Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Alipasino » 24 dec 2017, 17:44

Cuj da Amar vodi Vitez.Sabane dizi se i postroji ovo.Bice Amar tj Ivica BI bio Ali star pa CE TU biti njegov sin koji CE samo radit oni sto mu gospodin Tata kaze.Vrlo jednostavno a dapace i korisno.Necemo da nam bude selektor onaj sto reklamira bjele carape.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 dec 2017, 21:21

Evo prije 15 min sam dobio informaciju da je 90% Osim selektor. Koja ce to smijurija da bude.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 dec 2017, 21:30

Kako Mozes nekom ba rec da je trol,halo neznas me i stipu me,mojne mi prozivki ja Sam jedan OD najkulturnijih personage ovdje jer me tako mahala odgojila.Cuj trol a frajer me i nezna,i kaze da Sam trol zato sto Sam za Osima a nisam za Robija.I ja Sam za Vahu,Petkovica,Bajevica Ali izmedzu Osima i Robija nema dileme.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 25 dec 2017, 08:33

sukrijadino je napisao/la:Ne bude li Amar selektor **** ovu reprezentaciju. Samo Amar moze voditi ovo.
moze i husref. cak je kulturniji, posteniji i ne manjka mu rezultat kao ni amaru.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 25 dec 2017, 08:40

Amar ima trofeja kao svi treneri Sarajeva zajedno u zadnjih 10-15 godina... mozda i nakon rata... pa cak mozda i u historiji Sarajeva...
I neko ga ovdje poredi sa husrefom musemicem... budite ozbiljni gospodo... serioznost je vrlina...

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 25 dec 2017, 08:45

hz1987 je napisao/la:
sukrijadino je napisao/la:Ne bude li Amar selektor **** ovu reprezentaciju. Samo Amar moze voditi ovo.
moze i husref. cak je kulturniji, posteniji i ne manjka mu rezultat kao ni amaru.
Za 2 nijanse gori trener , ali moze

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 dec 2017, 09:24

Moze bilo tko!
Kad moze Begic biti presjednik saveza, Srbi predloziti Robija a glasati za Amara, komisija izabrati Kodru a savez ponistiti izbor jer je doticni preveliki patriota onda moze sve.
Nikad od momenta kada sam se upisao na ovaj forum nisam bio ravnodusniji prema reprezentaciji BiH. Pisao sam protiv zalutalog Safeta I ambicioznog Mehmeda ali volja pomalo nestaje.
Ako je Osim najbolje sto mozemo dobiti bolje I ne zasluzujemo. Bit ce dana kada ce se mrtvi brojati a nadam se da ce se tada ovi njegovi fanovi isto ovoliko glasno oglasavati kao sto su se tokom ovog izbora oglasavali.
Postalo je sramotno I postovima ucestvovati u ovoj saradi. Mene bi nakon svega ovoga bilo sram da budem izabran za selektora BiH.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 dec 2017, 09:32

Kompromis je napisao/la:Amar ima trofeja kao svi treneri Sarajeva zajedno u zadnjih 10-15 godina... mozda i nakon rata... pa cak mozda i u historiji Sarajeva...
I neko ga ovdje poredi sa husrefom musemicem... budite ozbiljni gospodo... serioznost je vrlina...
Mislis begic i kompanija iz saveza ima vise trofeja FUUUUUUUJJJJJJJJJJ :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 25 dec 2017, 10:27

dubrovnik je napisao/la:Moze bilo tko!
Kad moze Begic biti presjednik saveza, Srbi predloziti Robija a glasati za Amara, komisija izabrati Kodru a savez ponistiti izbor jer je doticni preveliki patriota onda moze sve.
Nikad od momenta kada sam se upisao na ovaj forum nisam bio ravnodusniji prema reprezentaciji BiH. Pisao sam protiv zalutalog Safeta I ambicioznog Mehmeda ali volja pomalo nestaje.
Ako je Osim najbolje sto mozemo dobiti bolje I ne zasluzujemo. Bit ce dana kada ce se mrtvi brojati a nadam se da ce se tada ovi njegovi fanovi isto ovoliko glasno oglasavati kao sto su se tokom ovog izbora oglasavali.
Postalo je sramotno I postovima ucestvovati u ovoj saradi. Mene bi nakon svega ovoga bilo sram da budem izabran za selektora BiH.
e moj dubrovnice, tebi barem ovo nije svakodnevnica u svim zivotnim sferama jer ne zivis ovdje :D

sta kazu, braco hadziosmanovic za amara, djurbuzovic za amara, da nije smijesno, bilo bi zalosno.
ovaj jad od novinara od samog pocetka zna da da ce amar biti selektor, shodno tome se i ponasaju jer bi inace izgubili sve moguce povlastice kasnije...sjetim se bikica pred belgiju, samo sto ne place sto nije dobio akreditaciju..a takvi su svi ostali, posebno ovi manji misevi koji bi i gu ze dali za neku licnu korist.

pape je naceo moj naboj prema repki, mesha ga bacio u knockdown a plisnjo ce ga sahraniti.
Sto se mene tice da su to odmah uradili i rekli amar ce biti selektor, dosta nam je ovih iz vana, red je da probamo i sa nekim iz bih, bilo bi ok...ali na ovaj nacin obmanjivati javnost evo tri mjeseca, slati ljude na neke ko fol razgovore terimu, kodru opet onako iskoristiti..i sta kazu sad najnovije, erkison zakasnio sa potvrdom da bi radio za 15 milja eura hahaha.

neka im, hajde da i to vidimo, bice zanimljivo ako nista drugo, na bilinom polju jer grbavica jos nije spremna:-)

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 dec 2017, 10:44

Kompromis je napisao/la:Amar ima trofeja kao svi treneri Sarajeva zajedno u zadnjih 10-15 godina... mozda i nakon rata... pa cak mozda i u historiji Sarajeva...
Jesic sam ima 8-9 titula + lik igrao ligu sampiona dobio liverpool u gostima. i svi znamo kakav je los trener. ali Amar ima titule u BiH on je najbolji :lol:

Mesa, Susic, Hadzibegic, Ibrakovic,Kodro i dalje nisu neki treneri. ali opet imaju/imali klubove po Europi. kako velki Amar ima samo BiH?

