Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Amawa ako izaberu to će biti na račun oca.Respect za Ivicu Osima,ali sin mu je 0.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Respekt za ivicu? Pa sta mislis ko sve ovo radi? Ko je zaustavio imenovanje Kodre kad ga je strucna komisija izabrala? Ko je tada puzao na koljenima ispred ovih iz fsrs I molio ih da oni blokiraju imenovanje?HPCompaq je napisao/la:Amawa ako izaberu to će biti na račun oca.Respect za Ivicu Osima,ali sin mu je 0.
ivica osim je najveca prevara u istoriji fudbala na ovim prostorima. Zaboravljate da su on I miso smajlovic ''ljudi'' kojima je dokazano namjestanje I prodaja utakmica, a to je u sportu najveci moguci zlocin.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
alenpitar je napisao/la:Respekt za ivicu? Pa sta mislis ko sve ovo radi? Ko je zaustavio imenovanje Kodre kad ga je strucna komisija izabrala? Ko je tada puzao na koljenima ispred ovih iz fsrs I molio ih da oni blokiraju imenovanje?HPCompaq je napisao/la:Amawa ako izaberu to će biti na račun oca.Respect za Ivicu Osima,ali sin mu je 0.
ivica osim je najveca prevara u istoriji fudbala na ovim prostorima. Zaboravljate da su on I miso smajlovic ''ljudi'' kojima je dokazano namjestanje I prodaja utakmica, a to je u sportu najveci moguci zlocin.
Druze ja znam Ivicu Osima iz drugog ugla.Vjerovatno si nešto mlađi pa ne znaš neke stvari, ali eto. Moje misljenje Ivici respekt, a o Amawu ne bi polemisao.Veliki pozdrav
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Volio bih da sam mladji ali nisamHPCompaq je napisao/la:alenpitar je napisao/la:Respekt za ivicu? Pa sta mislis ko sve ovo radi? Ko je zaustavio imenovanje Kodre kad ga je strucna komisija izabrala? Ko je tada puzao na koljenima ispred ovih iz fsrs I molio ih da oni blokiraju imenovanje?HPCompaq je napisao/la:Amawa ako izaberu to će biti na račun oca.Respect za Ivicu Osima,ali sin mu je 0.
Druze ja znam Ivicu Osima iz drugog ugla.Vjerovatno si nešto mlađi pa ne znaš neke stvari, ali eto. Moje misljenje Ivici respekt, a o Amawu ne bi polemisao.Veliki pozdrav
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
de ne prosipaj seshminka je napisao/la:Edin Dzeko takodjer podrzava Osima kao selektora, sto i nije neko veliko iznenadjenje.
zastupnik i glas igrača je Miske i kategorično su protiv Amara...
ali ko njih ferma 2% , svakako neće igrat poslije ovog ciklusa većina iskusnijih...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Idemo na pomjađivanje repjenzetacije.
(nisu greške u kucanju, koristim terminologuji koja nam naturaju sa kandidatima)

(nisu greške u kucanju, koristim terminologuji koja nam naturaju sa kandidatima)
Gledaj bolesnika, svi cete oboliti kad Amara izaberu, kineske prcije
Oni znaju koje Ivica ahhahaahahahhahahahahahah 
e moj shminkonja, samo ti nastavi, imas jos vremena do 4.1..red je da povecas broj postova i na ovoj temi..mene bi bilo stid pojaviti se bas sada i jos dijeliti misljenje sa ovim blagojom haha..
sta velis kamp, ha...jos kad bi mi objasnio kakve on ima veze sa proizvodnjom igraca u zenici?slabo ti nesto ide ova materija..
a kad je edin u pitanju, sutnuli ste ga kao dijete a sad se lupate u prsa ko cimpanze na spomen njegovog imena...mada sam 100% siguran da sam puno vise od tebe pogledao njegovih minuta na terenu, tu pucas u prazno jer ga gotivim ko da je iz zenice i vikend raspored se pravi prema njegovim tekmama.
znas koliko se ja dicim kampom, stadionom, tenis terenima, arenom...toliko da me je sramota kakve klubove i sportiste imamo pored ovakve infrastrukture...al eto ja se ipak nadam za dobrobit repke sa amarom na celu da cete sto prije grbavicu dovesti barem na priblizan nivo bilinog.
sta velis kamp, ha...jos kad bi mi objasnio kakve on ima veze sa proizvodnjom igraca u zenici?slabo ti nesto ide ova materija..
a kad je edin u pitanju, sutnuli ste ga kao dijete a sad se lupate u prsa ko cimpanze na spomen njegovog imena...mada sam 100% siguran da sam puno vise od tebe pogledao njegovih minuta na terenu, tu pucas u prazno jer ga gotivim ko da je iz zenice i vikend raspored se pravi prema njegovim tekmama.
znas koliko se ja dicim kampom, stadionom, tenis terenima, arenom...toliko da me je sramota kakve klubove i sportiste imamo pored ovakve infrastrukture...al eto ja se ipak nadam za dobrobit repke sa amarom na celu da cete sto prije grbavicu dovesti barem na priblizan nivo bilinog.
