FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma yebo iskorak i evropu, da bi iskoračit u ligi, ja bi bio prezadovoljan i time.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Eventualno Young Boys iz Svicarske.skoroalen je napisao/la:Za evropski iskorak treba prejak igrački kadar, znači barem dva velika imena i nijedna slaba tačka u ekipi, i pored toga dosta sreće. Ko je sve one godine bio u konkurenciji, kad smo Borussiju izvukli. Sjećam se da je Villareal bio tu. Je l' bio iko s kim bismo se mogli pofajtat?
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
1. FC Lokomotiv Moskva (RUS)
2. VfL Borussia Mönchengladbach (GER)
3. AC Sparta Praha (CZE)
4. Villarreal CF (ESP)
5. BSC Young Boys (SUI
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@Sabinho hvala [emoji106]
Pa realno, od ovih ostalih bi nas samo još Villareal ponizio. Ovi ostali su bolji al bi to bilo na kraju u 2-3 razlike maksimalno. Osim YB, za koje se slažem da bismo se mogli potuć' s njima.
Pa realno, od ovih ostalih bi nas samo još Villareal ponizio. Ovi ostali su bolji al bi to bilo na kraju u 2-3 razlike maksimalno. Osim YB, za koje se slažem da bismo se mogli potuć' s njima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Za iskorak u Evropi treba nam Delač na golu, štoperi tipa Stepanov, ali baš pravi Stepanov... u veznom Cimirot i Jajalo, ovakav trenutni Duljević, Benko u napadu, po krilima igrači kao što je onaj iz Istre... i ostali da budu u najmanju ruku dobri igrači, te puno sreće u žrijebu..
Al kao što brat reče iznad, ja bi bio prezadovoljan da mi napravimo iskorak u ligi, a trenutno smo i od toga podaleko...
Al kao što brat reče iznad, ja bi bio prezadovoljan da mi napravimo iskorak u ligi, a trenutno smo i od toga podaleko...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh upravo to, a takvu ekipu je nerealno sklopiti. Za iskorak u ligi ni 10% od tog nije potrebno, i to je realno, samo su nam potrebni kvalitetni i stručni ljudi u klubu.ajdohordas je napisao/la:Za iskorak u Evropi treba nam Delač na golu, štoperi tipa Stepanov, ali baš pravi Stepanov... u veznom Cimirot i Jajalo, ovakav trenutni Duljević, Benko u napadu, po krilima igrači kao što je onaj iz Istre... i ostali da budu u najmanju ruku dobri igrači, te puno sreće u žrijebu..
Na iskorak u ligi mislim na trofeje a ne šetnju ligom, da se ne desi da dvije sezone zaredom ostanemo bez istih.
A dobro, uz sreću i dobar koeficijent može se i napraviti neki uspjeh u evropi sa osrednjom ekipom, al poznavajući nas, nemamo ni jedno ni drugo.
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Jes' dosadna pauza... Imam filing da necemo mnogo trgovati. Ako ostanu svi na koje se ozbiljno racunalo u protekloj polusezoni i nema potrebe za extremnim promjenama. Stoper, bek i mybe jedno krilo...ali ako su kvalitet za prvih 11, ako nisu samo gomilamo igrace.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Burberry46
- Kontakt:
Pa i nece se puno dovoditi igraca 2-3 maksimalno, tako i Husref kaze.
Opusteno
Opusteno
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
belosevic28
- Kontakt:
Zavisi sta podrazumijevas pod iskorakom u evropi, play off, grupna faza?ajdohordas je napisao/la:Za iskorak u Evropi treba nam Delač na golu, štoperi tipa Stepanov, ali baš pravi Stepanov... u veznom Cimirot i Jajalo, ovakav trenutni Duljević, Benko u napadu, po krilima igrači kao što je onaj iz Istre... i ostali da budu u najmanju ruku dobri igrači, te puno sreće u žrijebu..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Grupna faza bi nama bila veliki iskorak I vjerujem da je na to mislio.marconato je napisao/la:Zavisi sta podrazumijevas pod iskorakom u evropi, play off, grupna faza?ajdohordas je napisao/la:Za iskorak u Evropi treba nam Delač na golu, štoperi tipa Stepanov, ali baš pravi Stepanov... u veznom Cimirot i Jajalo, ovakav trenutni Duljević, Benko u napadu, po krilima igrači kao što je onaj iz Istre... i ostali da budu u najmanju ruku dobri igrači, te puno sreće u žrijebu..
