FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2017, 21:03

intercontinental je napisao/la:Jel neko ucio u centru grada KAPU FKS na prodaju? :lol:
pa dal si kupio

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 dec 2017, 21:37

katarakta je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Pa ovaj faktor samo izmjenio neke sitnice, ubacio turčine i izbacio azmira, isto sve kao onaj od ranije danas...možda će ovaj ostat, možda će neko doći...ma sve je jasno, sve ste nam rekli.
A dje vidje Turke u tekstu :lol:
Taj si znači. :lol:
Šta ćemo za ostalo što sam napisao, to ignorišemo, a?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 dec 2017, 21:49

Znači mogli bi i golmana uskoro tražit...Ako Azir ode u Zrinju...Ostaće Hadžić br.1, i eventualno ko iz podmlatka da se priključi...Joj jesmo grohnuli ko kauč.Tanka je linija od uspjeha do propasti.Dok je A.H. bio u vrhu konstantno, a posle prc :evil: :oops:

PS: Zna li neko hocemo li dobit neko obeštećenje za Fiću Erića, ja mislim da je on bio pod ugovorom.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2017, 22:00

tuga zaista... Asmire vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 dec 2017, 22:05

Chinaglia je napisao/la:tuga zaista... Asmire vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe
Možemo se mi zezati,šprdati, ali dok je on bio precjednik, ruže su cvale. Svi smo manje više bili puni Slobode,ponosni... :salut:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 dec 2017, 22:13

baska ce neko platiti obestecenje za golmana koji je vise proveo na tribinama nego cak i na klupi. Teren necemo ni spominjati.

logican korak je bio da se rijesis i jednog golmana, i izbor je logicno pao na onog koji je najmanje branio.

nama nista ne zavisi od igraca koji odu, jer tu i nema puno njih koji bi i trebali da igraju u Slobodi. Nego sve zavisi ko ce eventualno doci.
A sto se tice odlazaka, jos tu ima viskova koji nazalost ne vjerujem da ce otici jer nemaju dje.

jos se nismo rijesili Tandira, Zukica, Husica, Culuma, Lazevskog itd itd

ko god da dodje, tesko ce biti losiji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 dec 2017, 22:18

Chinaglia je napisao/la:tuga zaista... Asmire vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe
. .priznaj da si se zaajebo u procjeni. Nema veze, primit cemo te u kultase :urnebes:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 dec 2017, 22:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:baska ce neko platiti obestecenje za golmana koji je vise proveo na tribinama nego cak i na klupi. Teren necemo ni spominjati.

logican korak je bio da se rijesis i jednog golmana, i izbor je logicno pao na onog koji je najmanje branio.

nama nista ne zavisi od igraca koji odu, jer tu i nema puno njih koji bi i trebali da igraju u Slobodi. Nego sve zavisi ko ce eventualno doci.
A sto se tice odlazaka, jos tu ima viskova koji nazalost ne vjerujem da ce otici jer nemaju dje.

jos se nismo rijesili Tandira, Zukica, Husica, Culuma, Lazevskog itd itd

ko god da dodje, tesko ce biti losiji
Budi realan da Erić nije ni dobio prave prilike u Slobodi. Mislim ne branim ga, ali smatram da je on ipak dobar golman, i talenat. On je došao na lično insistiranje Saše Vugdaliće.Kako god ovo za ove ostale igrače stoji, da se dosta njih trebamo riješiti.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 27 dec 2017, 22:20

pa jel to znaci ako Azir na kraju sezone ode u Zrinju da cete pisati i bolje sto je otisao, los golman bla bla bla
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2017, 22:26

ma dobio je Eric sansu, imao je dobrih odbrana, ali i kikseva, zbog toga se i nije zadrzao na golu, vidjeli ste da su rotirani svi golmani bas zato jer se niti jedan nije dokazao, nisu bili konstantni, al radije bih ostavio Erica, nego Hadzica, no koliko sam shvatio, nije se klub rjesio Erica, vec je Eric htio ici... mada na prvom mjestu, Muminovica nisu ni trebali skidat s gola, bez obzira na kikseve, on je talenat i neko na kome se moze zaradit, sto se ne moze reci za Erica i Hadzica

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2017, 22:28

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:pa jel to znaci ako Azir na kraju sezone ode u Zrinju da cete pisati i bolje sto je otisao, los golman bla bla bla
Otisao sada ili u junu vec sam se pomirio da mi za njega standardno nikakve pare uzeti necemo vec mozda neko drugi za 2-3 godine.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 dec 2017, 22:32

tuzlak1987 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:pa jel to znaci ako Azir na kraju sezone ode u Zrinju da cete pisati i bolje sto je otisao, los golman bla bla bla
Otisao sada ili u junu vec sam se pomirio da mi za njega standardno nikakve pare uzeti necemo vec mozda neko drugi za 2-3 godine.
Neko će treći uzet kajmak, a nama naČu po običaju :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 27 dec 2017, 22:37

