Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Anketa je završila: 08 okt 2010, 15:59.

Da
214
63%
Ne
126
37%

Ukupno glasova: 340

Željovac
Kontakt:

Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Post Postao/la Željovac » 10 sep 2010, 14:51

Bravo, Principatus, nek' si usmjerio temu na pogrešnu stranu, svaka čast! Još da je iko ozbiljan ozbiljno predložio Vahida, pa da se o tome ima nešto diskutovati. Možda dva forumaša u vrh glave.

Za harisa, pjesnika, brata Safetovog, ja bih se radije od Mušovića opet spotic'o, nego od ovog amatera koji griješi u najosnovnijim stvarima. Kakva god da je naša liga, za njega je Amar Osim čarobnjak. Daleko je mlađi, a ima i osvojen kup Japana(da ne brojim domaće trofeje) za jednu sezonu. Šta ova trenerska propast ima? NIŠTA! Ima na bekovima Mravca, Pandžu, Medunjanina, Ibiševića... :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 14:53

Naravno da svaki slobodni covjek ima pravo da provodi svoje vrijeme kako zeli.
Pri provodjenju/planiranja tog vremena se stavljaju prioriteti, svako kako je njemu najdraze.

No sto se tice pljuvanja itd. i mog pocetnog posta, ja sam samo postavio njegovu izjavu.
Kako je ko interpretira nije moj problem, isto kao ni planiranje sopstvenog slobodnog vremena. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 14:55

Željovac je napisao/la:Bravo, Principatus, nek' si usmjerio temu na pogrešnu stranu, svaka čast! Još da je iko ozbiljan ozbiljno predložio Vahida, pa da se o tome ima nešto diskutovati. Možda dva forumaša u vrh glave.
Nisam pravio liste, niti znam svakog forumasa licno ili napamet njegove postove.
Dakle mi nije lagano uvjek znati ko je "ozbiljan" a ko ne. A na ovoj temi uvjek isti ljudi pisu isto, sad koliko sam ja "kvalitetu" ove teme naskodio, nek ostane predmet spekulacija. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 14:56

calcio je napisao/la:Vaha je zaposlen u Dinamu, trenutno zivi u Zagrebu, za Grcku nastupa nekoliko igraca PAOK-a sa kojim je Dinamo u grupi Europa lige..... Ali i pored svega toga, da je sjeo na avion i otisao na Island da gleda utakmicu trece islandske lige umjesto BiH-Fra kakve to veze ima? Covjek provodi svoje vrijeme kako mu ceif. Ako i kada postane selektor BiH on ce se posvetiti nasoj reprezentaciji 100%, do tada......
Kod nas se samo trazi razlog da bi pljuvali po nekome.
Zavisi ,@calcio.
U jednu ruku si u pravu a u drugu ne.
Ali u vecini slucaja da.U stvari ovo bi i bila poenta za ovu rulju i papke sa lincom u vezi ove teme..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 15:05

Ma mogu ja slobodno obrisati taj citat, ako ga vidite kao neku vrstu pljuvanja sa moje strane, iako sam ga jos prije dan dva branio, nemam toliki problem sa tim. Ali nece nista na njegovoj izjavi promjenuti, i na slobodnoj interpretaciji toga. A onda se moze slobodno nastaviti sa pravom temom, jer ode u offtopic.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 15:16

Principatus je napisao/la:Ma mogu ja slobodno obrisati taj citat, ako ga vidite kao neku vrstu pljuvanja sa moje strane, iako sam ga jos prije dan dva branio, nemam toliki problem sa tim. Ali nece nista na njegovoj izjavi promjenuti, i na slobodnoj interpretaciji toga. A onda se moze slobodno nastaviti sa pravom temom, jer ode u offtopic.
Nek si postavio,neka blindasi prekontaju da od goreg ima jos gore.
Ali prekontat ce malo sutra.
Ne mogu se oteti utisku ,da me ovi sto huskaju,otvaraju ovakve teme i podsticu ovakve podsjecaju na one iz spageti westerna .
Razularena masa,sa milion oziljaka na faci,neko bez uha,neko bez oka,drugi sepa.Ali kad je nekoga da se objesi u malom prasnjavom gradicu.Eto ih svi ko ''jedan''
Sve dok ih Clint Eastwood ne razbaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 sep 2010, 15:20

