Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
IMA KO ZNA SEJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
- Principatus
- Kontakt:
Ali Sali ga zabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaaaaaaaaaaaa
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
SEJO MAJSTORE
Ma ne mislim uopste da je on los,cak mi je on drag igrac,samo me nerviraju ovi sto uvijek imaju izgovore za njega,a mozemo mi pricati sta hocemo ali ostaje to da on nije odigrao 2 postene tekme za reprezentaciju..On konstantno igra u prvoj valjda sto zasluzuje. Da ne zasluzuje ne bi ni igrao budi siguran. A tih 18 golova u 17 utakmica samo pokazuje kakav je igrac. A na to dodaj svako sezone desetak asistencija. Previse. I glupani dodju i kazu da je los. Svaka vama cast moras bit talenat i za to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ostaje i to da nije 2 postene utakmice odigrao na svojoj poziciji. Nas "strucnjak" mu nalazi novu poziciju. Igrao je protiv Spanije napadaca pa je bio nas najbolji igrac. Tako da i to pada u vodu. U zadnjoj utakmici se utopio u sivilo iako se ponajvise borio al nema veze sto se on borio ako nije zabio gol truba je. Al tako sad pricaju pojedini i za Dzeku pa se i ne obazirem toliko.Dylan Dog je napisao/la:Ma ne mislim uopste da je on los,cak mi je on drag igrac,samo me nerviraju ovi sto uvijek imaju izgovore za njega,a mozemo mi pricati sta hocemo ali ostaje to da on nije odigrao 2 postene tekme za reprezentaciju..On konstantno igra u prvoj valjda sto zasluzuje. Da ne zasluzuje ne bi ni igrao budi siguran. A tih 18 golova u 17 utakmica samo pokazuje kakav je igrac. A na to dodaj svako sezone desetak asistencija. Previse. I glupani dodju i kazu da je los. Svaka vama cast moras bit talenat i za to.
Haha na ovoj se temi ta slavna polusezona na svakoj stranici spominje.A_d_0 je napisao/la:On konstantno igra u prvoj valjda sto zasluzuje. Da ne zasluzuje ne bi ni igrao budi siguran. A tih 18 golova u 17 utakmica samo pokazuje kakav je igrac. A na to dodaj svako sezone desetak asistencija. Previse. I glupani dodju i kazu da je los. Svaka vama cast moras bit talenat i za to.Dylan Dog je napisao/la:Pa dobro onda,onda ne treba ni isticati onih njegovih 18 golova u 17 utakmica za polusezonu kao dokaz da je dobar,kad golovi i nisu toliko bitniA_d_0 je napisao/la:Valjda zato sto je los TRENER vadi ostale napadace a Ibisevica ostavlja. Koji debil. Cuj loseg igraca ostavit a bolje izvadit Boze sacvaj. Za vas je dobar napadac samo ako ugura gol a nema veze sto on otvori prostor drugima,zagradi,doda. To se ne pika samo gool.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hoffa je sad slozena ko bonbona.Pocev od golmana pa do zadnjeg napadaca.Jest da je klupa za sjesti i plakati,ali eto.
Nek ovo bude los dan napadaca i nista vise.
Iduce tekme ce ih ipak neko kazniti ,nakon ovoliko promasenih sansi.
Nek ovo bude los dan napadaca i nista vise.
Iduce tekme ce ih ipak neko kazniti ,nakon ovoliko promasenih sansi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ma danas je izmasito koliko se moglo, sljedeci put ide vise u mrezu. Mora se isto i sjajnom Neueru priznati da nije djabe golman Elf-a, ali ga je Sali ponizio. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa i protiv Njemacke ga je Susic stavio na slicnu poziciju,isto nigdje ga nije bilo,trebao je sam poslije reci da ne moze to igrati,isto sada protiv Francuske odigrao lose,pa valjda on sam treba da kaze selektoru da ne moze odgovoriti zadacima na toj poziciji,jedino ako njemu ne smetaju zvizduci navijaca..Ostaje i to da nije 2 postene utakmice odigrao na svojoj poziciji. Nas "strucnjak" mu nalazi novu poziciju. Igrao je protiv Spanije napadaca pa je bio nas najbolji igrac. Tako da i to pada u vodu. U zadnjoj utakmici se utopio u sivilo iako se ponajvise borio al nema veze sto se on borio ako nije zabio gol truba je. Al tako sad pricaju pojedini i za Dzeku pa se i ne obazirem toliko.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vedad pravo dobar veceras, ali je Neuer sve skidao, sad se vidi kako je to dobar golman. Jedino ga je Sejo na kraju zeznuo 
Danas me Vedo opet impresionirao zestoko. Covjek je 90 minuta trcao i borio se. Drzao je cjelu odbranu Salkea pod protiskom cjelu utakmicu i u fazi odbrane i u fazi napada. Njih 4,5 nisu ni pomisljali da idu u napad ,Salke je izgledao kao da ih ima manje na terenu.
Odavno nisam vidio jednog naseg igraca da dominira na terenu ovako. Svaki napad je trcao i otvarao se , asistirao uvjek je srednji red imao soluciju. Nije kao KLOC koji ceka i pokusava guranjem. Vedo osvaja teren trcanje i ima trenutno strasan trkacki kapacitet, zajebanu frekvenciju trcanja. Svaka mu cast. Mada je moramo zabiti barem jedan go danas pogotovo u prvom kada je bio svjez. Trener mijenj ali drzi Vedu na terenu , dobar im je trener. Ovako razvaliti Salkea (trebalo je biti barem par golova jos.
Na kraju slag ona golcina Seje .... dvojac Sejo - Vedo daleko daleko jaci trenutno od Kloc-Miske
Odavno nisam vidio jednog naseg igraca da dominira na terenu ovako. Svaki napad je trcao i otvarao se , asistirao uvjek je srednji red imao soluciju. Nije kao KLOC koji ceka i pokusava guranjem. Vedo osvaja teren trcanje i ima trenutno strasan trkacki kapacitet, zajebanu frekvenciju trcanja. Svaka mu cast. Mada je moramo zabiti barem jedan go danas pogotovo u prvom kada je bio svjez. Trener mijenj ali drzi Vedu na terenu , dobar im je trener. Ovako razvaliti Salkea (trebalo je biti barem par golova jos.
Na kraju slag ona golcina Seje .... dvojac Sejo - Vedo daleko daleko jaci trenutno od Kloc-Miske
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
dobar je ..svaka cast za zalaganje al je moro vala dat bar jedan go .... a Sejino izivljavanje u 93 minuti je za ne komentarisati ... sve je jasno .... Neuer go vec pao ima 10 sekundi on jos ceprka po golu da izbaci loptu 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Principatus
- Kontakt:
Ma Kimbo nemas pojma, moras vise da gledas ove live tekstprenose, ne toliko direktno utakmice, da bi sebi napravio pravu sliku. Ovo je bila prava ofanzivna defenziva.
Inace analiza perfekt.
Ponajviše mu je sreće danas falilo. Uz ovakvu igru je komotno mogao ubilježiti doppelpack i svi što ga sad kritikuju bi šutili k'o zaliveni. Sve u svemu, uprkos lošoj realizaciji, vrlo dobra partija. Bio je loš u zračnim duelima i na to ide još jedna primjedba, ali je stvarno primao i prosljeđivao lopte za 10, a još je i trčao k'o lud. Jednostavno je bio peh. I onaj gol što zabi Vorsah, uletio je ispred samog Ibiševića. Da ne govorim da mu je i krme od Vukčevića ukralo jedan gol i taj mali krmak to konstantno radi. Vedad sam na ziceru, a on iz apsolutno nemoguće pozicije šutira. Gadi mi se onaj Rangnick kad nije u stanju da prevaspita malog krmka. Ono su flagrantne greške. Čak se i Ba počeo dodavati. Salihović nakon Vorsaha igrač utakmice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Eh to je to tekstprenosi. To ubija raju. Pise odbranio golman Ibisevicu oni kontaju kreten sa 3 metra i prica se po gradu sa 3 metra fulio a lik sa 25 osuto npr. Nevide zalaganje,otvaranje,pasove a prave se pametni.Principatus je napisao/la:Ma Kimbo nemas pojma, moras vise da gledas ove live tekstprenose, ne toliko direktno utakmice, da bi sebi napravio pravu sliku. Ovo je bila prava ofanzivna defenziva.Inace analiza perfekt.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 10 sep 2010, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
kimbo je napisao/la: Na kraju slag ona golcina Seje .... dvojac Sejo - Vedo daleko daleko jaci trenutno od Kloc-Miske
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Uh bojim se da ce zbog ovog "krmka" odmah neki pomisliti da je na nacionalnoj osnovi,Tako se meni jednom desilo,privatno.Željovac je napisao/la:Ponajviše mu je sreće danas falilo. Uz ovakvu igru je komotno mogao ubilježiti doppelpack i svi što ga sad kritikuju bi šutili k'o zaliveni. Sve u svemu, uprkos lošoj realizaciji, vrlo dobra partija. Bio je loš u zračnim duelima i na to ide još jedna primjedba, ali je stvarno primao i prosljeđivao lopte za 10, a još je i trčao k'o lud. Jednostavno je bio peh. I onaj gol što zabi Vorsah, uletio je ispred samog Ibiševića. Da ne govorim da mu je i krme od Vukčevića ukralo jedan gol i taj mali krmak to konstantno radi. Vedad sam na ziceru, a on iz apsolutno nemoguće pozicije šutira. Gadi mi se onaj Rangnick kad nije u stanju da prevaspita malog krmka. Ono su flagrantne greške. Čak se i Ba počeo dodavati. Salihović nakon Vorsaha igrač utakmice.
Tvoja ga je skupina(TM-ovci tj Zeljovci) tako nazvala zar ne?Željovac je napisao/la:kimbo je napisao/la: Na kraju slag ona golcina Seje .... dvojac Sejo - Vedo daleko daleko jaci trenutno od Kloc-Miske![]()
Džeko kloc? Za takve gluposti i zlobu bi trebalo da postoji automatska zabrana forumu.
Skupina NAVIJACA nije,a skupina glupana (ima ih dosta ovdje)jeste. Kada skupina TM ne naziva jednog Popivca KLOC onda garant nisu ni Dzeku. Opet ponavljam to je suplja prica,to su govorili oni koji dodju i svakom nadju manu.FC BAYERN je napisao/la:Tvoja ga je skupina(TM-ovci tj Zeljovci) tako nazvala zar ne?Željovac je napisao/la:kimbo je napisao/la: Na kraju slag ona golcina Seje .... dvojac Sejo - Vedo daleko daleko jaci trenutno od Kloc-Miske![]()
Džeko kloc? Za takve gluposti i zlobu bi trebalo da postoji automatska zabrana forumu.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hazre, hurem, invincible1921, Jegres, Jet2Holiday, juka55, Konzerva, legendarnadruga, Proximic, SanaBosna, Sveti, zikerrz21 i 119 gostiju.