Ma nadoknadit će on to u revanšu za godinu danaOmerbavarac je napisao/la:Previse je nedostajao protiv Farncuza.RiNo je napisao/la:Još 2 utakmice, tj. 10 mjeseci i eto Seje nazad.
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jest, kad ga Susic stavi na poziciju stopera.RiNo je napisao/la:Ma nadoknadit će on to u revanšu za godinu danaOmerbavarac je napisao/la:Previse je nedostajao protiv Farncuza.RiNo je napisao/la:Još 2 utakmice, tj. 10 mjeseci i eto Seje nazad.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ma i tu bi dobro odigrao... A Sušić ako do tad bude selektor znači da smo se plasirali na EP ili barem u baraž... jer je rekao podnijeti ostavku u slučaju da kvalifikacije krenu loše.lejla je napisao/la:Jest, kad ga Susic stavi na poziciju stopera.RiNo je napisao/la: Ma nadoknadit će on to u revanšu za godinu dana
Kad ne slomi ruku onaj Jones Salihovicu. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mahatma Ghandi,Sah 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prvo sam krenuo Vučkiću nešto opsovati jer sam mislio da će šutati, kad ono Sejo zakuca
Nadam se da će njemu biti pripisan gol.
Svaka cast Sejade odigro si danas fantasticno trudio se, davao Vedadu more lopti ali dzaba kad je onaj izgubljen ne zna i gotovo, ali zato Seji ne treba puno prilika da zabije i prgavi Jones napravi bezpotreban faul u zadnjim sekundama utakmnice, sa otprilke 20 do 22 metra i ko drugi nego Sejo salje tu loptu u raslje
Neuer nije ni trepnuo, utakmnica je zavrsena sa 2-0.
Nije njegov gol, strijelac je Manuel Neuer. Pravilo je vrlo jednostavno, ukoliko lopta pogodi stativu nastaje nova situacija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Halalit ce ga Sejo.amerosm je napisao/la:Nije njegov gol, strijelac je Manuel Neuer. Pravilo je vrlo jednostavno, ukoliko lopta pogodi stativu nastaje nova situacija.
Zadovoljan je i sa asistencijom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Schalke pušiona. Bravo Hoffenheim, bravo Sejo & Vedo
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 10 sep 2010, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Ode Neuer u mrezu ko riba.
Sejo sejo koliko ces nam jos faliti...
Sejo sejo koliko ces nam jos faliti...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja sam se odmah sjetio Hakana na TRT-u. Vidjeces kada dobiju tuzbu za psihicko zlostavljanje svojih gledaoca.harishp je napisao/la:Halalit ce ga Sejo.amerosm je napisao/la:Nije njegov gol, strijelac je Manuel Neuer. Pravilo je vrlo jednostavno, ukoliko lopta pogodi stativu nastaje nova situacija.
Zadovoljan je i sa asistencijom.
Jbg ja bi volio da je njemu gol priznat, ali sam bas neki dan citao o tim pravilima, eh da je prvo udarila Neuera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Imal ko go
.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Bravo! Ovako je nekada slobodnjake izvodio Sinisa Mihajlovic.
Oj prejako
.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji majstor.
Kao da je Torfabrik pravio loptu samo za njegove usluge.
Kao da je Torfabrik pravio loptu samo za njegove usluge.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
po milioniti put dokazano da je Neuer k.arina od golmana...odbija se lopta u stativu od njega,on je "hvata" ko vruc krompirguber_90 je napisao/la:Oj prejako.
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.