Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 15:42

Danas ce krampa da prekopa tri gredice luka,iscemunja graha cuce i zabije dva gola uz malu pomoc trnokopa Seje and friends. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2010, 15:43

harishp je napisao/la:Danas ce krampa da prekopa tri gredice luka,iscemunja graha cuce i zabije dva gola uz malu pomoc trnokopa Seje and friends. :mrgreen:
Ili što bi rek'o Kicker - mršava dvica :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 15:45

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Danas ce krampa da prekopa tri gredice luka,iscemunja graha cuce i zabije dva gola uz malu pomoc trnokopa Seje and friends. :mrgreen:
Ili što bi rek'o Kicker - mršava dvica :mrgreen:
Naravno mora nastaviti kontinuitet ocjena jedan pa pet i sve tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2010, 15:45

Back from the international matches

Hi guys,

after finishing the first two international matches of the qualfication stage it's time to take stock. Against Luxembourg we played really successful and claimed the first three points. Unfortunately, it didn't go that well again on Tuesday against France. But first of all, I have to heap praise on the spectators and fans. Even to the away game in Luxembourg many fans followed and supported us terrifically. But the atmosphere I experienced in Sarajevo was just unbelievable and far beyond of what I have ever dreamed of. It was just amazing to get all this positive energy from the fans!

It was clear to me that it was going to be an intense match due to France's lost against Belarus. When I have a look on the match now in the aftermath, I am getting really disappointed, because we could have won the match just as well. But nonetheless, I am firmly convinced of achieving my goal which is qualifying for the European Championship and represent my country. The next international match is scheduled for October the 8th against Albania.

Meanwhile, coming matches cast their shadows. In the german Bundesliga it's up to us tomorrow to defend our top position against Schalke 04. The Royal Blues signed a few new players in the last couple of days. Therefore, it's hard to predict the result. But I personally think that we are going to benefit from completing the pre-season together and having an amazing team spirit throughout the first matches. During the last season we played them twice. We drawed goalless in the first leg and lost the second leg by two goals.

But this is going to be different this season! Keep your fingers cross for me!

Vedo
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 sep 2010, 15:45

Ma nek da 5 golova dzaba mu,da je dobar ne bi ga njegov narod izvizdao :P (malo provokacije,reda radi :mrgreen: )
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 sep 2010, 15:48

But the atmosphere I experienced in Sarajevo was just unbelievable and far beyond of what I have ever dreamed of. It was just amazing to get all this positive energy from the fans!
Poceo i Vedo da smrce bijelo :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 15:51

Virtu4l je napisao/la: But first of all, I have to heap praise on the spectators and fans. Even to the away game in Luxembourg many fans followed and supported us terrifically. But the atmosphere I experienced in Sarajevo was just unbelievable and far beyond of what I have ever dreamed of. It was just amazing to get all this positive energy from the fans!
Svaka mu cast za ovo. Oplakah.
Pa to je i Vedad izgleda postao ironicar.

Ali moj Vedo najveca ironija lezi u tome, da bas oni koji su najvise doprinjeli toj atmosferi i "pozitivnoj" energiji, ne razumiju Engleski, a i kamo li neki drugi jezik, pa te oni nece "cuti", a i da te cuju nebi razumjeli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2010, 15:56

Ja ću im prevesti 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 16:04

Principatus je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: But first of all, I have to heap praise on the spectators and fans. Even to the away game in Luxembourg many fans followed and supported us terrifically. But the atmosphere I experienced in Sarajevo was just unbelievable and far beyond of what I have ever dreamed of. It was just amazing to get all this positive energy from the fans!
Svaka mu cast za ovo. Oplakah.
Pa to je i Vedad izgleda postao ironicar.