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 dec 2017, 10:51

Zukanovic je napisao/la:
Jesic sam ima 8-9 titula + lik igrao ligu sampiona dobio liverpool u gostima. i svi znamo kakav je los trener. ali Amar ima titule u BiH on je najbolji :lol:

Mesa, Susic, Hadzibegic, Ibrakovic,Kodro i dalje nisu neki treneri. ali opet imaju/imali klubove po Europi. kako velki Amar ima samo BiH?
Zaboravljaš da pored toga neko ima babu. :urnebes: :urnebes:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 25 dec 2017, 10:55

I ja sam sve manje zainteresovan za reprezentaciju. Vjerovatno je to taktika iscrpljivanja, da bi izgurali svoje. Elem, mozda je i bolje da se sve sroka do kraja, mozda i nema drugog nacina da se stvari postave na pravo mjesto.
U svakom slucaju, sve ovo sto se desava je urusavanje reprezentacije i izaberu li Amara , to ce biti pocetak kraja.
Fudbalska reprezentacija je, pored svih problema, jedna od svijetlih tacaka ove drzave, pa sada i to treba pomnoziti s nulom.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 25 dec 2017, 11:10

Ti stvarno ne odustaješ, a? :lol:

Ok, možemo i ovako:
Kompromis je napisao/la: Za 3 klase bolji igrac od kodre.. koji ce opet nazad gdje kvalitetom i pripada u 2. Ligu... ni okrenuti se za njim nece niti jedan prosjecni ili osi spanski prvoligas jer znaju koliko je los...
A sa druge strane hodzic ce u visemilionskom iznosu napustiti maksimir... nesto sto kodro ne moze ostvariti za 12 zivota...
Okani se fudbala prijatelju.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 dec 2017, 11:13

Ovi kompleksi sto ih je Amar nabio su najbolja refrenca da bude selektor.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2017, 11:22

irfo je napisao/la:Ovi kompleksi sto ih je Amar nabio su najbolja refrenca da bude selektor.
Koji kompleksi? Ko su to zeljo i fks da ljudi od toga imaju kompleks. Evo ja sam prvi koji sa ta dva amaterska kluba nemam nista. Usput ni sa jednim klubom iz bih jer je to liga kao cetvrta njemacka. Kome je to amar nabio komplekse i cime?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 25 dec 2017, 11:28

robert ima POSEBAN uslov trazi svoje pomocnike, dakle amar zvanicno
Zarathustra

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 25 dec 2017, 11:30

Maestro je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ovi kompleksi sto ih je Amar nabio su najbolja refrenca da bude selektor.
Koji kompleksi? Ko su to zeljo i fks da ljudi od toga imaju kompleks. Evo ja sam prvi koji sa ta dva amaterska kluba nemam nista. Usput ni sa jednim klubom iz bih jer je to liga kao cetvrta njemacka. Kome je to amar nabio komplekse i cime?
Imaš onda njemačku repku, paša, pa se usredsredi prema njima, ako već s visine gledaš na sve ostalo. Ha, ja i ti miran, a Boga mi i mi.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 dec 2017, 11:36

Zukanovic je napisao/la:

Cijelo ljeto obiso citavu austriju taj jaki strucnjak, da moli austrijske treceligase da ga potpisu..sve i jedan klub ga sutno ko macku nisu ni znali za njega, osim da je sin ivana.. Ali ta referenca nije dovoljna u uredjenim zemljama. Zamisli kolko si los i jadan kada molis treceligase u austriji za poso, i svi te odbiju...2godine ta ubleha nema posla, a edukuje se na utakmicama prve lige rs-a :urnebes: samo u BH takav moze biti kandidat za selektora, ili cak selektor na kraju. To ce biti ujedno i kraj Bh repke i bh.fudbala !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 25 dec 2017, 11:38

trenira amar krpića u fc vereinslos
Zarathustra

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2017, 11:40

mavi je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Imaš onda njemačku repku, paša, pa se usredsredi prema njima, ako već s visine gledaš na sve ostalo. Ha, ja i ti miran, a Boga mi i mi.
Svako imalo ozbiljan gleda sa visine na takozvane strucnjake tipa amar. I nije bitno iz kojeg kluba taj amar potice. Jer je sve i jedan klub amaterski u bih. To dovoljno ispadanje od ekipa iz malte, Luxemburga, izraela itd. govore. Takodzer tereni, infrastruktura sve je na nivou neke 4-5 lige njemacke. Amar nije trener koji je za repku. Ali ne samo amar nego i svi ostali treneri iz bh lige nisu za repku.
Zalosno je sto se radi od reprezentacije. Hajd sto klubovi sebi dovode amatere poput amara, husrefa itd. je jedno. Jer me boli k... za tim ekipama posto svakako nikada nece tu biti nekog profesionalizma niti neki nastupa u ligi sampiona il evro ligi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 29 gostiju.