Ne brise Hilmo postove, ja sam im obrisao. U obrisanim postovima sam vidio samo prepucavanja izmedju tebe i kolege, cak se i pusenje kite spominjalo. Post o ponudjenom igracu nije obrisan, ako se varam, izvinjavam se. Nemam nista protiv da na pojacanja ili aktuelni igracki kadar gledate drugacije ali mislim da nije lijepo da se ovdje "pickara". Zamolit cu vas da to ne radite jer kvari diskusiju. Ako se vec ne gotivite postedite ostale kolege i temu. Hvala vam unaprijed.belosevic28 je napisao/la:Jel nekome jasno zasto se brisu postovi u kojima se raspravlja o eventualnim pojacanjima kluba, novim igracima itd? Hilmo, postajes smijesan Bgm, pravis lobotomiju vol. 2. Yebo te taj Husarin poltroncic sto ga branis ko meĐeda...pisem normalno o igracu koji je ponudjen klubu ti brises postove, jer ono kao pokusava bit zanimljivo... Smijesan si Bgm !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
A ne kvari ti diskusiju kad ja sasvim normalno napisem da li neko zna nesto o pojacanjima, a on ono lafo hinjski proziva nesto, a ne'a pojma koji je bolid :O
No dobro, mislio sam da je Veliki vodja brisao, tak da sam nastavio. Tebe cu ispostovati jer si prilicno realan za razliku od njega.
No dobro, mislio sam da je Veliki vodja brisao, tak da sam nastavio. Tebe cu ispostovati jer si prilicno realan za razliku od njega.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kvari, i to sam izbrisao. Zato sam i zamolio da ostavimo po strani ta sitnja podbadanja jer cesto ode predaleko. U svakom slucaju hvala ako ces ispostovati, kako tebi tako i svakom drugom. Usput sretan Bozic navijacima i simpatizerima Sarajeva koji slave.belosevic28 je napisao/la:A ne kvari ti diskusiju kad ja sasvim normalno napisem da li neko zna nesto o pojacanjima, a on ono lafo hinjski proziva nesto, a ne'a pojma koji je bolid :O
-
belosevic28
- Kontakt:
@Sabo , u Norveskoj nema Makedonaca u ligi da ih yebes, sad ja pretrazio haha
Mozda je taj ''tvoj''
Mozda je taj ''tvoj''
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
U Danskoj, ni u prvoj ni u drugoj ligi nema stopera Makedonaca, isto vrijedi i za Island. Medjutim, u finskoj prvoj ligi igra ovaj bajo:belosevic28 je napisao/la:@Sabo , u Norveskoj nema Makedonaca u ligi da ih yebes, sad ja pretrazio haha
Mozda je taj ''tvoj''
https://www.transfermarkt.de/kosta-mane ... ler/224705
Dakle, od stopera Makedonaca sa prostora Skandinavije imamo onog prvog sto sma ti poslao (svedska druga) i ovog Maneva iz finske prve.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Ne valja ti Manev a igrao za Inter
haha Nek' ne uzimaju ako je jedan od ova dva, ima igraca na trzistu...
koliko znam ne traže se ovi ormari od 1m90 i preko, standardni spori stoperi , nego brži, pokretljiviji tip stopera(obično niži) a la Mehmedagić iz Slobode(ili Spaha), koji presjeca akcije, što je kod nas Adukor odradio i potvrdio da nam je taj tip stopera potreban uz standardnog visokog kojeg imamo u Mujakiću i Marku i Novakoviću....taj brži stoper je krucijalan naročito za ekipe koje igraju napadački, na posjed lopte, gdje trebaju ispratit protivničke kontranapade...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta bi s Mićom, jesul se uspjeli dogovoriti, zna li neko?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- belosevic23
- Kontakt:
ubi ova tišina il se sprema nešto ozbiljno il debakl 
ne znam za tog? ja pazim na ove Adukorovebelosevic28 je napisao/la:Ponudjen nam stoper, Makedonac... Neko vise info?
jehbeno je mjenjat odbranu na polusezoni al eto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/yordan-mi ... eler/87024
Dolazi nam uskoro jedan stoper. Trenutno je na granici, pošto je velika gužva na ulazu u BiH, ali sabura. Kažu da je mašina igrač.. Ima Maldinijevu inteligenciju, prgav kao Ramos, a jak i ima tehniku kao Umtiti. Samo tišu, nemojte da se pročuje, da ne bi propao transfer. Ššš..
Dolazi nam uskoro jedan stoper. Trenutno je na granici, pošto je velika gužva na ulazu u BiH, ali sabura. Kažu da je mašina igrač.. Ima Maldinijevu inteligenciju, prgav kao Ramos, a jak i ima tehniku kao Umtiti. Samo tišu, nemojte da se pročuje, da ne bi propao transfer. Ššš..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Vozdra braci po boji
Posebno za menadzere i insajdere 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
belosevic28
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/yordan-mi ... eler/87024
Jeste sigurni da onaj Makedonaca igra vani? ja sam prije mjesec ili dva cuo za jednog ali mislim da je kod nija u ligi igra.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Blizi se lagano pocetak priprema; ova sedmica prodje pred novu, dok se sve slegne poslije nove i eto ga 
Nadam se da u Tur ide kompletna ekipa, da se do tada sve sredi u ekipi.
Nadam se da u Tur ide kompletna ekipa, da se do tada sve sredi u ekipi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma zuka, ko ce ga vise znati, salju ljudi ponude svega i svacega. Sarajevo je brend, htio neko priznati ili ne...i mnogi menadzeri guraju igrace u nas klub.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovo je ekipa koja se moze boriti za titulu u Bosni i Hercegovini, ali za neki iskorak u Evropi cisto sumnjam!
Rezime ove 4 godine 'pod' Tanom je da nismo neki ogroman napredak napravili.
- Imamo trening centar, nemamo dugovanja, ali nemamo ni neki iskorak što se tiče sportskog dijela, a to nas najviše zanima!
HITNO POJAČANJA ŽELIMO!
Rezime ove 4 godine 'pod' Tanom je da nismo neki ogroman napredak napravili.
- Imamo trening centar, nemamo dugovanja, ali nemamo ni neki iskorak što se tiče sportskog dijela, a to nas najviše zanima!
HITNO POJAČANJA ŽELIMO!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
To sto nemas iskorak u sportskom segmentu to su ti jos posljedice i repovi, dinokia, Ibraka, Kusturice itd. Katastrofalna transfer politika, uzasan izbor trenera i nenormalno trosenje para.
Sarajevo i sad ovako da niko ne dodje ima najbolji igracki kadar (nek me neko demantuje i kaze ko ima bolji) a stanje na tabeli je posljedica experimenata sa trenerskim velicinama koje su vodile klub od pocetka sezone. Ja i dalje vjerujem da ovaj zaostatak nije nenadoknadiv i da sanse za titulu itekako postoje.
Sarajevo i sad ovako da niko ne dodje ima najbolji igracki kadar (nek me neko demantuje i kaze ko ima bolji) a stanje na tabeli je posljedica experimenata sa trenerskim velicinama koje su vodile klub od pocetka sezone. Ja i dalje vjerujem da ovaj zaostatak nije nenadoknadiv i da sanse za titulu itekako postoje.
Za evropski iskorak treba prejak igrački kadar, znači barem dva velika imena i nijedna slaba tačka u ekipi, i pored toga dosta sreće. Ko je sve one godine bio u konkurenciji, kad smo Borussiju izvukli. Sjećam se da je Villareal bio tu. Je l' bio iko s kim bismo se mogli pofajtat?
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.