Mislim da su dobili nešto malo ulaznica koliko ih sleduje, a ušli su iz EU gdje ih niko nije legitimisao.marconato je napisao/la:Jeste, tim jos gore, jer je gostujucim navijacima bila zabrana...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nije to poenta, uvijek se nadje nacin...Virtu4l je napisao/la:Mislim da su dobili nešto malo ulaznica koliko ih sleduje, a ušli su iz EU gdje ih niko nije legitimisao.marconato je napisao/la:Jeste, tim jos gore, jer je gostujucim navijacima bila zabrana...
Ne mozes ti zabraniti ulaz nekome ako nije za njim raspisana medjunarodna potjernica.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lažeš.sukrijadino je napisao/la: Zasto kaznjavati? Meni ovdi privatne poruke od sinoc stizu kako je Odovic pucao i slicne gluposti. Nick Denchi. Kaznjavajte to prvo. I kada neko odgovori istom mjerom onda kmecite kao picici najveci sto i jeste. Uostalom ja sam pricao o sportu kada sam napisao to. Mense gade te price prvom vjeruj mi decko i izvini ako te je uvrijedilo. Pretjerao sam ebi ga.
I jos jednom nisam nikad bio registrovan ovdje prvi put sada. Citam 5 mjeseci forum i svakakvih gadosti sam se nacitao na ovoj temin od radovana seselja itd. Nemojmo o tome
Nikad ti nisam pisao, pogotovo ne pp...
To za Odovica je opcepoznato i nema potrebe da se dalje ponavlja, to je vas trener bio...nele,tifa,seselj su vasi navijaci i to je poznato...nista od ovoga ti niko ne bi pisao privatno...
Ne koristi moje ime da bi se proslavio ovdje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:Lažeš.sukrijadino je napisao/la: Zasto kaznjavati? Meni ovdi privatne poruke od sinoc stizu kako je Odovic pucao i slicne gluposti. Nick Denchi. Kaznjavajte to prvo. I kada neko odgovori istom mjerom onda kmecite kao picici najveci sto i jeste. Uostalom ja sam pricao o sportu kada sam napisao to. Mense gade te price prvom vjeruj mi decko i izvini ako te je uvrijedilo. Pretjerao sam ebi ga.
I jos jednom nisam nikad bio registrovan ovdje prvi put sada. Citam 5 mjeseci forum i svakakvih gadosti sam se nacitao na ovoj temin od radovana seselja itd. Nemojmo o tome
To za Odovica je opcepoznato i nema potrebe da se dalje ponavlja, to je vas trener bio...nele,tifa,seselj su vasi navijaci i to je poznato...nista od ovoga ti niko ne bi pisao privatno...
Vidis da je momak yeban u mozak...

A njihov bivši igrač srušio i zapalio vijećnicu 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Kako je ono Karadzic tjerao vase da zamisljaju da su bumbari hahahahahahahahahaha
Životni saputnik! 1921
Izvinite se za vijećnicuEisenbahner1921 je napisao/la:Kako je ono Karadzic tjerao vase da zamisljaju da su bumbari hahahahahahahahahaha

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Jesu li morali zujati?Pantelija je napisao/la:Izvinite se za vijećnicuEisenbahner1921 je napisao/la:Kako je ono Karadzic tjerao vase da zamisljaju da su bumbari hahahahahahahahahaha

Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Hoces da postavim privatne poruke ovdje pa da zato dobijem ban je li? Ne lazem ti si taj koji lazes nabijem ti ono gov.no od escobara u supak.DenchiNL je napisao/la:Lažeš.sukrijadino je napisao/la: Zasto kaznjavati? Meni ovdi privatne poruke od sinoc stizu kako je Odovic pucao i slicne gluposti. Nick Denchi. Kaznjavajte to prvo. I kada neko odgovori istom mjerom onda kmecite kao picici najveci sto i jeste. Uostalom ja sam pricao o sportu kada sam napisao to. Mense gade te price prvom vjeruj mi decko i izvini ako te je uvrijedilo. Pretjerao sam ebi ga.
-
- Kontakt:
Niko nije eban kao vi , psihologova omladina i njegov ponos.Zip je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Lažeš.sukrijadino je napisao/la: Zasto kaznjavati? Meni ovdi privatne poruke od sinoc stizu kako je Odovic pucao i slicne gluposti. Nick Denchi. Kaznjavajte to prvo. I kada neko odgovori istom mjerom onda kmecite kao picici najveci sto i jeste. Uostalom ja sam pricao o sportu kada sam napisao to. Mense gade te price prvom vjeruj mi decko i izvini ako te je uvrijedilo. Pretjerao sam ebi ga.
Vidis da je momak yeban u mozak...
U tom slučaju ga moraš uhapsiti, a grdno se varaš ako misliš da se ne može zabraniti ulaz samo na osnovu procjene graničara. Hrvati to ovdje rade svakodnevno, bar pola državljana Srbije bude vraćeno uz zabranu ulaska u Hrvatsku na minimalno godinu dana, bez ikakvog objašnjenja.marconato je napisao/la:Ne mozes ti zabraniti ulaz nekome ako nije za njim raspisana medjunarodna potjernica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Sunce sija, vijetrić piri, sunete se zeleni pioniri.sukrijadino je napisao/la:Odlican pocetak dana za svakog uzp pionira?Nerast je napisao/la:Badnje jutro, pijem fuka, jedem šape i gledam kako se sarajlije kolju između sebe.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
-
- Kontakt:
Ode Oda iz Doline a ne rece gdje su mine. Ali yebo mine, onaj hajvan vijecnicu zapalio... GOLEM SI, GOLEM ZLOCENICARE !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da imas puno da izgubis profil sa 30-tak postova ???sukrijadino je napisao/la:Hoces da postavim privatne poruke ovdje pa da zato dobijem ban je li? Ne lazem ti si taj koji lazes nabijem ti ono gov.no od escobara u supak.DenchiNL je napisao/la:Lažeš.sukrijadino je napisao/la: Zasto kaznjavati? Meni ovdi privatne poruke od sinoc stizu kako je Odovic pucao i slicne gluposti. Nick Denchi. Kaznjavajte to prvo. I kada neko odgovori istom mjerom onda kmecite kao picici najveci sto i jeste. Uostalom ja sam pricao o sportu kada sam napisao to. Mense gade te price prvom vjeruj mi decko i izvini ako te je uvrijedilo. Pretjerao sam ebi ga.

Ciji je ovo dupli? Neko je bas kreativan, onaj s mejtasa, pa delija...jbg i meni je dosadno al postoji citav svijet van foruma...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 24 dec 2017, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Puno vise nego ti , escobara ti ebem.DenchiNL je napisao/la:
Da imas puno da izgubis profil sa 30-tak postova ???![]()
-
- Kontakt:
Vidi Radovanove omladine sto se raspojasala.belosevic28 je napisao/la:Ode Oda iz Doline a ne rece gdje su mine. Ali yebo mine, onaj hajvan vijecnicu zapalio... GOLEM SI, GOLEM ZLOCENICARE !!!
A vidi i papcica iz Olova sto hoce medju velike pa greskom navija za go.vnajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Čoban iz Olova i još par istomišljenika opet prave pizdariju od jedne od najboljih tema na forumu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Pa sta ce cobance iz Olova. Kamenom gasi svjetlo grad Sarajevo vidi na internetu jedino. Apsolutno se uklapa u protiv jednog navijaca go.vnajeva.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne brani svoje hljeba ti, nemoj da se vratimo na to ko je prvi danas spomenuo rat i psihologa.Jaozinho22 je napisao/la:Čoban iz Olova i još par istomišljenika opet prave pizdariju od jedne od najboljih tema na forumu.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovdje treba zabraniti ulazak ovima ispod 1000 postova a ovima sto im klub nema vodu da plati skroz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.