Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JonSnow
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la JonSnow » 28 dec 2017, 11:53

delinjo je napisao/la:sretno Amare ....u inat dusmanima odvedi naas na euro pa na svjetsko prvenstvo......i da se ova tema baci pod kljuc...a najludji ovaj gore nabraja titule Prosineckog kao igraca hahahaha ....moj Murinjo po forumasima ss ti ne bi bi mogao Tosk voditi :D :D
Iz tvojih usta u Božije uši!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 11:53

delinjo je napisao/la:sretno Amare ....u inat dusmanima odvedi naas na euro pa na svjetsko prvenstvo......i da se ova tema baci pod kljuc...a najludji ovaj gore nabraja titule Prosineckog kao igraca hahahaha ....moj Murinjo po forumasima ss ti ne bi bi mogao Tosk voditi :D :D
Al kaze brat preporodio Azerbejdzan, a oni gori nego kvalifikacije prije :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 dec 2017, 11:59

Bolja je Samira Hurem od Osima, ako gledamo broj trofeja. Treba gledati i gdje su trofeji osvojeni.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 28 dec 2017, 12:01

irfo je napisao/la:
Pa on ih je i vodio taj ciklus prije levatu kad su 4. bili i pod to se misli preporodio, informisi se malo...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 dec 2017, 12:09

irfo je napisao/la:
Mozda kad bi gledao neku utakmicu, a siguran sam da nisi gledao nijednu, vidio bi da su pod Prosineckim igrali bolje nego pod Vogtsa.

Srusili ste reprezentaciju ovim glupostima, ostaje nam da padamo na nivou Latvije.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 12:23

DevilsAdvocate je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Pa on ih je i vodio taj ciklus prije levatu kad su 4. bili i pod to se misli preporodio, informisi se malo...
Veze ti s mozgom nemas, te kvalifikacije o kojima ja govorim zavrsile 15 oktobra 2013 a on imenovan godinu dana poslije, hajde skontaj jos jednu glupost pa se vrati opet :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 12:27

Vucevich je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Mozda kad bi gledao neku utakmicu, a siguran sam da nisi gledao nijednu, vidio bi da su pod Prosineckim igrali bolje nego pod Vogtsa.

Srusili ste reprezentaciju ovim glupostima, ostaje nam da padamo na nivou Latvije.
A vjerujem da si ti odgledo svaku utakmicu azerbejdzana 90 minuta pa si najkompetentniji da odlucis ko je bolji kandidat za selektora :hmmmmm:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 dec 2017, 12:30

DevilsAdvocate je napisao/la:
irfo je napisao/la:
jebote kad nesto izvalis zasto prvo ne provjeris to sto napises ,pa imas internet sve su ti informacije dostupne...znam da ti smeta Amar ali vidis sta iz kompleksa prema tome izadje...da pocnes lupati kao onaj da Amara nisu htjeli u 3 ligi Austrije...gdje vam vise padaju te gluposti...i na kraju krajeva i Amara kao i svakog selektora ce rezultati dizati ili spustati....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 dec 2017, 12:31

irfo je napisao/la: A vjerujem da si ti odgledo svaku utakmicu azerbejdzana 90 minuta pa si najkompetentniji da odlucis ko je bolji kandidat za selektora :hmmmmm:
Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.

Sa druge strane, takodje sam pogledao kako je neki Hapoel uvalio 5 komada Amawu Osimu i onda je trener Hapoela molio igrace da stanu jer nije fer tako lagano golove dat protiv neznalice poput Osima.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 dec 2017, 13:03

U susretu sedmog kola H skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine hrvatska reprezentacija je u Bakuu odigrala razočaravajućih 0-0 protiv Azerbajdžana propustivši veliku priliku posve se približiti plasmanu na Europsko prvenstvo,
Hrvatska je dominirala od prve minute, imala je 68 posto posjeda lopte, 17 udaraca i pet kornera, no nije uspjela slomiti obranu Azera. Hrvatski nogometaši su tijekom susreta imali nekoliko sjajnih prilika, a najbolje su promašili Kovačić i Mandžukić u samoj završnici utakmice. Hrvatska je po kvaliteti bila puno bolja od Azera. No, taktički i tehnički inferijorniji suparnik je svoju priliku tražio u fanatičnoj borbenosti i uspio je ostvariti podvig.
Hrvatska je u Osijeku pobijedila Azerbajdžan čak 6-0, no tada je Azere vodio Berti Vogts. Pod vodstvom Roberta Prosinečkog Azerbajdžan je već tri utakmice bez poraza što je najduži niz u povijesti ove reprezentacije. Pobijedili su Maltu (2-0), a protiv Norveške i Hrvatske odigrali 0-0.
Večeras su u našoj skupini još dvije utakmice. U Palermu se sastaju Italija i Malta, a u Sofiji će snage odmjeriti Bugarska i Norveška.
Na ljestvici vodi Hrvatska sa 14 bodova, na drugom mjestu je Italija sa 12 bodova i utakmicom manje, treća je Norveška sa 10 bodova. Slijede Bugarska (8), Azerbajdžan (5) i Malta (1).