Principatus je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Bravo, Principatus, nek' si usmjerio temu na pogrešnu stranu, svaka čast! Još da je iko ozbiljan ozbiljno predložio Vahida, pa da se o tome ima nešto diskutovati. Možda dva forumaša u vrh glave.
Nisam pravio liste, niti znam svakog forumasa licno ili napamet njegove postove.
Dakle mi nije lagano uvjek znati ko je "ozbiljan" a ko ne. A na ovoj temi uvjek isti ljudi pisu isto, sad koliko sam ja "kvalitetu" ove teme naskodio, nek ostane predmet spekulacija. :)
Pa ne znam ni da neozbiljni nešto predlažu Vahida. Zna se da je zauzet i najmanje se spominjao od svih. Tako da on ponajmanje ima veze sa temom. A što se tiče te izjave, evo ja ću parafrazirati Sušićevu jednu, a vi je tumačite kako hoćete. Kad je preuzimao reprezentaciju rekao je da je gledao samo jednu utakmicu protiv Portugala, pa da će gledati kasete da se upozna sa reprezentacijom BiH. Ako si već htio da kažeš da je Vahid odvojen od domovine, za ovog se to može reći i tri puta argumentiranije. Samo što ga je nevolja natjerala da na nama stiče reputaciju, jer se u klubovima nije proslavio, a klocevi iz saveza bi uprkos svemu da mu pruže šansu jer je bio veliki igrač(i da povale Barbareza, prije svega, a time i većinu navijača reprezentacije).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 sep 2010, 15:23

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ma mogu ja slobodno obrisati taj citat, ako ga vidite kao neku vrstu pljuvanja sa moje strane, iako sam ga jos prije dan dva branio, nemam toliki problem sa tim. Ali nece nista na njegovoj izjavi promjenuti, i na slobodnoj interpretaciji toga. A onda se moze slobodno nastaviti sa pravom temom, jer ode u offtopic.
Nek si postavio,neka blindasi prekontaju da od goreg ima jos gore.
Ali prekontat ce malo sutra.
Ne mogu se oteti utisku ,da me ovi sto huskaju,otvaraju ovakve teme i podsticu ovakve podsjecaju na one iz spageti westerna .
Razularena masa,sa milion oziljaka na faci,neko bez uha,neko bez oka,drugi sepa.Ali kad je nekoga da se objesi u malom prasnjavom gradicu.Eto ih svi ko ''jedan''
Sve dok ih Clint Eastwood ne razbaca.
Prokontaj ti, brate Safetov, da Vahid nije "gore od goreg"(ovo dekodirah). Safet ti je bio odvojeniji od domovine od svih ostalih zajedno. Pa čak je odbijao selektorsku funkciju, dok je ikakav angažman mogao naći u uurskim malim klupčićima. Sad kad su tu već neke igračine u repki, s kojima bi se mogao napraviti ekstra uspjeh i promovisati sebe, doletio je u sekundi. Veći je Francuz od Vahe i Blanca zajedno. Ali, avaj, treba makar znati pozicije igračima da bi se napravio uspjeh.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 15:29

Ja sam bio od pocetka za Barbareza. Dakle prije odluke saveza. Ali sada nakon svega ovoga mi je drago da nije postao selektor. I to mi je posebno za njega drago, jer ga narod nije prozvakao.

Nije mi do toga da ovo vrtim u krug, nego de ti procjeni koliko je velika sansa da Pape ode prije Albanije?
Onako realno, ne onako kako bi ti sebi zelio, kad uzmes sve u obzir, savez etc.
Sam sebi odgovori. Mala sansa, velika sansa?
Kolika je sansa da dodje naprimjer Barbarez upravo sada. Mala sansa, velika sansa?

Ta dva odgovora sumiraj i sebi zapamti rezultat.
Poslije toga odgovori sam sebi pitanje, koliko je do navijaca i atmosfere koju pravimo, jer mi nemamo drugog uticaja niti odgovornosti osim toga. Kad se uzme cijelokupna situacija u obzir, a ne samo detalji po kojima se udara, da li je bolje sada ove momke i selektora (od kojeg ima mnogo gorih i imali smo mnogo gorih) podrzati ili ih jos vise razbijati kao neki dan?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 15:31

