Danas slobodan dan, nema ni bundeslige, pa sam pratio klasiko i Englesku Premier ligu.
Mogu reći da nemamo konkurenta, opet najviše šanse Realu dajem, jer znaju oni lukavo odigrati,
ovo ostalo sve slabo, Barca bez nejmara nije više nevjerovatno ubitačna, novi transferi unazad dvije godine se nisu najbolje pokazali.
Sa otoka, City igra isto kao što smo igrali mi, ja smora ljudi, zahvaljivat' se Bogu što više nije naš trener.
Šta danas, City drži loptu 44 minute, dali su jedan gol, i nema više prilika, Bournmout prvi put takao loptu u 45 min i umalo gol.
Neće se ovaj City proslaviti.
United defanzivan i vreba na kontru, a opet prime 2 gola, slabo je to.
Arsenal i Liverpool podsjetili na bundesligu i Hanover-Leverkusen, dakle bez glave i repa,
jeste 6 golova lijepo za oko, ali nije ozbiljan fudbal, a pritom nije ni nešto kvalitetan, jer su svi golovi padali iz grešaka protivnika, amaterskih.
Chelsea nikad nisam ni uzimao za ozbiljno, ali ih pominjem samo zbog nekih tipova ovdje koji ih proglasiše za konkurenta,
kratko i jasno Chelsea nema kvalitet.
Naša najveća prednost je Jup, trenutno najbolji trener, taktički smo ispred svih ekipa, čak bih rekao i poprilično, ali eto nek bude da smo samo ispred.
Gdje još vidim našu snagu to je širina rostera, i to gdje je i najpotrebnije u srcu igrališta. Igraju Martin i Tijago odlično, zamijene ih Toliso i Vidal opet odlično, Hames koji se uklapa i odlično diriguje, taktički savršeno, a naprijed već nema zime, samo da Levat ne fula,
ali neće, on u najvećim utakmicama odigra i najbolje.
sa dolaskom Wagnera lista formacija se produžava, dobili smo još jednog vrsnog skakača, zato kad budu prekidi nek sudije pišu odmah pola gola.
ps:pošto je Wagner igrao LE, da li ima pravo nastupa u LP?