FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 25 dec 2017, 22:21

Ja je necu je bat. Ja cu je drzat :mrgreen: :rol:
Bjeri ba sta je ovo ja pogrijesio temu izgleda? Kontam tuzlanski titanik, ono bh medjureligijsko vijece za cudoredje i glam blam ... :oops:
Ljudi dragi sve je komedija. Nekad urnebesna. A nekad sa elementima tragedije, psihodelije itd etc..
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 25 dec 2017, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 dec 2017, 22:22

Cuj sada im smeta zayebancija a ovdje se neki forumasi sprdaju mjesecima i pljuju islam, cvijet srebrenice Bosnjake nema sta se nije pisalo na ovoj i onoj chat temi niko nista. .....
A sada yebes taku zayebanciju. ....smeta. ...
Bez uvrede samo zapazanje. ....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 25 dec 2017, 22:28

Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 dec 2017, 22:30

SmajilKaric je napisao/la:Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub
Pa i nama se obecavalo svasta nesto. Podjednaki smo. I jedni i drugi gledaju samo kako da spase kozu do maja, a onda od maja opet javašluk.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 dec 2017, 22:31

Ovo vise ni Husic uz pomoć Gracica ne može ispraviti....nek ide sve svojim tokom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 dec 2017, 22:31

SmajilKaric je napisao/la:Jeste vidjeli zenickih investitora i smijurije sta ljudima obecavaju za 70% prava u klubu, pa nama onako da dodju ja bi vise volio da odemo u kantonalnu nego onakvi kriminalci da dodju u klub
Eee smaile mojne vrijedjat.mislim ono ebo takvu za **** ...

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 25 dec 2017, 22:34

Sariel1987 je napisao/la:
hahahahaha izvini Saro ili da oducimo sta :lol: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 dec 2017, 22:35

staragarda je napisao/la:Ovo vise ni Husic uz pomoć Gracica ne može ispraviti....nek ide sve svojim tokom
Neka bude sta biti mora. ...Treba cuvati zivce za prece stvari, yebo ovo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 dec 2017, 22:35

Pa najbolji nam je samar bio ta Federalna, da nismo ispali ne bi nikada Husic ni dosao. Svi mislimo ako ispadnemo da ce klub biti ugasen ali nije tako, uvijek se iz kluba mogu uzimati pare i zato nece ga ugasiti. Nije ovo kosarka da se kroz 2 godine vratis u prvu ligu..
Ispadanjem u Federalnu se prisilio Faraon da odobri Husica. Bilo ono kad nece niko hajde makar taj Husic iako mi nije iz tabora.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 dec 2017, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 25 dec 2017, 22:36

tuzlak1987 je napisao/la:
Pa i nama se obecavalo svasta nesto. Podjednaki smo. I jedni i drugi gledaju samo kako da spase kozu do maja, a onda od maja opet javašluk.
Ni blizu jednakosti nismo, mi smo trenutno u daleko boljoj situaciji nego oni, samo eto sto oni sutra mogu uzeti i prodati svoj klub covjeku koji im javno obecava da ce SAMO 2018 godine uloziti milion eura, a poslije 2018 kljuc u bravu, tako da ni blizu nismo jednaki

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 dec 2017, 22:36

SmajilKaric je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:
hahahahaha izvini Saro ili da oducimo sta :lol: :urnebes:
Ma to su pravi lovatori neki. Vama krivo haman.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 dec 2017, 22:37

Mi sad ako ispadnemo pu pu pu. Ne vrati nas vise ni bombas rajko :urnebes: :( smrc smrc tuzansmajil..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 dec 2017, 22:40

SmajilKaric je napisao/la: Ni blizu jednakosti nismo, mi smo trenutno u daleko boljoj situaciji nego oni, samo eto sto oni sutra mogu uzeti i prodati svoj klub covjeku koji im javno obecava da ce SAMO 2018 godine uloziti milion eura, a poslije 2018 kljuc u bravu, tako da ni blizu nismo jednaki
Pa oni njima obevacaju opstanak, ako ga izglasaju uloziti ce ovu godinu, malo ce Fudo to zamazati za 10. mjesta da ne ispadnu u izbornoj godini.
A onda od maja ga ne zanima do narednog januara nista.

Dok ovi nama obecavali titulu, a neminovnost je da tad kad ispadamo.

Uglavnom mazanje ociju i jedno i drugo s tim da oni uvijek nadju mehanizam da opstanu u ligi. Dok nasi ispadnu pa onda ih moras primorati da urade nesto. Uglavnom bolje je i ispasti nego 10 godina biti deseti. Stvara se prostor za neku promjenu, a ovdje i nasi i njihovi samo ganjaju to 10. da skinu to sa dnevnog reda na pola godine. Prevara i prevara, isto.

Fudo koristi Turke kao kratkotrajnu prevaru, nece tu biti nikakog kljuca u bravu ni kod nas ni kod njih.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 dec 2017, 22:59

tuzlak1987 je napisao/la: Ispadanjem u Federalnu se prisilio Faraon da odobri Husica. Bilo ono kad nece niko hajde makar taj Husic iako mi nije iz tabora.
Nikako da skontaš da faraona zaboli za Slobodom taman se sutra ugasila, a ne može, zakonski barem, dok ima dugove.
Zaboli ga, stvar manje za koju mora budžet izdvajati. Neće mu niko smetati niti nijednu riječ reći šta god se desi, to je očigledno. Odradio je ono što mu je bilo potrebno da je skine s grbače i sad mu ovo ne predstavlja više nikakav problem niti se više osvrće na to.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 dec 2017, 23:03

wobly92 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Ispadanjem u Federalnu se prisilio Faraon da odobri Husica. Bilo ono kad nece niko hajde makar taj Husic iako mi nije iz tabora.
Nikako da skontaš da faraona zaboli za Slobodom taman se sutra ugasila, a ne može, zakonski barem, dok ima dugove.
Zaboli ga, stvar manje za koju mora budžet izdvajati. Neće mu niko smetati niti nijednu riječ reći šta god se desi, to je očigledno. Odradio je ono što mu je bilo potrebno da je skine s grbače i sad mu ovo ne predstavlja više nikakav problem niti se više osvrće na to.
Mislis, ja mislim da nema sanse da se ovo ikada ugasi. Ima dosta ljudi koji su hljeba bez motike prosli zivot preko Slobode. Prvo onaj omladinski pogon gdje kradu godinama, bitno im je samo da ovi omladinci igraju protiv jacih omladinaca, a ne protiv nekih kantonalaca.
Pa onda uzimanje novca sa drugih strana. Nemaju oni vremena da gase ovo, gube dragocjeno vrijeme, a valja mlatiti pare na dnevnoj bazi.

Zato je ovo 10. mjesto ako ostane do kraja sezone samo poraz za ljude koji istinski vole klub, a sigurno ce da izmami osmijeh na licima grobara jer dobijaju gratis sezonu fore u PL. Prvi tim je ovdje bitan im samo da bude u PL, a kada bi ispali onda bi se pruzila sansa nekom normalnom da vraca Slobodu u PL jer bi im se svima osjetilo na novcanicima.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 26 dec 2017, 00:26

Evo ja mislim da cemo na kraju biti 7. Kup osvojiti i Europu igrati u Zenici kod novih vlasnika stadiona
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 dec 2017, 10:40

Sanjam sinoc igramo sa seljom kup , 80 minut mi imamo šansu guzva u 16 porečka 2-3 šuta izblokirana kad Ćulum šutnu i gol al kao igramo između elektrotehničke i faxa u onom parku :urnebes: bože na hajr i veliko dobro
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 dec 2017, 10:55

Iako je još 14 decembra ostavku u ime svih članova Upravnog odbora podnio predsjednik Senad Mujkanović, još nije poznat njegov nasljednik.

Naime, o ostavci bi se trebali izjasniti članovi Skupštine kluba, ali sjednica najvišeg klupskog tijela još nije zakazana, potvrdio je za naš portal direktor kluba Zdeno Jurić.

Mujkanovićevu pismenu ostavku odbio je primiti predsjednik Skupštine Kemal Kurević, ali je ona notirana u knjizi protokola.

Upravni odbor je u tehničkom mandatu, a jedina odluka koju su za sada donijeli je smjena sportskog direktora Denisa Karića koji, barem kako je izjavio Mujkanović, odbija da obavlja svoju dužnost. Prvenstveno u smislu obezbjeđenja novih igrača koji bi, po prijedlogu trenera Petrovića, trebali pojačati ekipu u drugom dijelu prvenstva.

Očito je da je na Tušnju na sceni potpuna konfuzija, pa je upitno kako će i u kakvim okolnostima početi pripreme ekipe kojoj predstoji borba za opstanak. (tl)
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 26 dec 2017, 11:16

Slobodas je napisao/la:Sanjam sinoc igramo sa seljom kup , 80 minut mi imamo šansu guzva u 16 porečka 2-3 šuta izblokirana kad Ćulum šutnu i gol al kao igramo između elektrotehničke i faxa u onom parku :urnebes: bože na hajr i veliko dobro
de ti nama reci dokle se doslo sa Kazahstancima :lolno: :lol: :D

Ka5an
Kontakt:

Post Postao/la Ka5an » 26 dec 2017, 11:27

Evo jedne informacije,
Azmir Husić je od sinoć u Tuzli, i ovih dana ako ne i danas bi trebao biti dogovoren sastanak sa gradskim vlastima o njegovom angažmanu u Slobodi...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.