Od prvog dana ,kad ovaj nije ni cestito izabran se sprdalo na Papetov racun.To je problem.
i ti si bio jedan od njih.
Nije problem samo Pape ,koliko smo mi sami.
Niti nas ko ebe,niti ko zarezuje za suvu sljivu.
Savez izabira,''placa'' skida koga hoce.A raja ko" oni kako rekoh iz kaubojskog filma.
@Zeljovac brate Osimov ili kamikazin ili ako hoces ikebanin.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 10 sep 2010, 15:33

Ma sta se zamarate,bicemo 3 u grupi i sanjacemo o Evropskom,ja sa Papetom ja bez Papeta.
...nisu mogli da te ugase!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 sep 2010, 19:14

Kakve god da su šanse da Sušić ode, ja želim da budu što veće i to što prije, pa makar i revolucijom na forumu :mrgreen: Ne znam koliko treba puta da ponovim, ali strašno je puno simptoma da mi već sada izgledamo totalno razbijeno i nije samo Barbarez taj kojeg bi mogli oprobati Tu su i Hadžibegić, Baždarević, pa i Muzurović. Ni protiv Sliškovića se ne bih bunio.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 10 sep 2010, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 10 sep 2010, 19:36

Željovac je napisao/la:
Denizmare je napisao/la: Ne moras zuriti,kad budes raspolozen. Ovo pitanje inace postavljam 7-8 put,a jos nisam dobio odgovor ni od koga. Zasto pitam? Jer svi ko papige prepisuju ono aktuelno,odlazi'ostani,niko nema svoje misljenje.Ako kazem treba otici onda znam ko treba doci,bojim se da nema niko bolji,vec isti ili gori.Ista imena se vrte i glupi odgovori:
1.Baka- zasto je odlazio i sto za 4 god. nije dobio aplauz kad vam je dobar
2.Amar Osim- neozbiljna kombinacija,ko stvarno misli da bi nesto napravio
3. Ciro-sto ste srali po njemu,a sad se kao treba vratiti,uozbiljite se
4. Mesa-nerealno,kad skupite brdo para onda ga prizivajte u suprotnom nece doci
5. Vaha-pogledaj pod Mesa
6.Bajevic-pogledaj pod Vaha
7. Hadjibegic -otjeran isto kao sto ce biti i Pape,nakon nekoliko utakmica
8. Barbarez-bez i jednog trenerskog dana,ako kazete da se Pape uci na reprez. sto bi onda mogao Barba
9. Ne kazem da Pape treba ostati zbog kvaliteta,nego sto ne vidim ni jednu realnu opciju koja ce se prihvatiti ovog poswla u nasoj situaciji i za ove pare,niko kvalitetan. Ako ima ko koju pametnu,ali pametnu,bujrum...
Stani, drugi su papige, a ova tvoje brojanica je kao ozbiljna analiza? :lol: Čisto što me zanima, iako nikako ne bih volio da preuzme reprezentaciju, niti će, šta ti znači ovo za Amara? Da dodam da bi i Meša vrlo vjerovatno došao za neku manju cifru. Svi koji zastupate tu tezu zaboravljate na promociju koja se trenerima nudi. Mislite da je Vaha išao u Obalu Slonovače jer je to bila najbogatija ponuda? Kako da ne. Meša još uvijek nije trenirao veličine kakve su Džeko, Misimović, Pjanić... To bi mu valjalo u CV-u, a da ne kažem da nije mala stvar biti selektor bilo koje zemlje. Broj 1, 7 i 8 su također smiješne. Prva neozbiljna, sedma proročanstvo, a osma protivljenje savršeno ustaljenoj svjetskoj praksi. Neiskustvo je puno poželjnije od lošeg iskustva, jer makar ne znaš za šta je neko sposoban. Za Sušića se to već dosta zna.
Vidim ja da ti nista ne kontas moj drug. Nisam ja ni protiv jednog od ovih 8 kandidata,nije dovoljno samo procitati treba malo i mozak ukljuciti. Ovih 8 imena se stalno ponavljaju,zato sam ih i naveo. Trazeci realno ime za selektora,i da tacno je za placanje,pa Mesa u Zelju nije htio za sicu zasto bi u repku.Npr. Barbareza sam naveo iz razloga sto vecina Papetovih protivnika navodi trenersko neiskustvo,pa Barba ga ima jos manje. Ovo za Amara sto si pitao,nisam mislio da ti ga vrijedjam,mislim da je najbolji domaci trener,ali ako nam treba neko da nas odvede na EP onda nam treba neko stvarno dobar ili ti stvarno mislis da bi on to mogao u ovom trenutku.Dakle probao sam napraviti analizu misljenja ljudi sa ovog foruma. Kazem probao,ako je tebi to smijesno tvoj problem,a vidim u tvom postu nema ni jedno ime osim ovih koje sam ja pomenuo tako da ti palamudis ko i ostali.Vahi sigurno nije do para,prihvatio je ponudu Dinama zbog CV-a ne zbog 900 000 eura,sigurno,da smo ga zvali sigurno bi prihvatio nasih 30 000.Stvarno ne znam ko bje smijesan ti ili ja,tesko je zakljuciti. :?: Ali ovdje ionako prolaze samo postovi tipa odlazi,ostani,ko je iz kojeg sela i razni nadimci mozgova sakrivenih iza racunara pa ne znam zasto se truditi sa takvim likovima....
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 10 sep 2010, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 sep 2010, 19:52