Cuj Hamzabegovic na meti Slobode, pu pu kakav crni Hamzabegovic kiks golman, nema hljeba od njega

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2017, 22:38

Znaci ovo nam je postava:

................................Hadzic.................................
Salihovic--------Ignjatovic--------------Mehmedagic---Lazevski
...............................Culum..................................
..................Osmanagic............Grahovac.................
Todorovic..................................................Smajic
..............................Husic..................................

Klupa:
Muminovic
Salkic
Jahic
Djordjilovic

Beganovic
Omerovic
Hodzic

Boldirane trebalo rijesiti, umjesto toga odose nam Ordagic, Krpic, Hairlahovic, Skahic? Ali ne mozes ti to ispraviti kad zaseres. Mehmedagic, Grahovac, Todorovic dobri igraci vidi se da ih nije Senad dovodio. A sve ovo sto su doveli ne mozes rastjerati sada.

O vodji na terenu ne treba ni pricati, nikakve hijerarhije. Sve igraci koji ne znaju preuzeti odgovornost ili nemaju dovoljno iskustva.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 dec 2017, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 dec 2017, 22:40

Dobar je i Hamzabegović ako potraje ovo haotično stanje, nit se zna ko pije ni ko plaća :oops:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2017, 22:41

Hamzabegovic je bas ono profil Senada. Samo za takve igrace smo i konkurentni, uopste se ne ganja kvalitet i potencijal vec daj samo nekog ko trazi najmanje da se skrpi ekipa.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 dec 2017, 22:45

tuzlak1987 je napisao/la:Hamzabegovic je bas ono profil Senada. Samo za takve igrace smo i konkurentni, uopste se ne ganja kvalitet i potencijal vec daj samo nekog ko trazi najmanje da se skrpi ekipa.
Sjećas li se Hamzabegovića na Tušnju, kad je branio za Jedinstvo :D Ona tekma prelomna za ulazak u PLBiH. :D On bi se ko tukao :lol: Al nije loš momak u suštini, kvalitet tu i tamo...Al et kad nemamo drugog izbora, dobar je i on, realno :mrgreen:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2017, 22:48

Tehnograd i to ovaj sto nama tribinu pravi, ne onaj pravi. Pravi Tehnograd na Slatini, Azmir na Sjenjaku, TC gore u Slavinovicima, Tim Gradnja Usce i sada na Stupinama se prodaje na licitaciji za novu od 20 spratova.

Rasprodase svo zemljiste samo Secerovog stadiona nece da puste.

HPCompaq je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Hamzabegovic je bas ono profil Senada. Samo za takve igrace smo i konkurentni, uopste se ne ganja kvalitet i potencijal vec daj samo nekog ko trazi najmanje da se skrpi ekipa.
Sjećas li se Hamzabegovića na Tušnju, kad je branio za Jedinstvo :D Ona tekma prelomna za ulazak u PLBiH. :D On bi se ko tukao :lol: Al nije loš momak u suštini, kvalitet tu i tamo...Al et kad nemamo drugog izbora, dobar je i on, realno :mrgreen:
Za Federalne lige je babuka. Bio je najbolji igrac Jedinstva, dobar je bio i u SH. Ali nama treba junior kao treci golman. Kada nema para ganjaj nekog ko igra u polju.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 dec 2017, 00:26

Mi se zaduzujemo za istrosene igrace koji nemaju nikakvu motivaciju u zivotu za dokazivanjem tipa Ignjatovica Culuma Hadzica Jahica Hamzabegovica
a one za koje bi vrijedilo kredit uzeti da zadrzis Ordagic, Smajic,Beganovic, Muminovic momci na kojima mozes i uzeti neku marku pustimo da zarade na njima drugi. ....
Kako pogresna politika kluba, kako je sve jadno i cemerno. ...Ni tuzan vise nisam Allaha mi dragog. ...Da li polako postajem hladnokrvan ne znam. .....
Znam da sam razocaran toliko da ni ne osjecam vise nista. ......nikakve radosti nista. ...
Samo njihova samovolja talovi stadion politika. ..........podobni. .....muka mi je. ....Neka se sve srusi i nestane, prosto im bilo.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 dec 2017, 09:34

Drug moj nema sanse da se pothladis toliko, inace ti je kraj price :lol:
Salu na stranu bice to sve ok vidjecete ;) :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.