti ja pricam. Ovaj idiot od sinoc ovakve poruke salje. Necu dalje zbog tebe samo.
-
- Kontakt:
Sta se palite na provokatore sa english premier lige muteveliju, sucriju, čitača. .. Ignore i cao.
A ako hoćete jedni drugim da sukate te bljuvotine
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1700
A ako hoćete jedni drugim da sukate te bljuvotine

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1700
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Kakav debil

-
- Kontakt:
I jesi.Zip je napisao/la:![]()
Kakav debil![]()

- escobarpablo
- Kontakt:
fk željezničmar = ratnoprofiterska prčija i politička droljica 

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
- Kontakt:
fk gov.najevo = udbaska kujica, malezijski isprdak i poligon za uzgoj idiota since 1946
Badnje jutro, pijem fuka, jedem šape i gledam kako se sarajlije kolju između sebe.
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Odlican pocetak dana za svakog uzp pionira?Nerast je napisao/la:Badnje jutro, pijem fuka, jedem šape i gledam kako se sarajlije kolju između sebe.

- escobarpablo
- Kontakt:
Fun fact #1: Broj postova kod našeg Šukrije ujedno označava i njegov koeficijent inteligencije kad je najbistriji. 

FK Sarajevo 1946
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Bali, maldivi, nesto u tom rangusukrijadino je napisao/la:Odlican pocetak dana za svakog uzp pionira? [emoji38]Nerast je napisao/la:Badnje jutro, pijem fuka, jedem šape i gledam kako se sarajlije kolju između sebe.
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Escobar i njegov mali klub go.vnajevoescobarpablo je napisao/la:Fun fact #1: Broj postova kod našeg Šukrije ujedno označava i njegov koeficijent inteligencije kad je najbistriji.

-
- Kontakt:
Jeste yebeni na slovima. Dogovorite se pa riješite na šake pichici teheranski.sukrijadino je napisao/la:Escobar i njegov mali klub go.vnajevoescobarpablo je napisao/la:Fun fact #1: Broj postova kod našeg Šukrije ujedno označava i njegov koeficijent inteligencije kad je najbistriji.![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ti si ono tuzlak. nemas ti pravo da citiras nekoga iz Sarajeva niza raso!sviunapad1010 je napisao/la:Jeste yebeni na slovima. Dogovorite se pa riješite na šake pichici teheranski.sukrijadino je napisao/la:Escobar i njegov mali klub go.vnajevoescobarpablo je napisao/la:Fun fact #1: Broj postova kod našeg Šukrije ujedno označava i njegov koeficijent inteligencije kad je najbistriji.![]()
Niza raso idi lizi so po tuzli da ne tone vise.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kao i ostala uzp svita.Nerast je napisao/la:Bali, maldivi, nesto u tom rangusukrijadino je napisao/la:Odlican pocetak dana za svakog uzp pionira? [emoji38]Nerast je napisao/la:Badnje jutro, pijem fuka, jedem šape i gledam kako se sarajlije kolju između sebe.

derbywin

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A upad 150 Delija u Zagreb?Virtu4l je napisao/la:U pravu je Spasić kad kaže da ih u Hrvatsku nikad ne bi pustili da je obrnuta situacija.Blues 11 je napisao/la:Ko ima 14 minuta viska vremena neka obavezno pregleda. Cetrnaest minuta satire, spinovanja i stoljetne gluposti.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zar nije tada Zvezda igrala protiv Cedevite?marconato je napisao/la:A upad 150 Delija u Zagreb?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste, tim jos gore, jer je gostujucim navijacima bila zabrana...Virtu4l je napisao/la:Zar nije tada Zvezda igrala protiv Cedevite?marconato je napisao/la:A upad 150 Delija u Zagreb?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.