FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Padamo i padamo, nadat se da je gumeno dno a moze bit beton, znat cemo kad trehnemo. A do tad mi i dalje padamo...
Sent from Nokia 3210
Sent from Nokia 3210
Treba vidit da Husara postane sportski direktor, mogla bi se tu nac zjednicka rjec. Nek dovodi, nek prodaje, ionako mi nismo nikad vidili nekog hajra od prodaje.
Sent from Nokia 3210
Sent from Nokia 3210
apsolutno nisam za tu ideju, al me zanima jedna stvar
jel menadzer moze imat i neku f-ju u klubu, nekako mi to zvuci nestvarno
Čuo sam da je negdje po FB-u provlačio priču kao on i Azmir dobitna kombinacija da se Sloboda opet vrati u vrh, i kao smajliji oni...slobodaTZ je napisao/la:Treba vidit da Husara postane sportski direktor, mogla bi se tu nac zjednicka rjec. Nek dovodi, nek prodaje, ionako mi nismo nikad vidili nekog hajra od prodaje.
Sent from Nokia 3210
Jest njeg Azmir otjer'o, al i on je svjestan da može pogurati i Slobodu i njeg.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Elaborate please... Pros&cons...Chinaglia je napisao/la:apsolutno nisam za tu ideju, al me zanima jedna stvar
Cons.
Dokazani stetocina po slobodu. ( Svi dosad oko slobode dobrice neke? )
Pros.
- lik ima punu teku igraca, al ne ko kod slavke

Jadna nam majka ako se bojimo da ce nas iskoristit ko mamic dinamo

Svaki trener koji dodje dovede svog menadzera i svoje igrace, ovako bi imali "svog" dzentlmena

Sent from Nokia 3210
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Baš sam o tome pisao prije nekih 10-ak dana, jedino bi nam on valjao i kao sportski direktor mogao pomoći, pitanje je samo koliko bi to Imamović Jasmin dozvolio, pošto se njega pita i kad u wc moraju ovi bijednici iz UO.slobodaTZ je napisao/la:Treba vidit da Husara postane sportski direktor, mogla bi se tu nac zjednicka rjec. Nek dovodi, nek prodaje, ionako mi nismo nikad vidili nekog hajra od prodaje.
Sent from Nokia 3210
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
-
- Kontakt:
Ama ljjudi jjasmin nikad nece dati stadion slobodi dok se isti u potpunosti me izgradi (ako se uopste kad i sagradi, i ako da to nece biti za njegovog zivota) jer onda se on ne moze talitici prati novac preko stadiona, Bog te pito kolko je vec dobar na njemu bio...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Sloboda dobija svog Vincenta Tana?!
FK Sloboda trenutno je bez rukovodstva. Zapravo, UO Senada Mujkanovića je u tehničkom mandatu, nakon što su odlučili podnijeti ostavke. Čeka se Skupština kluba, nakon koje će situacija u “Rudarskoj 2” postati jasnija.
Kako saznaje xx, trenutno su moguća tri scenarija za klub sa Tušnja. Nije nemoguće da Senad Mujaknović ostane na čelu Slobode, zajedno sa Nerminom Čolićem. Ovaj duo, ujedno bio je i najagilniji u posljednjih 12 mjeseci na Tušnju. Druga opcija je da se napravi novi Upravni odbor, sa novim predsjednikom, ali za sada ostaje nejasno ko bi formirao novu vladu u Slobodi.
Postoji i mogućnost da se na narednoj Skupštini kluba, koja će biti održana početkom januara, promijeni Statut te po uzoru na FK Sarajevo omogući ulazak dioničaru u klub, koji bi sklopio partnerski odnos sa Gradom Tuzla, ali i postao većinski vlasnik FK Sloboda. U tuzlanskim kuloarima sve se češće priča i o povratku Azmira Husića u klub. Husić se vratio iz Amerike u Tuzlu, što je kod jednog dijela navijača zagolicalo maštu da će Amerikanac ponovo spašavati “Crveno-crne”.
(A smije mi se neki dan kad sam ja napisao
)
Vremena je malo. Slobodi je najprije potrebno rukovodstvo, koje će što prije početi raditi na pojačanjima. Klub sebi ne smije dozvoliti ponovni luksuz ispadanja iz lige, a Sloboda je uz to i u polufinalu Kupa BiH.

FK Sloboda trenutno je bez rukovodstva. Zapravo, UO Senada Mujkanovića je u tehničkom mandatu, nakon što su odlučili podnijeti ostavke. Čeka se Skupština kluba, nakon koje će situacija u “Rudarskoj 2” postati jasnija.
Kako saznaje xx, trenutno su moguća tri scenarija za klub sa Tušnja. Nije nemoguće da Senad Mujaknović ostane na čelu Slobode, zajedno sa Nerminom Čolićem. Ovaj duo, ujedno bio je i najagilniji u posljednjih 12 mjeseci na Tušnju. Druga opcija je da se napravi novi Upravni odbor, sa novim predsjednikom, ali za sada ostaje nejasno ko bi formirao novu vladu u Slobodi.
Postoji i mogućnost da se na narednoj Skupštini kluba, koja će biti održana početkom januara, promijeni Statut te po uzoru na FK Sarajevo omogući ulazak dioničaru u klub, koji bi sklopio partnerski odnos sa Gradom Tuzla, ali i postao većinski vlasnik FK Sloboda. U tuzlanskim kuloarima sve se češće priča i o povratku Azmira Husića u klub. Husić se vratio iz Amerike u Tuzlu, što je kod jednog dijela navijača zagolicalo maštu da će Amerikanac ponovo spašavati “Crveno-crne”.
(A smije mi se neki dan kad sam ja napisao

Vremena je malo. Slobodi je najprije potrebno rukovodstvo, koje će što prije početi raditi na pojačanjima. Klub sebi ne smije dozvoliti ponovni luksuz ispadanja iz lige, a Sloboda je uz to i u polufinalu Kupa BiH.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma ovo je xx pokupio s foruma, mi smo izgleda najcesci izvor portalimawobly92 je napisao/la:Sloboda dobija svog Vincenta Tana?!
![]()
(A smije mi se neki dan kad sam ja napisao)

- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj clanak mora da je sa portala Sinana Sinanovica, najgoreg portala u univerzumu. Od 100 clanaka mozda jedan gdje nisu uzete pare da se nesto napise, gdje nije cilj zakuhati, slagati, zavaditi, pogurati nekog.
Nakon odbijanja skupstine Celika da usvoji plan po kojem bi Turski investitori ulozili u prvoj godini 500.000 euro kako saznaje portal s.....mogli bi se okrenuti ulaganju u Tuzlansku Slobodu za koju Gradska vlast vec izdvaja pozamasna sredstva.
Vec na narednoj skupstini pocetkom Januara 2018 g prva tacka dnevnog reda bi trebala biti upravo ulazak investitora.
Vec na narednoj skupstini pocetkom Januara 2018 g prva tacka dnevnog reda bi trebala biti upravo ulazak investitora.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:

Kakve bombe.
kamo srece da ovo sto prije zavrsi, pa neka dodje ko god, il neka niko ne dodje, samo neka zavrsi
Erić Fićo novi član Zvijezde 09.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imamo 18-19 igraca ukljucujuci i ove juniore Hodzic, Omerovic, Beganovic, Salkic..
jel to problemtuzlak1987 je napisao/la:Imamo 18-19 igraca ukljucujuci i ove juniore Hodzic, Omerovic, Beganovic, Salkic..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest, ne zna se status jos nekih seniora, a u PL se sa juniorima ne pobjedjuje vec ispada.Chinaglia je napisao/la:jel to problemtuzlak1987 je napisao/la:Imamo 18-19 igraca ukljucujuci i ove juniore Hodzic, Omerovic, Beganovic, Salkic..
O kupu vec nemamo sta pricati.
-
- Kontakt:
kakoj ljudine morel se kukat?
evo sad jena madr of ol bombs....
sve je dogovoreno, u januaru spektakl!
a sad istrazujte ko kako s kim i koliko.
hocu da vidim jedan kolektivni pad na guzice

evo sad jena madr of ol bombs....
sve je dogovoreno, u januaru spektakl!
a sad istrazujte ko kako s kim i koliko.
hocu da vidim jedan kolektivni pad na guzice

pa sta se ovo desavaaaaatuzlak1987 je napisao/la:Jest, ne zna se status jos nekih seniora, a u PL se sa juniorima ne pobjedjuje vec ispada.Chinaglia je napisao/la:jel to problemtuzlak1987 je napisao/la:Imamo 18-19 igraca ukljucujuci i ove juniore Hodzic, Omerovic, Beganovic, Salkic..
O kupu vec nemamo sta pricati.
Kada Čelik neće, Sloboda hoće: Ekipa sa Tušnja otvara vrata investitorima?
Skupština Fudbalskog kluba Sloboda koja će se održati početkom januara, odnosno do početka priprema za proljetni dio sezone, mogla bi donijeti historijsku prekretnicu za tim iz Rudarske 2.
Kako je potvrđeno za **** iz izvora bliskih klubu s Tušnja uveliko se razmišlja o promjeni statuta tuzlanskog premijerligaša, kolektiva koji 2019. godine proslavlja veliki jubilej – 100 godina postojanja.
Konačnu riječ o tome dat će Skupština, koja je po hijerarhiji i najveći organ upravljanja u klubu. Prema saznanjima do kojih je došao Faktor, ideja o promjeni statuta naišla je na pozitivne kritike, prije svega ljudi koji odlučuju u Tuzli.
Planirano je da Sloboda bude uređena po modelu FK Sarajevo ili hrvatskog prvaka Rijeke, metodom podjele upravljačkih prava. U tom slučaju bi potencijalni investitor(i) imali veću slobodu u odlučivanju, kontroli i upravljanju. Što i jeste glavni cilj.
Ideja je da i u budućnosti grad Tuzla zadrži upravljačka prava, ali u ovom slučaju to ne bi bilo više od 40 posto, dok bi investitor, ili više njih, otkupili 60 posto upravljačkih prava.
U tom slučaju dominantan nosilac prava upravljanja i rukovođenja klubom bio bi u mogućnosti da bira Skupštinu, Upravni i Nadzorni odbor.
Druga opcija je da aktuelno rukovodstvo na čelu sa Senadom Mujkanovićem i dalje ostane na čelu kluba. Tada bi primarni cilj bio “pregurati” do ljeta. Sloboda će igrati u Ligi za opstanak, a u igri je i za trofej Kupa Bosne i Hercegovine, gdje se plasirala u polufinale. Crveno-crni se potajno nadaju da bi konačno mogli donijeti pehar u grad soli.
Pojačanja u Rudarskoj 2 će sigurno biti. Tuzlacima i dalje nije jasan razlog loših partija u Premijer ligi u jesenjem dijelu sezone. Tvrde da su imali jednu od najskupljih ekipa u prvenstvu, ali su svjesni da je ona i loše selektirana. To svakako ide na teret Vlade Jagodića, koji je slagao kockice.
Prvi dio zimskih priprema bit će obavljen u Hercegovini, ali i ti detalji će biti poznati poslije Skupštine, jer se još uvijek ne zna ko će biti na čelu Slobode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.