O da ljudino, San Marino. Zadnji put kad je jedan nas klub igrao sa njihovim, je 2013. kada je Sarajevo igralo sa Libertasom. Rezultati su bili 1:0 i 2:1 za Sarajevo. Teska patnja. I sta ja ili bilo ko imaju s tim sto su te titule Zelji donijele bruku para? Ovdje pricamo o znacaju Amarovih titula, tj titula premijerke uopcenito, ne iz mahalske perspektive, nego iz sireg spektra. Uzimajuci u obzir sve navedeno, te titule mogu biti znacajne samo iz ugla premijerke, isto kao sto bi i Varesanovic vjerovatno bio legenda u Tre Penneu ili nekog drugog amatera u San Marinu. Ali reprezentacija cilja na EP, da zavrsi medju 24 najbolje repke na ovom kontinentu. Mahalskim forama na tom nivou nema mjesta.Blagoje je napisao/la:Titule su titule, Zelji donijele bruku para, afirmisalo se gomila solidnih igraca, par vrhunskih, sve kroz ovu ligu. Treba li nabrajat? Nije problem, ne pada mi na pamet, imas google.mire96 je napisao/la: Poenta je u tome da u ovako nekvalitetnoj ligi sa ovako slabim klubovima, ne treba glorificirati Amarove titule kao da je izborio grupnu fazu LP tri puta. Osvojio je dosta titula u jednoj od najslabijih liga svijeta. To bi isto bilo kao da Mirza Varesanovic ode u San Marino, vodi tamo neki jak klub za njihove standarde i uzme 15 titula u 8 godina. Sta bi sad on kao najtrofejniji trener trebao biti selektor? Jest da je liga nasa, ali je i reprezentacija nasa, i degradirati je na nivo nase lige je porazno.![]()
San Marino? Ma bravo, evo ti boba!
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Amarovi tituli... tebi ciko da dvije bobe! Ha ja, jel bozic il' nije!Vucevich je napisao/la:Amarovi tituli u ovoj mrtvoj ligi nisu nikakav argument. Zasto nije dobio posao ni u trecoj ligi Austrije?
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Blabla bla... Blablabla...blabla...mire96 je napisao/la: O da ljudino, San Marino. Zadnji put kad je jedan nas klub igrao sa njihovim, je 2013. kada je Sarajevo igralo sa Libertasom. Rezultati su bili 1:0 i 2:1 za Sarajevo. Teska patnja. I sta ja ili bilo ko imaju s tim sto su te titule Zelji donijele bruku para? Ovdje pricamo o znacaju Amarovih titula, tj titula premijerke uopcenito, ne iz mahalske perspektive, nego iz sireg spektra. Uzimajuci u obzir sve navedeno, te titule mogu biti znacajne samo iz ugla premijerke, isto kao sto bi i Varesanovic vjerovatno bio legenda u Tre Penneu ili nekog drugog amatera u San Marinu. Ali reprezentacija cilja na EP, da zavrsi medju 24 najbolje repke na ovom kontinentu. Mahalskim forama na tom nivou nema mjesta.
Sta bi bilo i da je Zeljo igrao grupu u kontekstu ove rasprave? Jer se ionako Amarovi uspjesi omalovazavaju, ali hej, porazi su znakoviti! Titule, nista. Kup Japana, babo sredio. Njukastl, nula. Ali vidi hapoel.
Nemam vise boba, sve ste pojeli.
Nastavice se...
Nastavice se...
Kako konstruktivna rasprava. Opet ce se neki indijanac pojaviti za 4-5 dana i reci kako niko nije dao argumente zasto bi Amar bi los izborBlagoje je napisao/la:Blabla bla... Blablabla...blabla...
Ako izuzmemo one vidi mu glOve, niko nije dao nijedan argument protiv Osima nad kojim bi se covjek zamislio. To je fakat.mire96 je napisao/la:Kako konstruktivna rasprava. Opet ce se neki indijanac pojaviti za 4-5 dana i reci kako niko nije dao argumente zasto bi Amar bi los izborBlagoje je napisao/la:Blabla bla... Blablabla...blabla...Gori sam ja sto pokusavam, ali ko me ****, tako mi i treba
Nastavice se...
Nastavice se...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Fin post. Sa ovakvim pristupom nebi ova tema bila mijesto ismijavanja.AjsKjub je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:AjsKjub je napisao/la: Ja sam za najbolju opciju. Ne smatram Robija TOLIKO boljim od Amara, ali mislim da bi odradio bolji posao i da ima relativno bolju trenersku pozadinu. Za razliku od nekih, ne smeta mi Amar. Volio bih da mi dokaže suprotno i ostvari dobre rezultate uz dobru igru. Volim pozitivna iznenađenja. Doprinosi i to što je dobar dio pro-Amar foruma nedorastao normalne rasprave i većina se svodi na ove dječije uvrede i fore (pa sam malo agresivan.. izvinjavam se ako sam nekog lično uvrijedio). Realno, oba 2 nisu trenerski magovi i ne očekujem neku veliku promjenu u vidu rezultata. Što se tiče igre, trebalo bi biti napretka u uporedbi sa anti-fudbalom Meše.... valjda.
Malo sam se našalio kod ovog "meša vrati se posta".Forum je tu da se sukobe različiti pogledi i nauči nešto. Ne vrijedi ulaziti u raspravu ganjajući neku pobjedu u znanju i "moralnu, psihološku" nadmoć . Drugo ostavljamo filozofima i onima koji se tako osjećaju, a prvo nezrelim ljudima koji su tu da hrane svoj ego i da trollaju naravno.
Obadvojica su bara-bara i nece napraviti taj iskorak. Njihovo zdravstveno stanje neunosi nadu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vidim da ti je Dzeko idol. Poredjenje njega i Modrica... nemam vise pitanja.dubrovnik je napisao/la:Pa upravo ta Nizozemska je zadnji veliki uspjeh napravila sa igracima koji su vec bili veterani.samoposmatram je napisao/la:Jeli imas primjer reprezentacije gdje dominiraju igraci sa 30+ sa uspjehom?dubrovnik je napisao/la: E moj crni Baka Nizozemski nogomet se sramoti od te takozvane smjene generacija. Trebao bi to znati.
Vidim da ti Edina u osvrtu na Bakin komentar vec saljes u povijest. To bi bilo slicno kako kad bi navijaci Hrvatske Luku veterana slali na tribine unatoc tome sto je jos uvjek najbolji igrac vatrenih.
Edin je za ovu ekipu vazniji od Osima, Zutog I sve struke koja je Bosanska nacija proizvela u nogometu od 90-e naovamo. Kada budemo imali boljeg pa rekao bih I dovoljno potentnog igraca da zamjeni Edina neka ga maknu. Do tog momenta ostavite naseg ponajboljeg igraca u povijesti na miru. Tko ce ga to zamjeniti valjda onaj iz Maribora ili Bilbija? Da bog sacuva.
Evo ja kao navijac Sarajeva bi bajvise volio da bude Osim. Covjek jako dobro poznaje nase igrace, nas fudbal, nas mentalitet. Jedan od mnogih koji se moze nositi za pritiskom. Puna podrska za njega, i sada u ovom trenutku nam nikako ne treba stranac. Amar bi nas odveo na Euro u to sam siguran..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
U slucaju da Morz ne bude izabran,koji zivotinjski nadimak cemo dat Robiju
?
- Bazinga12345
- Kontakt:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jes vala ..ja se pravo zamislio..teleća glava,ćuran,morž..šta Robiju majko mila...jel mora biti iz životinjskog svijeta..pusti pomoćnike,lovu,premije,nadimak ljudi,nadimak...PrinceofVeresija je napisao/la:U slucaju da Morz ne bude izabran,koji zivotinjski nadimak cemo dat Robiju?
Jazavacaqarius je napisao/la:Jes vala ..ja se pravo zamislio..teleća glava,ćuran,morž..šta Robiju majko mila...jel mora biti iz životinjskog svijeta..pusti pomoćnike,lovu,premije,nadimak ljudi,nadimak...PrinceofVeresija je napisao/la:U slucaju da Morz ne bude izabran,koji zivotinjski nadimak cemo dat Robiju?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Taj nick smo odredili vec za Meha KodraCashMan je napisao/la:Jazavacaqarius je napisao/la:Jes vala ..ja se pravo zamislio..teleća glava,ćuran,morž..šta Robiju majko mila...jel mora biti iz životinjskog svijeta..pusti pomoćnike,lovu,premije,nadimak ljudi,nadimak...PrinceofVeresija je napisao/la:U slucaju da Morz ne bude izabran,koji zivotinjski nadimak cemo dat Robiju?
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Lik uopste ne poredi Edina sa Lukom. Treba da razmislis i nadjes suštinu onoga na sta je mislio.samoposmatram je napisao/la:Vidim da ti je Dzeko idol. Poredjenje njega i Modrica... nemam vise pitanja.dubrovnik je napisao/la:Pa upravo ta Nizozemska je zadnji veliki uspjeh napravila sa igracima koji su vec bili veterani.samoposmatram je napisao/la: Jeli imas primjer reprezentacije gdje dominiraju igraci sa 30+ sa uspjehom?
Vidim da ti Edina u osvrtu na Bakin komentar vec saljes u povijest. To bi bilo slicno kako kad bi navijaci Hrvatske Luku veterana slali na tribine unatoc tome sto je jos uvjek najbolji igrac vatrenih.
Edin je za ovu ekipu vazniji od Osima, Zutog I sve struke koja je Bosanska nacija proizvela u nogometu od 90-e naovamo. Kada budemo imali boljeg pa rekao bih I dovoljno potentnog igraca da zamjeni Edina neka ga maknu. Do tog momenta ostavite naseg ponajboljeg igraca u povijesti na miru. Tko ce ga to zamjeniti valjda onaj iz Maribora ili Bilbija? Da bog sacuva.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prikladnije je TukanBazinga12345 je napisao/la:Žutokljunac?
Provincija je tegoba.solinas je napisao/la:Amara ako izaberu na prvom okupljanju neka ga srcka opali. Neka crkne.
Nastavice se...
Nastavice se...
O cemu ti ba? De smiri malo kruh ti ljubim, ne moras za kratko vrijeme vec maskota postatBlagoje je napisao/la:Zuti za sutra dogovorio termin kod zixa. Hoce Amarov portret na dekolteu! Lood je Zooti!Sveti je napisao/la:Upravo sam dobio informaciju da robi sutra dolazi u bih na dalje pregovore. Nadajmo de najboljem
naprijed rejal
A sta cu ti ja,preseli dje u grad.Blagoje je napisao/la:Provincija je tegoba.solinas je napisao/la:Amara ako izaberu na prvom okupljanju neka ga srcka opali. Neka crkne.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.