FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2017, 17:08

Prvo nikakav animozitet nema prema momku, a pogotovo ne neki ''licni'' jer lika uopce ne poznajem. Drugo, to da ga prozivam jer nije iz Sa bi bio samo takav nonsens jer kao sto znas ni ja nisam iz Sa. Licno mi smeta njegovo kenjanje po klubu, a da ga mrzim, psujem mu itd - nikad !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 dec 2017, 17:12

Bice ova Tuzla City hebena ekipa sledece sezone. Mogli bi oni biti prvi koji ce igrati grupnu fazu :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 dec 2017, 17:38

Ma igrat ce qarinu, a ne grupnu fazu, sto sto su poslali jednu ponudu i Mahmutovica doveli :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 dec 2017, 17:41

BordoSarajevo je napisao/la:Ahmetović ostaje i potpisuje novi ugovor dok Ivetić ide u Borac skoro pa sigurno.
ne znam zašto oslabljujemo tim dok drugi pojačavaju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 28 dec 2017, 18:20

Perica je izrazio zelju da se vrati u Borac.Treba nam lijevi bek zamjenski ( ili mali Pidro da uleti ili bolji od Bekica tipa Letic) , zamjena za Hodzica.Spominje se Zec tako da bi s njim dobili jos bolji napadacki dio tima( moze igrati i krilo on naravno)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 28 dec 2017, 18:26

Pojacanja ce se traziti u akademiji. Nema se $$$
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 dec 2017, 18:32

belosevic28 je napisao/la:Pretjerujes Toti i sam to znas. Ti si bio tu i kad se gubilo i dobivalo, sa konstruktivnom kritikom, bez crnjaka i hinjskih podbadanja...
Sto se markonata tice, evo ako smeta nek se povuce i ne pise vise ovdje, a poznavajuci ga ucinit ce to. Ako je markonato problem ovog PDFa, eo ja ga pozivam da vise ne pise tu.
Svako ko konstruktivno učestvuje u diskusiji je dobrodošao, ako neko ne želi da čita njegove postove neka koristi opciju ignore.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 dec 2017, 18:49

Najbolji prelazni rokovi su kad odu 3 koja nisu ništa pokazala a dođu tri nova koja donesu 10% napretka i to je to. Ganjati tri pojačanja i otjerati višak. Ja bih desnog beka, štopera, oba krila i špica ili probrati gdje je najpotrebnije. Ako dovedemo lijevo krilo krste na desetku i tako izrotirati da nas mogu poklopit tri maksimalno 4 pojačanja a mogu..

Pero, Kadušić, Novaković, Radovac, Herić, Anđušić, Hebibović, Kuzmanović, Hodžić, Lelić nisu dio šamponskog tima po meni svi mogu ići. Naravno neće ali slijedeća dva roka dovesti po jednog dobrog umjesto svih ovih je napredak.

4 krila za jedno dobro.
3 beka za jednog dobrog. Pružiti junioru klupu.
2 vezna za jednog dobrog.

Sretni vam nastupajući praznici braćo. Nemojte se ba između sebe svađati. Bolje nikako ne komunicirati nego na taj način. Ne držim lekcije ali previše gluposti je na temi.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 dec 2017, 20:27

Ma ko svake godine od kad je Tan tu, klub u decembru nema para jer nasi godisnji budzet potrose, pa se sad ceka januar i dolazak novih sredstava. Zato i ne treba ocekivat nikakva pojacanja dok ne legne lova.
1946~

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 dec 2017, 20:36

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 28 dec 2017, 20:50

Ma sta ce nam sad Stojcev, realno u sredini nam najmanje skripi, jedino ako Saric ode onda bi mogao dobro doc. Ja bi bio prezadovoljan ako dovedemo kvalitetnog stopera i krilo da valja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 dec 2017, 20:56

Zip je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/stojcev-sa ... -se/263193

Sto se mene tice, dobrodosao si...
nemoj et radi uštipka :urnebes: :rol: taman ga zaboravila
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 28 dec 2017, 20:58

Amca007 je napisao/la:Bice ova Tuzla City hebena ekipa sledece sezone. Mogli bi oni biti prvi koji ce igrati grupnu fazu :D
Dijelim mišljenje s tobom... Bit će oni tvrd orah... Tako ti je to kad imaš vlasnika koji je spreman direktno učestvovati u radu kluba, gurnuti lovu... :salut:

A što se tiče mogućeg dolaska Stojčeva treba uzeti u obzir da su igrači povratnici ugl. grozno igrali u svetom dresu, a Stojčev se nije nešto naročito naigrao u Grčkoj ovih par godina. Dakako da njegova lucidnost može pomoći Sarajevu u borbi za titulu, ali ipak treba sve to uzeti sa rezervom.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 dec 2017, 21:20