Denizmare je napisao/la: Vidim ja da ti nista ne kontas moj drug. Nisam ja ni protiv jednog od ovih 8 kandidata,nije dovoljno samo procitati treba malo i mozak ukljuciti. Ovih 8 imena se stalno ponavljaju,zato sam ih i naveo. Trazeci realno ime za selektora,i da tacno je za placanje,pa Mesa u Zelju nije htio za sicu zasto bi u repku.Npr. Barbareza sam naveo iz razloga sto vecina Papetovih protivnika navodi trenersko neiskustvo,pa Barba ga ima jos manje. Dakle probao sam napraviti analizu misljenja ljudi sa ovog foruma. Kazem probao,ako je tebi to smijesno tvoj problem. Ali ovdje ionako prolaze samo postovi tipa odlazi,ostani,ko je iz kojeg sela i razni nadimci mozgova sakrivenih iza racunara pa ne znam zasto se truditi sa takvim likovima....
Znaš šta kontam? Kontam da bi Meša milion puta prije došao u reprezentaciju, nego u ŽELJU, a da ne govorim koliko je i plata veća u selektora. Došao bi prije jer je promocija veća milion puta. Barbarezovo neiskustvo je puno, puno, puno bolje nego neuspješno iskustvo. U prvom slučaju ne znaš koliko neko može, a u drugom znaš da ne može. I da i to ponovim milioniti put, ne bismo ništa inovirali kad bismo slavnog igrača bez trenerskog istkustva postavili za selektora.
I ako ćeš praviti analize tipa "Ko to vjeruje da bi on nešto napravio", bolje da se time ne baviš i da se baciš na te neke kratke besmislene postove. Cijenim pokušaj, ali "analiza" ti je besmislena, pa ćeš fino sebi makar vrijeme uštediti.

Visca el Višća!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 10 sep 2010, 20:08

Imas pravo na misljenje,ali nemoj mi davati savjete molim te. Kazes Mesa,pa sto nije dosao,koliko znam bio je u kombinacijama? Za Barbareza sam bio prije susica,ali tek sad vidim kakvi smo i da nam treba pravi trener,sa njim bi bilo gatanje kao i sa Susicem.Nakon 2 poraza bi ga pljuvali kao i ostale. Za Amara ne smijem vise nista,vidim da te to strasno pogadja,neka ga kod tebe.
Sto se tice mojih analiza,one jesu tebi besmislene (ne znam sto ih komentarises ako su besmislene) jer ocigledno ih ne kontas koliko god ti objasnjavao,pa evo jedan kratki po tvom savjetu(ne dao Bog nikome),ovaj ces siguran sam shvatiti jer je u tvom domenu:
Pape odlazi ili ostani....

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 sep 2010, 20:44

@denizmare, ono sto smo sinoc pisali, da li si video moju zadnju poruku?

@drinin vuk, Jankovic iliti srpski Morinjo je vec u Anticevom stabu. Bice nesto od njega, steta sto mu Zvezda zalupi vrata.
300000 cega? pa to ni Antic ne zaradi?!
Djukic je najbolji mladi trener na tlu ex-yu, bolji i od vec "dokazanog" Katanca (kazem dokazan jer je vodio repku na sp ili ep...).
Djukic je sa mladom repkom igrao finale ep-a("neuspeh"). Partizanove zadnje tri titule su deo zasluge Djukica. On je vecinu igraca selektirao. Partizan i dan danas igra po njegovom sistemu.
Djukic nikoga nije unistio, njega je iz Partizana maknuo klupsko-reprezentativni lobi (mesetari) jer im takav karakter rusio harmoniju.