Ovaj clanak ne govori o zadnjem kvalifikacionom ciklusu za SP vec o prethodnom koji je bio igran za EP. Iz njega je vidljivo da je ipak taj tim dozivio odredjene pomake dovodjenjem Robija Prosineckog. Bod protiv Hrvatske u Zenici ili Sarajevu po mnogo forumasa koji podcjenjuju nas nacionalni tim bi trebao u svakom slucaju biti uspjeh. Nije mi jasno zasto to ne bi bio uspjeh za Azere. Mi se u Zenici izmucismo I protiv Grka koje su vatreni nedugo zatim postavili gdje im je mjesto. Tada je na klupi bio strucnjak oko kojega su se koplja lomila tijekom prethodnog izbora selektora I gdje su ga mnogi na forumu proglasavali puno boljim I prokusanijim trenerom od recenog Roberta.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 dec 2017, 13:11

Kakav uspjeh :bow:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 dec 2017, 13:12

Vucevich je napisao/la:
irfo je napisao/la: A vjerujem da si ti odgledo svaku utakmicu azerbejdzana 90 minuta pa si najkompetentniji da odlucis ko je bolji kandidat za selektora :hmmmmm:
Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.

Sa druge strane, takodje sam pogledao kako je neki Hapoel uvalio 5 komada Amawu Osimu i onda je trener Hapoela molio igrace da stanu jer nije fer tako lagano golove dat protiv neznalice poput Osima.
Sta keze ona neznalica Pavel Vrba na sve to? Koliko se puta oznojio dok je slomio neznalicu Osima?
Zuti je popularniji od predsjednika Azerbejdzana, klanjaju mu se ljudi na ulici koliko ih je preporodio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 dec 2017, 13:13

bhsport je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

Sta keze ona neznalica Pavel Vrba na sve to? Koliko se puta oznojio dok je slomio neznalicu Osima?
Zuti je popularniji od predsjednika Azerbejdzana, klanjaju mu se ljudi na ulici koliko ih je preporodio.
Maccabi 6-0 Zeljo
Hapoel 5-0 Zeljo

To je dovoljno. Dakle vidi se kakav je trener Osim kada je primio 5 golova od nekog izraelskog anonimusa.

Inace 90% ovih zeljovca nikad ne pisu na temi reprezentacije. Boli njima k***c za reprezentaciju, samo zele gurati neku svoju pro-zeljovsku agendu koja nema veze sa reprezentacijom. Sramota.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 dec 2017, 13:18

Jel Pavel Vrba vodio Macabi?
Sta kaze trener Malage?
Odgovori na pitanje, nemoj mi spinovati sa nekim glupostima. Jesi pregledo kako su Irci razbili Azere? Jesu ih molili da prestanu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 dec 2017, 13:21

bhsport je napisao/la:Jel Pavel Vrba vodio Macabi?
Sta kaze trener Malage?
Odgovori na pitanje, nemoj mi spinovati sa nekim glupostima. Jesi pregledo kako su Irci razbili Azere? Jesu ih molili da prestanu?
Sta kaze Vrba? Kaze da je dva puta dobio Zeljo, to je sta kaze :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2017, 13:40

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 28 dec 2017, 13:52

Zeljo92 je napisao/la:Kakav uspjeh :bow:
Eto, dobiti Leotara 8:0 jeste uspjeh :lol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 dec 2017, 13:53

irfo je napisao/la:http://www.***/match/northern-i ... 51?ICID=RE

preporodjeni azeri
Sjeverna Irska kojeg je nepostojeci penal dijelio od SPa.

Amaw Osim ima % pobjeda u Evropi nešto manje od 20%.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 dec 2017, 13:56

Vucevich je napisao/la:
irfo je napisao/la:http://www.***/match/northern-i ... 51?ICID=RE

preporodjeni azeri
Sjeverna Irska kojeg je nepostojeci penal dijelio od SPa.

Amaw Osim ima % pobjeda u Evropi nešto manje od 20%.
https://www.transfermarkt.com/spielberi ... ht/2635063

Velki trener :tokralju:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 dec 2017, 14:00

Primio 7 golova od nekog duha mislim stvarno :opaopa: :bow: :salut:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EnesSS, enobarca, FerdinandF, Google Adsense [Bot], hurem, iliyaa8, mercurial, Mocvara1991, MostarNeretva, Scholl, signalidunapark, StevieG8, tuitamo, VolimBiH96 i 162 gosta.