Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Koliko se sjecam Robert je kandida ovih iz RS tako da mislim da ce on biti obzirom da kod njih nema kompromisa ni glasanja, mora biti kako oni hoce ili nece biti nista.
Ali eto ostaje da vidimo, samo iz razloga sto ne znamo sta je Amar a sta Robert ponudio ili na sta su pristali od strane saveza.
Ali eto ostaje da vidimo, samo iz razloga sto ne znamo sta je Amar a sta Robert ponudio ili na sta su pristali od strane saveza.
- Zeljeznicar -
Amar Osim selektor BiH. Pitari, fukare i robijasi na apawatima 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Zeljo92 je napisao/la:Amar Osim selektor BiH. Pitari, fukare i robijasi na apawatima
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Fuj i vi hocete ovo **** da vodi repki 
Hocemo i mi pjevati " Ti si bosanski cetnik Roberteee"MocMahale444 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Amar Osim selektor BiH. Pitari, fukare i robijasi na apawatima
![]()
![]()
Kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Amar Osim pratio je današnji derbi meč 15. kola fudbalskog šampionata Republike Srpske
Voli on toliko BiH da mora u RS kupiti glasove.
Voli on toliko BiH da mora u RS kupiti glasove.
- MocMahale444
Nismo mi bre delijesekretar je napisao/la:Hocemo i mi pjevati " Ti si bosanski cetnik Roberteee"MocMahale444 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Amar Osim selektor BiH. Pitari, fukare i robijasi na apawatima
![]()
![]()
Hahahahahaha!!! Sada ce opet ova cijela prica u bunar. Ne bih se nimalo zacudio da selektor ne bude izabran. Ova ekipa iz saveza se ne moze sloziti ni kada ima jednog kandidata a ne znam kako ce uspjeti jedan od dvojice predlozenih skupiti 12 glasova. Jednostavnije je kandidatima uloziti jednu placu u glasove nego u PR, novinare I sportske analiticare. Koji show!
Sala na stranu, nadam se da ce izabrati jednog da se ova farsa vise prekine. Robi je moj favorit od prvog dana ali ako izbori opet imaju propasti neka izaberu Osima I stave ovu pricu ad acta. Malo ce se promjenit sastav navijaca na tribinama ali to u sustini I nije vazno. Opet ce biti ljudi kojima ce reprezentacija postati I draza dolaskom Osima na njeno celo pa tribine svakako nece patiti.
Ja cu osobno tribine u tom slucaju zamjeniti trosjedom ali ne vjerujem da bih mogao prestati gledati reprezentaciju I navijati za nju radi jednog trenera. Da se to trebalo dogoditi iza prethodne dvojice bi se vec dogodilo. Jos uvjek se nadam da ce Robi biti izabran I bio bih najsretniji takvim epilogom.
Sala na stranu, nadam se da ce izabrati jednog da se ova farsa vise prekine. Robi je moj favorit od prvog dana ali ako izbori opet imaju propasti neka izaberu Osima I stave ovu pricu ad acta. Malo ce se promjenit sastav navijaca na tribinama ali to u sustini I nije vazno. Opet ce biti ljudi kojima ce reprezentacija postati I draza dolaskom Osima na njeno celo pa tribine svakako nece patiti.
Ja cu osobno tribine u tom slucaju zamjeniti trosjedom ali ne vjerujem da bih mogao prestati gledati reprezentaciju I navijati za nju radi jednog trenera. Da se to trebalo dogoditi iza prethodne dvojice bi se vec dogodilo. Jos uvjek se nadam da ce Robi biti izabran I bio bih najsretniji takvim epilogom.
Danasnjim sastankom kod Mileta u Gradisci je jasno da Prosinecki ima podrsku FSRS ... a bez njih se ne moze izglasati selektor ... takodjer je jasno da Robi kao ni Amar ipak nema bolje opcije od nase repke sto je malo porazavajuce za njega ... sad cemo vidjeti ciji lobisti su jaci ...Zenzo je napisao/la:Koliko se sjecam Robert je kandida ovih iz RS tako da mislim da ce on biti obzirom da kod njih nema kompromisa ni glasanja, mora biti kako oni hoce ili nece biti nista.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Selektor ce biti onaj kandidat kojeg ovi iz rs aminuju.
- Zeljeznicar -
Kod nas ne moze bez politike.Zenzo je napisao/la:Selektor ce biti onaj kandidat kojeg ovi iz rs aminuju.
Dugo necemo stati na zelenu granu.
Roberte Srbine, Bosna je uz tebe.Zenzo je napisao/la:Selektor ce biti onaj kandidat kojeg ovi iz rs aminuju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bazinga12345
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Joj kad Amar dodje za selektora.![]()
Odma zovite hitne i recite da budu na stand by sa kolima
![]()
![]()
Pitari ce zvanicno biti ouuut
![]()
![]()
![]()
![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bio je Bazdarevic zeljovac selektor pa sam bio protiv njeg jer nije to taj trener kakav nam treba dok Amar je bas taj koji nam treba. Zivio nam Osim dragi 
- MocMahale444
Svaka cast Mesi ali Amar je za njega Ferg 
- samoposteno
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Amar Osim selektor BiH. Pitari, fukare i robijasi na apawatima
![]()
![]()

Jos ako bude tatica bez podrebe lizo guzice po RS bice svega
To su valjda ti katarski uspjesi koje su spominjali nasi turbo objektivni medijiZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/spielberi ... ht/2635063Vucevich je napisao/la:Sjeverna Irska kojeg je nepostojeci penal dijelio od SPa.
Amaw Osim ima % pobjeda u Evropi nešto manje od 20%.
Velki trener
"Tako signaliziram svojim igračima šta da odigraju. U Čačku to nisam radio prvi put", kaže Robi na početku razgovora za "Alo".
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
kad babo popiša
Ivica Osim: Robert Prosinečki je sad baš pravi izbor za BiH
- Još mi je pokojni Vlatko Marković govorio da Prosinečki od svih igrača iz vaše sjajne generacije ima najnogometnije razmišljanje, bilo je to dok je bio pomoćnik Slavenu Biliću - počeo je Osim i nastavio:
- Ako želite naučiti nešto o nogometu, onda teško da postoji bolji učitelj od Žutog. On je čovjek koji sjajno razumije nogomet. S njime momčad može uspostaviti dobru igru.
Ivica Osim vodio je Prosinečkog na Svjetsko prvenstvo 1990. godine, kad je reprezentacija bivše države ispala u četvrtfinalu.
- Jako ga cijenim. Bio je fantastičan igrač, a na dobrom je putu da bude jednako dobar trener. Pratio sam i pratim njegov rad. Vjerujem da je pred njim sjajna budućnost - nahvalio je Osim Prosinečkog.
Žuti sigurno ima dobre šanse biti izbornik BiH kad o njemu ovako pozitivno i dobro govori Ivica Osim, čije se mišljenje u Sarajevu oduvijek jako poštuje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nek vodi Želju i reprezentaciju kantona i eto nece biti na birou.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bordobijeli, dzemil, Edincapitano i 48 gostiju.