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
trofej bi nam bio pomak s mrtve tačke...uopšte me ne interesuje evropa trenutno dok se stepenica zvana prvenstvo ne apsolvira...
sastavit ekipu za evrope je pussy smoke kad obezbjediš titulu, finih golmana i igrača koji igraju u **** ligama istočne evrope koje bi mogao dovesti na sezonu i po, dvije, za malo više(30-50%) nego što dajemo sad "jačim" igračima...doći će do pomaka kvalitete ove lige baš zbog hr u eu i njihovih finansijskih pravila, evo primjera na istri, a i dinamo ne može ko prije tumbat igrače iz lokomotive tamo-vamo, posljedice se vide...dodatno domaći hrvatski igrači svi odoše bez ugovora, izuzev jedan-dva na kojeg se klub baci da sveže...zadovoljan sam što nas vodi trener koji voli manju ali kvalitetniju ekipu, to je odličan recept koji primjenjuju svi velikani...trebamo skinuti mantru šupljaka Selimovića da ćemo "imati ekipu od 20+ podjednako dobrih fudbalera" ...jehbeni real a ni barca nemaju to...
sastavit ekipu za evrope je pussy smoke kad obezbjediš titulu, finih golmana i igrača koji igraju u **** ligama istočne evrope koje bi mogao dovesti na sezonu i po, dvije, za malo više(30-50%) nego što dajemo sad "jačim" igračima...doći će do pomaka kvalitete ove lige baš zbog hr u eu i njihovih finansijskih pravila, evo primjera na istri, a i dinamo ne može ko prije tumbat igrače iz lokomotive tamo-vamo, posljedice se vide...dodatno domaći hrvatski igrači svi odoše bez ugovora, izuzev jedan-dva na kojeg se klub baci da sveže...zadovoljan sam što nas vodi trener koji voli manju ali kvalitetniju ekipu, to je odličan recept koji primjenjuju svi velikani...trebamo skinuti mantru šupljaka Selimovića da ćemo "imati ekipu od 20+ podjednako dobrih fudbalera" ...jehbeni real a ni barca nemaju to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakva bi krila dobili da pobjedimo fašiste prvo kolo..
FK Sarajevo
mogul ja mogul ja?BordoSarajevo je napisao/la:Kakva bi krila dobili da pobjedimo fašiste prvo kolo..
Crna?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ovaj bi se mog'o i posuditi do ljeta ako ništa...
dvije pozicije jednim Zecom
dvije pozicije jednim Zecom
Nezadovoljan tretmanom u ekipi: Zec napušta klub?
Ermin Zec se u ovoj sezoni nije baš naigrao, te bi već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti Gaziantep.
Naime, Erkan Sozeri, direktor ove ekipe je nezadovoljan bh. reprezentativcem, te je donio odluku da ga stavi na transfer listu.
Prema pisanju portala gaziantepgunes.com, nezadovoljstvo je obostrano, pa tako se i Ermin nada što skorijem rastanku sa ovom ekipom.
Vrijedi podsjetiti da su prije nekoliko godina Željezničar, u kojem nastupa njegov brat Asim, kao i Sarajevo, pokazivali interes za ovog napadača. Da li će, nakon što Ermin i zvanično postane slobodan igrač, ovi klubovi ponovo pokazati interesovanje za njegove usluge, ostaje da vidimo…
Odličan igrač ali šanse da će doć su oko 1%. Nema više para na bacanjeDenchiNL je napisao/la:ovaj bi se mog'o i posuditi do ljeta ako ništa...![]()
dvije pozicije jednim Zecom![]()
Nezadovoljan tretmanom u ekipi: Zec napušta klub?
