. .pred Novu godinu je svima prpa . . Sumiraju se izvjestaji i sve se mora ubaciti za ovu godinu. Posluje nove godine bude jos repova i tako da ne vjerujem da ce skupstina i poslije Nove ici tako brzo. Idu tu jos odgadjanja a vremena za klub nema. Treba posloziti igracku strukturu koja nam je sad manjkava. . . .kako god, jeebeno je. .RollingPaper je napisao/la:Istina je. Azmir je neodlučan, zato se odgađa skupština, čim se nadje predsjednik, skupština će se održati. Najgore sto Kurevic sad pred novu ima dosta posla u opštini i nije mu ni na umu skupština.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Faraonova finta. Mujkanovic ostaje predsjednik, da ne ostaje sahranili bi ga vec Faraonovi rezimski mediji.
Cak ce to na skupstini nasminkati da ispadne kao da je Senad najbolji predsjednik kojeg je Sloboda imala ikada.
Cak ce to na skupstini nasminkati da ispadne kao da je Senad najbolji predsjednik kojeg je Sloboda imala ikada.
Gracic je tezak finansijski mozda kao i AzmirProbisvjet je napisao/la:Ma kakav Gracic. Nema on za ulaganje u Slobodu toliko novca. Uostalom sta ce nam covjek koji je vec jenom htio da ugasi Slobodu. Tada je to i moglo proci jer skoro da nije bilo pomoci, ali sada NE!
Niko, niko, samo Sloboda
Lijepo je vidjeti da vam je do zafrkancije
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Gradski čelnici imaju preča posla od Slobode trenutno.Bitno je kitit mačkov most, koji spaja jezera i grad 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
joj radosti ovdje kada se Asmir vrati, orgazam na najjace :lol:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa Azmir > Gracic u svakom momentu.
Ako razmisljaju o privatniku i pozajmicama ponovo, onda ne moraju gledati dalje od Azmira. Ne moze Gracic imati bolje namjere od njega nikad.
Ako razmisljaju o privatniku i pozajmicama ponovo, onda ne moraju gledati dalje od Azmira. Ne moze Gracic imati bolje namjere od njega nikad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jesmol se raspali ? Nece Aza doci 100% provjerena informacija !!! U igri su neki Kazastanci sto su bliski Astani ali tek trebaju da se obave razgovori !!! 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Sta ima raja, mogul' se bacat bombe? 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Hahahahahaha pomalo ba ljudi,svi bacaju bombe al je Slobodas prekucao kod njega je atomska hahahahah
- Beduin
- Kontakt:
SmajilKaric je napisao/la:Hahahahahaha pomalo ba ljudi,svi bacaju bombe al je Slobodas prekucao kod njega je atomska hahahahah

Sto je najgore sutra na kafi ce neko provuci pricu, kako se prica o preuzimanju Slobode i da dolaze bogati ulagaci i eto ti ofiranja do proljeca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Preko 100.000 km uloženo u kićenje grada iz budžeta, još se Faraone hvali sa time. Na rtv7 ima prilog

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Kakve veze ima dekorisanje grada za praznike. Naravno da će se raditi nismo provincija u pozadini ybg. Fakat ovo jedno sa drugim nema veze nikakve. Hoćemo li neki sadržaj u gradu mora se i platiti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ja i sta sad stim? Pa shvatite vec jednom da ljudi to vole, da imaju gdje izaci, da kazu vidi kako je grad lijepo okicen, svugdje u svijetu se kite gradovi za novogodisnje praznike i realno milina je pogledatiHPCompaq je napisao/la:Preko 100.000 km uloženo u kićenje grada iz budžeta, još se Faraone hvali sa time. Na rtv7 ima prilog![]()
Zato se u gradu ko nikad osjeti ta neka novogodisnja atmosfera, konacno kad mi se rodbina sjati nebude me sramota orovest kroz grad.HPCompaq je napisao/la:Preko 100.000 km uloženo u kićenje grada iz budžeta, još se Faraone hvali sa time. Na rtv7 ima prilog![]()
Da se razumijemo ja ne podrzavam nit nesto pravdam Jasmina, al kad se vec spominje da i ja odgovorim. I ovo nema nikakve veze sa Slobodom i stanjem u istoj.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lijepo za oci, omladini u novcaniku nikada gore. Sve sto nije potrebno za zivot je nalickano. U vremenu nezaposlenosti, Slobode nema da ljudima daje nadu kada vec nema posla i para.
Podrzavam to sto su konacno okitili na nivou. Ali isto tako to pola grada nece vidjeti uopste pored drugih problema im nije do setnje po trgu.
Podrzavam to sto su konacno okitili na nivou. Ali isto tako to pola grada nece vidjeti uopste pored drugih problema im nije do setnje po trgu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jese li vidjeli kako yebu zgradonacelniku sve na ulici. Samo Sloboda, do groba jok, nego samo do ponovnog rodjenja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pola kite izvodjacu, pola njemu.SmajilKaric je napisao/la:Ja i sta sad stim? Pa shvatite vec jednom da ljudi to vole, da imaju gdje izaci, da kazu vidi kako je grad lijepo okicen, svugdje u svijetu se kite gradovi za novogodisnje praznike i realno milina je pogledatiHPCompaq je napisao/la:Preko 100.000 km uloženo u kićenje grada iz budžeta, još se Faraone hvali sa time. Na rtv7 ima prilog![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sad ja iz grada okicenog najbolje u BiH kad tamo djeda Mraz sjeo da odmori, zapali jednu jer i on ima dušu. Veli mi da prodje redom sve zemlje i ne nadje predsjednika za nas iako je imao puno upita i želja bas za to. Ja ga pitam pa šta sad???? Kaže Senco vam je mjera dečki moji i nabaci onaj torbak pa preko trga ode dalje u sumrak. Ja za njim viknuh ; hej djeda mraze ostadoše cigare, a on veli meni, kad je Senco ostao cigare su najmanji problem .....
Eh to vam je to dečki iz grada Adventa
Eh to vam je to dečki iz grada Adventa
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nije problem u kićenju grada, ali preko 100-000 km iz budzeta dati u tu svrhu je smijesno. Bozicna jelka, most okicen, koja bandera i po korzu ono malo, to košta 100k ? A vamo sve ostalo spalo na najniže grane. Daj ba
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !