FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Znanje il' imaš il' nemaš ako je ovo drugo u pitanju neće ti pomoći nijedan kolektiv.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima li Muller znanje?
Naravno da ima to potvrđuje i njegova konstanost sve ove godine jedino je prošlu sezonu odradio ispod očekivanja.
Nesto slicno kao Lemar?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Stopercoelho41 je napisao/la:Šta je van Dijk?muhamedhulk je napisao/la:Hej van Dijk placen oko 80 mil. eura. Pa sito ti ljubim sta je to!? Kakve se pare vrte u Eng. Sad samo tamo prodavati igrace
Poenta je na nerealnim cijenama na otoku jer imaju vise para. Inace ovakav igrac vrijedi oko 35 mil eura max.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
Ten haag preuzeo ajax.Cestitke majstore
-
schickeria
- Kontakt:
Tuchel odbio sevillu.
Stvari su poprilicno jasne mislim
Stvari su poprilicno jasne mislim
Sule,Hummels,Boateng,Alaba,Kimmich,Bernat,Rafinha = 92 mil - van Dijk 85 mil. 
Po toj računici je onda:
Neuer + Ribery + Robben = Dijk (= 84 milje)
Toliso + Sanches = 76 mil < van Dijk 
Bayern doveo haman kompletnu odbranu za par miliona više od samog van Dijka i onda kažu loša uprava.
Barceloni citava obrana kosta manje od Van Dijka pa to ne znaci da je uprava dobra. Jben kriterij ocjenjivanja.Saurman je napisao/la:Bayern doveo haman kompletnu odbranu za par miliona više od samog van Dijka i onda kažu loša uprava.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Barceloni citava obrana kosta manje od Van Dijka pa to ne znaci da je uprava dobra. Jben kriterij ocjenjivanja.Saurman je napisao/la:Bayern doveo haman kompletnu odbranu za par miliona više od samog van Dijka i onda kažu loša uprava.
Ne bolje je je dati 85 mil na jednog igrača nego dovesti njih 7, pa Sule je sa pola sezone u nogama izmislio fudbal za ovog van Dijka.
Uostalom porediti upravu Barcelone i Bayerna je u najmanju ruku smiješno dok prvi krše ogromne cifre u transfere i tako se održavaju u vrhu drugi rade suprotno i opet su u vrhu.Da ne spominjem novoizgrađeni stadion od 400 mil i otplaćen kredit za isti.
Kakve pare, kakva uprava, pa i jednim i drugim je sistem odbrana. Pogledajte Atletiko, isto tako, odbrana je koštala par miliona a nije je bolje bilo u svijetu, ikad, u njoj bi i ja izgledao kao svjetska klasa. Inače nemam problema ko za šta izdvaja i koliko ali što se tiče odbrambenog igrača lično ne bih da ni za koga više od 40 mil. Oni su dobri koliko su oni ispred dobri. Lahko je naći igrača koji će igrati odbranu samo je veliko pitanje u šta ćeš tog igrača staviti. Stavi Terija u Pepov sistem ljudi će ga praskakati a stavi ga u Jozin on će druge, sa loptom u ustima, nosati na leđima.
Dopuna:ledar je napisao/la:Po toj računici je onda:
Neuer + Ribery u naponu snage + Robben u naponu snage = Dijk
-
Bundesliga
- Kontakt:
Samo što su kod Barcelone defanzivci smeće a kod Bayerna igrači svjetske klase. To je ono mala sitnica.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Aha, a zato je Bayern primio 17 golova kroz LP i ligu, a Barcelona 8.Bundesliga je napisao/la:Samo što su kod Barcelone defanzivci smeće a kod Bayerna igrači svjetske klase. To je ono mala sitnica.
Sa'će optužit Anćelotija a tebe tjerat sa teme.Lillard je napisao/la:Aha, a zato je Bayern primio 17 golova kroz LP i ligu, a Barcelona 8.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa šta, to je do sistema a ne do defanzivaca. Ni Pique nije svjetska klasa a kamoli ostali.Lillard je napisao/la:Aha, a zato je Bayern primio 17 golova kroz LP i ligu, a Barcelona 8.
I am not yet born; O hear me.
Znači Valverde bolji od JuppaBundesliga je napisao/la:Pa šta, to je do sistema a ne do defanzivaca. Ni Pique nije svjetska klasa a kamoli ostali.Lillard je napisao/la:Aha, a zato je Bayern primio 17 golova kroz LP i ligu, a Barcelona 8.
Kralju moj, da si ti gledao Barcelonu vidio bi šta radi najbolji stoper na svijetu. Kani se budalaština i mitomanije. Alaba i dalje najbolji bek, Hummels i dalje isti kao prije 2 godine. Jah, i Pique je isti igrač kao prije par sezona. De popusti me svega ti.
Barcelona ima klase nazad na 3 pozicije, Umtiti, Alba i Pique koji nije kao nekad, ali i dalje je jako dobar stoper. Roberto i Semedo na desnoj strani su najslabije karike u obrani, ali i dalje dobri igrači. A ne smeća.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 29 dec 2017, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.