Ali moj Vedo najveca ironija lezi u tome, da bas oni koji su najvise doprinjeli toj atmosferi i "pozitivnoj" energiji, ne razumiju Engleski, a i kamo li neki drugi jezik, pa te oni nece "cuti", a i da te cuju nebi razumjeli.
Haman Vedo snimao novu epizodu ''zone sumraka''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2010, 16:09

Principatus je napisao/la:Pa to je i Vedad izgleda postao ironicar.
Misliš da sam ja slučajno odabrao Vedada :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 sep 2010, 16:22

harishp je napisao/la: trnokopa Seje
ni u sali ne smijes najbolje lijevo krilo i najbolju sesticu na svijetu nazivati trnokopom :evil:
jesi li sluzio u jna :?
sta si radio kada ti u zoru uleti dezurni oficir :?: :lol:
vjerujem da si i ti vrli mladicu :oops: skakao i stajao mirno :?
e, tako triba kad cujes da neko spomene seju salihovica!
nema veze da li si u krevetu, na hanumi, u kadi...
Zadnja izmjena: secer, dana/u 10 sep 2010, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2010, 16:30

Večeras sudi onaj što nam je sudio protiv Francuske. Eto ga Vedade, sad mu svašta nagovori...
Voli te tvoje Sarajevo.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 10 sep 2010, 16:41

Virtu4l je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Nedo bog da Vedo zabije veceras...Pa bio bi bolji od Batistute ;)
Bolji je svakako.
Naravno...Nisam za to da se nasi igrace blate i pljuju,al brate malo realnosti nikom nece naskodit :roll:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 16:51

secer je napisao/la:
harishp je napisao/la: trnokopa Seje
ni u sali ne smijes najbolje lijevo krilo i najbolju sesticu na svijetu nazivati trnokopom :evil:
jesi li sluzio u jna :?
sta si radio kada ti u zoru uleti dezurni oficir :?: :lol:
vjerujem da si i ti vrli mladicu :oops: skakao i stajao mirno :?
e, tako triba kad cujes da neko spomene seju salihovica!
nema veze da li si u krevetu, na hanumi, u kadi...
Salihovic je citava masinerija Energoinvesta u Iraku biokative onomad a ne samo trnokop.
Covjek i kopa,i sadi,i krci i plijevi plus uz to jos sve na kraju i ''zgrne'' ''ka'' i rovokopac koji moze i na zejtin a kamoli dizel.
P.S U zoru sam bio vjerovao ili ne , u krevetu.''Treca smijena sa kapije'' :mrgreen:
Dezurni oficiri su vecinom ''drimali''tokom noci. ;) a ujutro handrili te sto ti kazes.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 10 sep 2010, 17:28

veceras ako zabije, po Bosne cemu *ebat mater :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2010, 17:57

To se sad palimo na ironiju? Mogu li i ja probat?

Vedad je odigrao odlicno protiv Francuske. Bas kao i uvjek za repku, svaka mu cast za borbu i fantasticnu tehniku. Pa sta je samo covjek radio francuzima. Ali vec smo mi navikli na to od igraca Svjetske klase kao sto je Ibisevic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 sep 2010, 18:08

Cartman je napisao/la:To se sad palimo na ironiju? Mogu li i ja probat?

Vedad je odigrao odlicno protiv Francuske. Bas kao i uvjek za repku, svaka mu cast za borbu i fantasticnu tehniku. Pa sta je samo covjek radio francuzima. Ali vec smo mi navikli na to od igraca Svjetske klase kao sto je Ibisevic.
I nakon jos jedne u nizu impresivne Vedadove partije u dresu reprezentacije,uvijek objektivna BiH publika znala je to nagraditi velikim aplauzom pri izlazku iz igre doticnog :mrgreen:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 10 sep 2010, 18:15

Ja sam skoro zaplako od srece kad sam vidio kako nas Vedad prima loptu,dribla jednog Francuza i salje tacan pas prema Dzeki.Zar vi niste to skuzili "onu" noc? :D :cry: :cry: :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 20:38

Ovo je morao biti jedanesterac nad Vedom.
Ali otom potom ima jos vremena, tek 5 minuta se igra. Kako im pobjeze.

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=86008&part=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 20:40

Principatus je napisao/la:Ovo je morao biti jedanesterac nad Vedom.
Ali otom potom ima jos vremena, tek 5 minuta se igra. Kako im pobjeze.

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=86008&part=sports
Jest i i onda ga sustizose i skidose ko' da ga nikad nije bilo.
Jos je mogao i zuti ko'Ibricic dobiti. :mrgreen:
P.S ovaj spiker sa setante kad kaze za huntelar,ko' da hamdilulah. :lol:
Drugi penal po redu krmonja nije svirao. :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bosnas_, CAGarfia, Cwirek, EdinjoBos, Jegres, Micron, No99 i 46 gostiju.