Biscione je napisao/la:Vrebac je napisao/la:Pokusao sam da ne vjerujem u ono sto si pisao i ako u dubini sam to predosjecao! Uvijeravao sam samog sebe mozda je to taj trenutak kad se vracamo, ali opet isto sranje! Spaletti se gubi kao i Mancini i Mazzari! Tipicni zatucani talijani!
Ne gubi se Spalletti, samo vi koji ste zbog Spallettijevog overachievemnta stvorili neka nerealna očekivanja o tituli tako razmišljate. Mi ostali koji nismo razmišljali dalje od CL nismo ni razočarani i sve ovo je normalno. I dalje sam uvjeren u 4. mjesto, i ostali će također gubiti bodove. Jestel gledali sinoć Juve? Znači na klupi im sjede Dybala, Costa, Bernardeshi... a ko nama igra u prvoj? Broz, Candreva... a na klupi Eder i Karamoh. I šta vi hoćete od Spallettija? Da osvoji ligu bez poraza? Ako je tako onda slažem se, Spalletti je ka*ina i treba ga otjerat

.
Jučer smo odigrali sasvim solidnu utakmicu koju bi dobili sa hendikepom da je Icardi bio na normalnom nivou, čak i to što Perišić i Candreva uopće nisu bili na svojoj razini nam ne bi uskratilo pobjedu da je barem Mauro bio svoj ali ne može Spalletti ući na teren pa igrati umjesto njih, zabit penal umjesto njega ili zicer umjesto Edera. Stvarno vam treba vratit Mazzarija ili Peppea Barressija postavit (kao što Milan radi).
Mi??
Ja mogu samo pisati za sebe, dali sam nerealno razmišljao? Mislim da nisam i manji klubovi osvoje jaku ligu i ako ja nikad nisam spomenuo Scudeto!
Ali jednostavo zbog straha od pada i povratka na 7-8 mjesto, nisam zelio da ona serija pobijeda stane!
Za mene nije trener neka klasa, ako samo najbolje trenira, treba bi trener i stvoriti igraca!
Meni je zelja da budemo medu prve 4, ostalo je premija.
Ali mi se svida sto Celo nema plan B i istu igru igramo cijeli 90 min.