Auu,sad ces biti proglasen kompleksasom,nepismenim,osobom bez i zivota i mrziteljom svega BosanskogFC BAYERN je napisao/la:Bas ovaj Ibisevic veze nema.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ovo je trebao pogoditi 
Ned'o kruh da Hoffa izgubi bodove vecceras i da im na kraju zabiju gol dva.Vedo bi bio kao prvi razapet,pa tek onda ostali.
Auh evo ga belaj, Kurcevic ulazi.
Auh evo ga belaj, Kurcevic ulazi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Sjajno igra, dodaje, stvara prilike, ali nikako da ga zabije. Neuer jeste sjajan golman, ali jedan je morao da pogodi. Evo Vukcevic ulazi za Mlapa, dakle moze se od gola za veceras oprostiti, to ce Vukce sve sam da sredi. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nevjerovatno
nadze ga Salihovic ko na tanjiru i ovaj opet u Neura, ebo ga on. 
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Nevjerovatno, ovo ce vec postati privatni rat izmedju Neuer i njega. Pa pobogu. No Salihaga ga nadje jer se perfekt postavlja danas, ali nece paaa nece. 
Sjajan pas na Ba, ali nista od toga.
Sjajan pas na Ba, ali nista od toga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nek se on zahvali sto je Obasi povrijedjen i klupa duplo golo.Principatus je napisao/la:Nevjerovatno, ovo ce vec postati privatni rat izmedju Neuer i njega. Pa pobogu. No Salihaga ga nadje jer se perfekt postavlja danas, ali nece paaa nece.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Da, zato Mlapa i Ba izadjose, a on igra dalje.
Sva sreca da je rezultat pozitivan,Djanac ih po drugi put vadi.Principatus je napisao/la:Da, zato Mlapa i Ba izadjose, a on igra dalje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
BOZEEEE KOJI JE OVAJ PAPAK VUKCEVICPrincipatus je napisao/la:Sjajno igra, dodaje, stvara prilike, ali nikako da ga zabije. Neuer jeste sjajan golman, ali jedan je morao da pogodi. Evo Vukcevic ulazi za Mlapa, dakle moze se od gola za veceras oprostiti, to ce Vukce sve sam da sredi.
PA VEDO SAM U SREDINI
dobro si ti rekao princi
Daj sta pricas molim te, dokle ovo vise hvaliti ga samo sto je nas "konj" pa da mi je brat ako ne zna recu kako je a ne praviti od njega Ibrahimovica kad mu nije ni do koljena pa i komentator mu se smije vise, jos ja glupan glasao Prosjecan napadac ako ovako nastavi do toga dok dodje treba ce mu dugo vremena, svaka cast na onoj polusezoni kad je zabio ali vec dugo vremena nije ni blizu toga i daj boze da se to ikad vise ponovi.Principatus je napisao/la:Da, zato Mlapa i Ba izadjose, a on igra dalje.
- Principatus
- Kontakt:
Sta sam rekao za Vukcevica, Ibi krece sjajnu akciju i nudi mu se pred golom, ali to ce Vukce sam. 
@FCBayern
Nek se komentator smije, ti ga slusaj dalje, zapisi sebi sta kaze i nauci napamet, a ja cu dalje gledati utakmicu.
@FCBayern
Nek se komentator smije, ti ga slusaj dalje, zapisi sebi sta kaze i nauci napamet, a ja cu dalje gledati utakmicu.
Valjda zato sto je los TRENER vadi ostale napadace a Ibisevica ostavlja. Koji debil. Cuj loseg igraca ostavit a bolje izvadit Boze sacvaj. Za vas je dobar napadac samo ako ugura gol a nema veze sto on otvori prostor drugima,zagradi,doda. To se ne pika samo gool.
Ziku onog Hogara Strasnog Sigurdsona. 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa dobro onda,onda ne treba ni isticati onih njegovih 18 golova u 17 utakmica za polusezonu kao dokaz da je dobar,kad golovi i nisu toliko bitniA_d_0 je napisao/la:Valjda zato sto je los TRENER vadi ostale napadace a Ibisevica ostavlja. Koji debil. Cuj loseg igraca ostavit a bolje izvadit Boze sacvaj. Za vas je dobar napadac samo ako ugura gol a nema veze sto on otvori prostor drugima,zagradi,doda. To se ne pika samo gool.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Principatus
- Kontakt:
Ma steta sto nije zabio, ali koliko ih je razvlacio danas i prilika stvarao.
Da je ovako protiv Francuske igrao pored Dzeke...Rahimic bi je zabio 100%.
Da je ovako protiv Francuske igrao pored Dzeke...Rahimic bi je zabio 100%.
Ovaj Vorsah bolji strijelac od Ibisevica, Ba i Obasia zajedno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eno i Magath se poceo keseriti sta Hoffa izmasi. 
Ko biva ,dobro smo prosli.
Ko biva ,dobro smo prosli.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
On konstantno igra u prvoj valjda sto zasluzuje. Da ne zasluzuje ne bi ni igrao budi siguran. A tih 18 golova u 17 utakmica samo pokazuje kakav je igrac. A na to dodaj svako sezone desetak asistencija. Previse. I glupani dodju i kazu da je los. Svaka vama cast moras bit talenat i za to.Dylan Dog je napisao/la:Pa dobro onda,onda ne treba ni isticati onih njegovih 18 golova u 17 utakmica za polusezonu kao dokaz da je dobar,kad golovi i nisu toliko bitniA_d_0 je napisao/la:Valjda zato sto je los TRENER vadi ostale napadace a Ibisevica ostavlja. Koji debil. Cuj loseg igraca ostavit a bolje izvadit Boze sacvaj. Za vas je dobar napadac samo ako ugura gol a nema veze sto on otvori prostor drugima,zagradi,doda. To se ne pika samo gool.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Confiance, Google Adsense [Bot], Honorar, hzc1988, invincible1921, kolezeljovac, mirsonetz, nebeskasila, Scholl, signalidunapark, tuitamo, zikerrz21 i 171 gost.