Zajec, Djukic, pa i Bazdarevic ...mada nesto razmisljam zasto ne i Mateus?! Njemu ako bi se obezbedila neka lepa riba (za "udaju") radio bih po najpovoljnijim uslovima od sviju. Sa njim ne bi bilo ni po babi ni po deki, stigao bih Adidas, celicna disciplina....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2010, 21:27

Mateus.... :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 sep 2010, 21:37

jel ga to jos nismo smjenili ? :lol: :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 sep 2010, 22:46

Denizmare je napisao/la:Imas pravo na misljenje,ali nemoj mi davati savjete molim te. Kazes Mesa,pa sto nije dosao,koliko znam bio je u kombinacijama? Za Barbareza sam bio prije susica,ali tek sad vidim kakvi smo i da nam treba pravi trener,sa njim bi bilo gatanje kao i sa Susicem.Nakon 2 poraza bi ga pljuvali kao i ostale. Za Amara ne smijem vise nista,vidim da te to strasno pogadja,neka ga kod tebe.
Sto se tice mojih analiza,one jesu tebi besmislene (ne znam sto ih komentarises ako su besmislene) jer ocigledno ih ne kontas koliko god ti objasnjavao,pa evo jedan kratki po tvom savjetu(ne dao Bog nikome),ovaj ces siguran sam shvatiti jer je u tvom domenu:
Da izdvojim čuda:

- Ne znaš zašto Meša nije došao, a govoriš da mu je malo para(bio pod ugovorom sa Grenboleom, a sad je slobodan)
- Da, sa Barbarezom bi bilo gatanje(kao i sa Cappelom), a sa Sušićem smo tačno vidjeli koliko ne zna i šta nas košta da gatamo?!
- Ti si vidim već gatao i već znaš pouzdano kako bi Barbarez prošao. Kako onda kažeš da bi to bilo gatanje?
- Ako ćeš za Amara i dalje davati smiješne, dječije analize tipa "ne vjerujem u njega", onda je bolje za sve da ne pišeš ništa. Vidim da ni iz drugog pokušaja o njemu ništa nisi suvislo napisao. I da, ostaće kod mene u ŽELJI, i time sam prezadovoljan!
- Šta treba da skontam od analize? Da skontam "analizu" - "neće Meša za siću, Barbarez nema iskustva, a Amar je nesposoban" :lol:

Tako je najbolje, drži se tih "odlazi ili ostani" dok ne budeš mogao da malo smisla uneseš u svoje "analize" i daš prave argumente i stavove.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 sep 2010, 23:23

Željovac je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Imas pravo na misljenje,ali nemoj mi davati savjete molim te. Kazes Mesa,pa sto nije dosao,koliko znam bio je u kombinacijama? Za Barbareza sam bio prije susica,ali tek sad vidim kakvi smo i da nam treba pravi trener,sa njim bi bilo gatanje kao i sa Susicem.Nakon 2 poraza bi ga pljuvali kao i ostale. Za Amara ne smijem vise nista,vidim da te to strasno pogadja,neka ga kod tebe.
Da izdvojim čuda:

- Ne znaš zašto Meša nije došao, a govoriš da mu je malo para(bio pod ugovorom sa Grenboleom, a sad je slobodan)
- Da, sa Barbarezom bi bilo gatanje(kao i sa Cappelom), a sa Sušićem smo tačno vidjeli koliko ne zna i šta nas košta da gatamo?!
- Ti si vidim već gatao i već znaš pouzdano kako bi Barbarez prošao. Kako onda kažeš da bi to bilo gatanje?
- Ako ćeš za Amara i dalje davati smiješne, dječije analize tipa "ne vjerujem u njega", onda je bolje za sve da ne pišeš ništa. Vidim da ni iz drugog pokušaja o njemu ništa nisi suvislo napisao. I da, ostaće kod mene u ŽELJI, i time sam prezadovoljan!
- Šta treba da skontam od analize? Da skontam "analizu" - "neće Meša za siću, Barbarez nema iskustva, a Amar je nesposoban" :lol:

Tako je najbolje, drži se tih "odlazi ili ostani" dok ne budeš mogao da malo smisla uneseš u svoje "analize" i daš prave argumente i stavove.

mesa dade otkaz grenobl dobi u gostima :D bolji bez trenera nego sa mesom :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.