Prvo treba urediti poslovne prostore..... a ako se stigne na kraju možda se da koja crkavica i za teren.babino je napisao/la:e moj shminkonja, samo ti nastavi, imas jos vremena do 4.1..red je da povecas broj postova i na ovoj temi..mene bi bilo stid pojaviti se bas sada i jos dijeliti misljenje sa ovim blagojom haha..
Ekonomska računica.
AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
na ovo mogu samo reci fuj, fuj i fuj.delinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()
zivim u sarajevu i gnusam se ovakvih izjava, koje su u najmanju ruku fasisticke.
neka te bude stid samog sebe, pacenice.
halo administracija, radite li vi sta?
sta ti smeta moja izjava ili Amar Osim a ?hz1987 je napisao/la:na ovo mogu samo reci fuj, fuj i fuj.delinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()
zivim u sarajevu i gnusam se ovakvih izjava, koje su u najmanju ruku fasisticke.
e cuj fasisticke haaha....ali haj pitar si ne zamjeram ti....nije ti fasisticki sta se sve prica o Ivici Osimu,o Amaru Osimu i tako to ? to je fino jel de ? ti i takvi ko ti nazivate Osima slagiranim,lopovom ...haj ne cudi me od pitara ali da je disjaspora najglasnija u tome ....svaka cast ....i hoces navijati za repku ako bude Osim selektor ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samoposteno
- Kontakt:
Pa legenda kluba ti je bio dijaspora i vratio se samo da umre kuci koji si ti krelac braco dragadelinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()
ta legenda nikad nije hrakala po Sarajevu,po drzavi....vi to radite .....svi su bolji od Amara ...svacije je bolje ....svaka liga je bolja ....prihvatili bi trenera iz Mijanmara samo da nije Amar...samoposteno je napisao/la:Pa legenda kluba ti je bio dijaspora i vratio se samo da umre kuci koji si ti krelac braco dragadelinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samoposteno
- Kontakt:
Cim se lesi vratio kuci znao sam da ima debel razlog a to je da uhljebi sincica jbg kad smo baksuzi pa ga nisu htjeli japanci usvojit
- samoposteno
- Kontakt:
Hrakno je on i to dobro cim nije sa tom drzavom htjeo da ima ista nego se sad pojavio sa poznatim razlogom da uhljebi sincicadelinjo je napisao/la:ta legenda nikad nije hrakala po Sarajevu,po drzavi....vi to radite .....svi su bolji od Amara ...svacije je bolje ....svaka liga je bolja ....prihvatili bi trenera iz Mijanmara samo da nije Amar...samoposteno je napisao/la:Pa legenda kluba ti je bio dijaspora i vratio se samo da umre kuci koji si ti krelac braco dragadelinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()
![]()
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ako pogledas ko puni Bilino polje na utakmicama reprezentacije zadnjih tri godine....hz1987 je napisao/la:na ovo mogu samo reci fuj, fuj i fuj.delinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()
Ivica Osim je valjao kad je trebalo ocuvati fudbal i plasirati se na SP. Nek vam nevalja. Kakva je politika trenutno mogli bi vec u kvalifikacijama za SP 2022 biti u grupi sa RS.
Porediti Amara i Prosineckog,to se ne moze poredit...
Amar ima babu u savezu,ovaj drugi nema...
Sto se tice fudbala kao igre,prednost Prosineckom,sto se tice trenerskog iskustva opet prednost prosineckom...
Sve ostale kalkulacije su politika...
Ja kao navijac repke,dugi niz godina ako Amar bude selektor gledat cu smetnje na tv umjesto tekme...
Amar ima babu u savezu,ovaj drugi nema...
Sto se tice fudbala kao igre,prednost Prosineckom,sto se tice trenerskog iskustva opet prednost prosineckom...
Sve ostale kalkulacije su politika...
Ja kao navijac repke,dugi niz godina ako Amar bude selektor gledat cu smetnje na tv umjesto tekme...
Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.delinjo je napisao/la:ta legenda nikad nije hrakala po Sarajevu,po drzavi....vi to radite .....svi su bolji od Amara ...svacije je bolje ....svaka liga je bolja ....prihvatili bi trenera iz Mijanmara samo da nije Amar...samoposteno je napisao/la:Pa legenda kluba ti je bio dijaspora i vratio se samo da umre kuci koji si ti krelac braco dragadelinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()
![]()
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dijaspora jedina placa ulaz. Zbog toga i nece izabrati Amara. Jedino u slucaju da Prosinecki odbije biti selektor.delinjo je napisao/la:AMAR OSIM.....ako nista ovi pacenici i dijaspora ce prestati navijati za repku....nek navijaju za drzave u kojima zive ....tuzlaci svakako za Srbiju navijaju....e cuj Prosinecki trrener....trofejan ko Sloboda![]()
![]()