DenchiNL je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ahmetović ostaje i potpisuje novi ugovor dok Ivetić ide u Borac skoro pa sigurno.
ne znam zašto oslabljujemo tim dok drugi pojačavaju...
Odlazak Ivetića neće oslabiti ekipu, svejedno mi je otišao ili ne, nije kvalitet za nas, a da je korektan igrač - jest.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 dec 2017, 21:30

Ma pješke po Stojčeva!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 dec 2017, 21:40

FrancescoTotti je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Mali off - Siuksu ne date da pise po temi jer "nije navijac sarajeva" a ovom zvijezdasu redovno odgovaeate na postove. Da me prostite al supacki do bola.

Markonato nista licno protiv tebe.
Siox je kenjao po klubu, hinjski provocirao, i javljao se kad zijanimo...svakome ce to smetati. S druge strane imas lika koji napise post svako 10tak dana, konstruktivan post, nekad da analizu igraca iz JSL koji se povezuje s nama itd itd... Priznaj da nike isto.
Ni priblizno isto. I ja sam kenjao po klubu ako ces kritikovanje smatrati kenjanjem po klubu.
Siuks je navijac sarajeva i to je dokazao vise puta! To sto ti inas nekakvih nesuglasica i preporki sa njim nek ti ne dira sujetu.
Markonato nije navijac sarajeva i sve da je napisao mesneviju ne moze da pise na ovoj temi.

Nekome je teže cent u glavu nego metar u guzicu.
Ja još bio korektan, javio se dotičnom na privatne poruke, da vidim šta mu smeta, da mu pojasnim neke stvari jer vidim da nije upućen a i reko možda sam nešto pogriješio pa da se ljudski izvinem, nisam ni s kim imao problema na forumu pa da vidim reko šta je problem.

Vidim opet dotični spominje da sam hinjski provocirao, da me nije bilo kad smo pobjeđivali, što su velike laži, doduše, malo je polupao lončiće, jedno piše pa kasnije drugo, nekad ovo smeta, nekad ne smeta, pa onda ovo je provokacija pa ovo nije.. pa ću postaviti i šta mi je pisao i šta sam mu ja pisao, ne znam stvarno.
FK Sarajevo

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 dec 2017, 21:42

Bezveze dizete tu Slogu, propast ce ko i Sloboda. Lik baca pare u prazno i puca iz prazne puske. Placa medisku paznju. Jeko ba Sloga simin han?

Sarajevu trebaja po meni samo desno krilo i stoper. Na to se treba najvise obratit paznja. Bekove imamo solidne. Malo to posloziti na pripremama i bit ce to ok. Nije Dusan tolilo los koliko ga svi kritikuju. Beka se promjenio na bolje. Vidi se Husrefov rad.
Ovo su po meni goruce pozicije, ostalo sta dovedemo dovedemo, ali nije pod moranje.
A ako bas budu pobacili bekovi igraj sa 3 nazad. Da i to vidimo. 3-1-4-2. Pojeli bi sve u sredini.
Moje misljenje i aBd da je proslavimo na kraju kako dolikuje. Ubijedjen sam da imamo najvece sanse i muda da prodjemo kroz cilj kao prvi.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 29 dec 2017, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 dec 2017, 21:51

Zagor je napisao/la:Ma pješke po Stojčeva!
Realno, na toj poziciji smo najbolje popunjeni i to je zadnja pozicija gdje trebamo tražiti pojačanja ali i ja sam za Stojčeva. Kvalitetan igrač uvijek je dobrodošao a Stojčev je majstor i igrač koji može jednim potezom riješiti utakmicu kao što je i znao raditi kod nas (go Slaviji, lob protiv Širokog, pa kad onog otrese iz Atromitosa kad smo zabili go itd..), bez obzira što nije puno igrao u Grčkoj, kad se već nudi, ja bi ga i doveo, da se ja pitam.
FK Sarajevo

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 dec 2017, 21:53

mensur55 je napisao/la:Ma sta ce nam sad Stojcev, realno u sredini nam najmanje skripi, jedino ako Saric ode onda bi mogao dobro doc. Ja bi bio prezadovoljan ako dovedemo kvalitetnog stopera i krilo da valja.
Prije desetak strana sam napisao, pomiješali su Sarića i Ivetića.
Ivetić vijerovatno odlazi, Sarić samo u slućaju solidnog stranog angažmana(kao i svi igrači u premijer lizi).
:shhh:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 dec 2017, 22:48

Ma neka smo popunjeni, Stojcev uvijek ima mjesta u ovoj ekipi. On je jedan veliki majstor. I on nikad nije visak!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []