Denizmare je napisao/la:Imas pravo na misljenje,ali nemoj mi davati savjete molim te. Kazes Mesa,pa sto nije dosao,koliko znam bio je u kombinacijama? Za Barbareza sam bio prije susica,ali tek sad vidim kakvi smo i da nam treba pravi trener,sa njim bi bilo gatanje kao i sa Susicem.Nakon 2 poraza bi ga pljuvali kao i ostale. Za Amara ne smijem vise nista,vidim da te to strasno pogadja,neka ga kod tebe.
Sto se tice mojih analiza,one jesu tebi besmislene (ne znam sto ih komentarises ako su besmislene) jer ocigledno ih ne kontas koliko god ti objasnjavao,pa evo jedan kratki po tvom savjetu(ne dao Bog nikome),ovaj ces siguran sam shvatiti jer je u tvom domenu:
Pape odlazi ili ostani....
Da izdvojim čuda:
- Ne znaš zašto Meša nije došao, a govoriš da mu je malo para(bio pod ugovorom sa Grenboleom, a sad je slobodan)
- Da, sa Barbarezom bi bilo gatanje(kao i sa Cappelom), a sa Sušićem smo tačno vidjeli koliko ne zna i šta nas košta da gatamo?!
- Ti si vidim već gatao i već znaš pouzdano kako bi Barbarez prošao. Kako onda kažeš da bi to bilo gatanje?
- Ako ćeš za Amara i dalje davati smiješne, dječije analize tipa "ne vjerujem u njega", onda je bolje za sve da ne pišeš ništa. Vidim da ni iz drugog pokušaja o njemu ništa nisi suvislo napisao. I da, ostaće kod mene u ŽELJI, i time sam prezadovoljan!
- Šta treba da skontam od analize? Da skontam "analizu" - "neće Meša za siću, Barbarez nema iskustva, a Amar je nesposoban"
Tako je najbolje, drži se tih "odlazi ili ostani" dok ne budeš mogao da malo smisla uneseš u svoje "analize" i daš prave argumente i stavove.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!