Ermin Zec se u ovoj sezoni nije baš naigrao, te bi već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti Gaziantep.
Naime, Erkan Sozeri, direktor ove ekipe je nezadovoljan bh. reprezentativcem, te je donio odluku da ga stavi na transfer listu.
Prema pisanju portala gaziantepgunes.com, nezadovoljstvo je obostrano, pa tako se i Ermin nada što skorijem rastanku sa ovom ekipom.
Vrijedi podsjetiti da su prije nekoliko godina Željezničar, u kojem nastupa njegov brat Asim, kao i Sarajevo, pokazivali interes za ovog napadača. Da li će, nakon što Ermin i zvanično postane slobodan igrač, ovi klubovi ponovo pokazati interesovanje za njegove usluge, ostaje da vidimo…
-
belosevic28
- Kontakt:
Nek ide kod brata, koji ce nam ku.rac
Ma ne'a sanse da se on vrati u PL BiH, moze vazda ''tavorit'' po Turskoj, prvoj ili drugoj nije ni vazno.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
belosevic28
- Kontakt:
Naslovnica Fudbal Domaći fudbal Blaž Slišković zove najboljeg igrača Sarajeva
FUDBALDOMAĆI FUDBAL
Blaž Slišković zove najboljeg igrača Sarajeva
Decembar 28, 2017 00:05
Blaž Slišković, bivši selektor BiH i aktuelni trener Sarajeva nudi angažman jesenas najboljem igraču Sarajeva.
Iz bordo svlačionice saznajemo kako je Baka nazvao Mersudina Ahmetovića.
“Baka Slišković ovdje…
Saigrači golgetera Sarajeva otkrivaju tok telefonskog razgovora trenera Zrinjskog i bordo napadača.
” Ovdje Zlatan Ibrahimović!- odgovorio je Ahmetović, misleći da ga neko od saigrača zeza.
To je česta zezancija među igračima. Baki je trebalo nekoliko minuta da uvjeri Ahmetovića da nikakva šala nije u pitanju.
“Ako si raspoložen da ideš igrati u Katar. Ima klub koji te želi”, nastavio je Baka.
Prije nego je otkrio finansijske detalje, Ahmetović se zahvalio Sliškoviću i uputio ga na klub za sve moguće dogovore, saznali smo od njegovih saigrača.
Jes' da su u Palcicu ozbiljniji clanci, ali ako je ovo istina popisam se ustaskom kockaru u labrnju...
FUDBALDOMAĆI FUDBAL
Blaž Slišković zove najboljeg igrača Sarajeva
Decembar 28, 2017 00:05
Blaž Slišković, bivši selektor BiH i aktuelni trener Sarajeva nudi angažman jesenas najboljem igraču Sarajeva.
Iz bordo svlačionice saznajemo kako je Baka nazvao Mersudina Ahmetovića.
“Baka Slišković ovdje…
Saigrači golgetera Sarajeva otkrivaju tok telefonskog razgovora trenera Zrinjskog i bordo napadača.
” Ovdje Zlatan Ibrahimović!- odgovorio je Ahmetović, misleći da ga neko od saigrača zeza.
To je česta zezancija među igračima. Baki je trebalo nekoliko minuta da uvjeri Ahmetovića da nikakva šala nije u pitanju.
“Ako si raspoložen da ideš igrati u Katar. Ima klub koji te želi”, nastavio je Baka.
Prije nego je otkrio finansijske detalje, Ahmetović se zahvalio Sliškoviću i uputio ga na klub za sve moguće dogovore, saznali smo od njegovih saigrača.
Jes' da su u Palcicu ozbiljniji clanci, ali ako je ovo istina popisam se ustaskom kockaru u labrnju...
Vidi Škripari vec svi glasali...ledesma je napisao/la:http://balkanski-navijaci.com/anketa-na ... ne-201718/
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!